Προς το περιεχόμενο

Multirama ένα απο τα καλύτερα καταστήματα τεχνολογίας της Ελλάδας...Τι;;;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά...Κοιτάχτε...Δεν ήταν ακριβώς προκαταβολή,αλλά δε μπορούσα να το πω και αλλιώς...Απλά είχα πάρει έναν υπολογιστή,τον πλήρωσα και δε μου έκανε και πήγα να πάρω κομμάτι κομμάτι...Ε μετά ξέρετε τι έγινε...Άφήστε που για λάθη ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ πληρώνω περίπου 140 ευρώ παραπάνω... :mad:

Αλλά τώρα τι να κάνω...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά παιδιά πήγα και το πήρα απο εκεί...Είχαν και το θράσος να μου πουν για το κουτί που το έφεραν απο Θεσ/νίκη και πλήρωσαν μεταφορικά :mad:...Τέλος πάντων.Τώρα όλα τελείωσαν :-)

• Moderators
Δημοσ.

Multirama εχει σχεδον διπλα στο σπιτι που μενω απο το 2004.

Τα 5 τελευταια χρονια λοιπον, τα μονα λεφτα που εχουν δει απο μενα ηταν μιας καρτας ηχου, που την ηθελα ΑΜΕΣΑ και δεν ειχα χρονο να κατεβω Χαλανδρι στο e-shop.

Μακρυα κι αγαπημενοι απο τη συγκεκριμενη αλυσιδα...(και τις "φιλικες" τιμες που ανεκαθεν ειχε).

Δημοσ.

η δικια μ αποψη ειναι να μην γινοντε παραγγελιες πολλων hardware οπως πχ ενα Pc (που το συναρμολογουμε στο site)...συνη8ως γινονται πολλα κακα...(εγγυησεις,προβληματα κακη εξυπηρετηση).δεν αξιζει.ειμαι υπερ των ηλεκτρονικων παραγγελιων αλλα σε προιντα που ξερω πως οτι κ να γινει δεν 8α χω καποιο προβλημα.για παραδειγμα κανεις μια παραγγελια που να μην χρεαζεται να βαλουν αυτοι το χερι τους (συναρμολογηση pc της δικη σ επιλογης).σε ολα τα υπολοιπα δεν ξερω κ δεν πιστευω πως μπορει να υπαρξει προβλημα.απτο e-shop που παραγγελνω σχετικα συχνα δεν ειχα ποτε προβλημα με την παραγγελια κ τις ωρες παραδοσης...αν κανω λα8οσ σε αυτα που ειπα παραπανω διορ8ωστε με.

σημειωση: ποτε δεν παραγγειλα "πολλα" κ ακριβα απτο e-shop(μονο mouse,keyboard κ το πολυ πολυ μια καρτα γραφικων.)

Δημοσ.

κι εγώ έτσι, έχει το κομμάτι που θέλω καλώς αλλιώς χαίρετε

έτσι έχουν μάθει οι τεχνικοί να δουλεύουν, τους παίρνουν εμπειρικούς και πιτσιρικάδες για να μην πληρώνουν οι άλλοι τα αφεντικά ή μεγάλους και ξερόλες και κανένας δεν έχει καμία επαφή με το πρέπει να γίνεται στη δουλειά, δε μιλάω για τα τεχνικά θέματα

ξέρω αρκετούς τεχνικούς προσωπικά αλλά δεν τους δίνω ποτέ τπτ, ξέρω ότι όταν λένε μέχρι αύριο εννοούν την άλλη βδομάδα, αλλού ευθύνονται αυτοί και αλλού όχι αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο και σίγουρο, έτσι λειτουργούν

Δημοσ.

Λεφτά ποτέ από πριν! Όσες φορές το έχω κάνει με το σκεπτικό ότι θα το εκτιμήσουν και θα με εξυπηρετήσουν καλύτερα, είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Όλοι αντι-επαγγελματίες είναι και επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή, αναγκαστικά τους τα χώνουμε(τα φράγκα). Δυστυχώς, that's Greece!

Στη θέση σου θα την είχα ακυρώσει προ πολλού την παραγγελία... Τέσπα, τέλος "καλό", όλα "καλά"!

• Moderators
Δημοσ.
τους παίρνουν εμπειρικούς και πιτσιρικάδες για να μην πληρώνουν οι άλλοι τα αφεντικά ή μεγάλους και ξερόλες και κανένας δεν έχει καμία επαφή με το πρέπει να γίνεται στη δουλειά,

Οπα, ισα μεγαλε!

Αν τους παιρνουν εμπειρικους και πιτσιρικαδες υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να γνωριζουν σχετικα με hardware, υλοποιησεις αναλογα budget, τι ταιριάζει σε τι κτλ κτλ, παρα αν τους παρουν αποφοιτους καποιου θεωρητικου ΑΕΙ που δε ξερουν που παν τα 4 απο την αψοψη του "ταιριαζει ΑΥΤΟΣ ο CPU με ΑΥΤΗ τη μητρικη?"

Να μη μιλησω για τους 35ρηδες++ (οχι αυτους που μετεχουν σε φορουμ, ή που ασχολουνται με pc σαν hobby, αυτοι ειναι αρκετα διαβασμενοι και εχουν επαφη με τη τεχνολογια), οι οποιοι συνηθως δεν εχουν επαφη με τη τεχνολογια (βλ. 90% των καθηγητων πληροφορικης στα σχολεια), και απλα ξερουν αυτα που μαθαν καααποτε σε θεωρητικο και μονον επιπεδο.

Δημοσ.
...παρα αν τους παρουν αποφοιτους καποιου θεωρητικου ΑΕΙ που δε ξερουν που παν τα 4 απο την αψοψη του "ταιριαζει ΑΥΤΟΣ ο CPU με ΑΥΤΗ τη μητρικη?"

Δεν έχεις κι άδικο... :devil:

Όχι πως οι απόφοιτοι των εξειδικευμένων ΑΤΕΙ ξέρουν πολλά περισσότερα, απλά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες. Το θέμα είναι να ασχολείσαι με το αντικείμενο, όχι τί έχεις τελειώσει.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά...Είναι έλεος.Σήμερα που πήγα να πάρω τον υπολογιστή,το παιδί για τις παραγγελίες ήταν εκεί και όχι σε άδεια :-D(:mad:)

Δημοσ.

Email με την εμπειρία σου στα κεντρικά και δήλωση της πρόθεσης να μην ξανασυνεργαστείς με την εταιρία.

Εγώ αυτό θα έκανα.

Δημοσ.
Email με την εμπειρία σου στα κεντρικά και δήλωση της πρόθεσης να μην ξανασυνεργαστείς με την εταιρία.

Εγώ αυτό θα έκανα.

Το έχω ήδη σκεφτεί :-)

Δημοσ.
Οπα, ισα μεγαλε!

Αν τους παιρνουν εμπειρικους και πιτσιρικαδες υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να γνωριζουν σχετικα με hardware, υλοποιησεις αναλογα budget, τι ταιριάζει σε τι κτλ κτλ, παρα αν τους παρουν αποφοιτους καποιου θεωρητικου ΑΕΙ που δε ξερουν που παν τα 4 απο την αψοψη του "ταιριαζει ΑΥΤΟΣ ο CPU με ΑΥΤΗ τη μητρικη?".

Κανείς δεν τελειώνει πανεπιστήμιο για να πάει να δουλέψει τεχνικός.

Δημοσ.
Οπα, ισα μεγαλε!

Αν τους παιρνουν εμπειρικους και πιτσιρικαδες υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να γνωριζουν σχετικα με hardware, υλοποιησεις αναλογα budget, τι ταιριάζει σε τι κτλ κτλ, παρα αν τους παρουν αποφοιτους καποιου θεωρητικου ΑΕΙ που δε ξερουν που παν τα 4 απο την αψοψη του "ταιριαζει ΑΥΤΟΣ ο CPU με ΑΥΤΗ τη μητρικη?"

Να μη μιλησω για τους 35ρηδες++ (οχι αυτους που μετεχουν σε φορουμ, ή που ασχολουνται με pc σαν hobby, αυτοι ειναι αρκετα διαβασμενοι και εχουν επαφη με τη τεχνολογια), οι οποιοι συνηθως δεν εχουν επαφη με τη τεχνολογια (βλ. 90% των καθηγητων πληροφορικης στα σχολεια), και απλα ξερουν αυτα που μαθαν καααποτε σε θεωρητικο και μονον επιπεδο.

χεχε, ξέχασες κάποια σημαντικά κομμάτια από την παράθεση:

δε μιλάω για τα τεχνικά θέματα
ή μεγάλους και ξερόλες

και να συμπληρώσω για τους καθηγητές, μακάρι να ήταν στα σχολεία το πρόβλημα αλλά είναι και στα πανεπιστήμια, κάνουν άσχετα πράγματα ανοίγουν θέσεις, τις στήνουν, κάνουν το μεταπτυχιακό/διδακτορικό τους ένα χρόνο και ξαφνικά διδάσκουν μαθήματα προγραμματισμού οι ξεφτίλες, το κλείνω γιατί θα γράψω κανένα όνομα κανενός σε λίγο και θα μου τη πουν οι mods άγρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...