Προς το περιεχόμενο

Multirama ένα απο τα καλύτερα καταστήματα τεχνολογίας της Ελλάδας...Τι;;;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα ρε μεγάλε...Γίνονται δουλειές σήμερα χωρίς να δώσεις;

Γιατί να δώσεις???

Ποτέ μην δίνετε πριν, εκτός αν είναι πολύ μεγάλο το ποσό και απααιτεί προκαταβολή.

Και που τους έδωσες ήδη έχει περάσει ένας μήνας...

Βέβαια ίσως κάτι να έτυχε, αλλά καλό είναι να μην έχεις δεσμεύσει τα χρήματά σου, για παν ενδεχόμενο.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επελεξες κ εσυ το καλυτερο μαγαζι στην ελλαδα γι'αυτο....

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 10 : 37 : 25-----

στην θεση σου θα ζηταγα καλυτερη τιμη για την ταλαιπωρια...

Δημοσ.

Και εγώ έχω πολύ κακή εμπειρία και από τα 2 μεγάλα καταστήματα πληροφορικής. Πριν από 5 περίπου χρόνιa είχα πάρει από multirama pc με δικά μου κομμάτια. Στην αρχή αργούσαν πολύ και τελικά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε δεν έχουμε το κουτί αλλά μπορύμε να βάλουμε ένα άλλο μικρότερο και 1dvd player για να καλυφθεί το ποσό. Αρνούμαι και τελικά όταν φτάνει το pc δεν μου έχουν φέρει ούτε καλώδιο τροφοδοτικού ούτε τα cd με τους drivers ούτε manuals. Tελικά μου τα έφεραν αργότερα. Σε άλλη περίπτωση πηγαίνω κάποια ηχεία στο πλαίσιο για έλεγχο και μου λένε θα σε πάρουμε τηλέφωνο. Τελικά δν με πήραν ποτέ και όταν τελικά τους πήρα εγώ μου είπαν πως είναι έτοιμα και να περάσω να τα πάρω. Γνωστός μου πηγαίνει το laptop turbo-x για επισκευή και μόλις το παίρνει πίσω αρχίζουν να φεύγουν βίδες. Τελικά όταν αφού έφυγαν καμιά δεκαριά το παμε μαζί σε κατάστημα σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και δεν είχαν να του βάλουν βίδες. Έλεος δηλαδή βίδες δεν είχαν;. Μας λένε θα παραγγείλουμε βίδες (ακούγεται τραγικό) και θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 3 εβδομάδες ακόμη περιμένουμε να τους στείλουν βίδες.Κατά τη γνώμη μου δεν έχει να κάνει με ποιο είναι το κατάστημα αλλά με την νοοτροπία που υπάρχει. Φυσικά φταίνε οι καταναλωτές που δεν αντιδρούν.

Δημοσ.
Φυσικά φταίνε οι καταναλωτές που δεν αντιδρούν.

Φταίμε...Όχι οτι δε φταίμε...Απλά σου λέω για τη καθυστέρηση...Π.χ. αν πήγαινα στο κομπιουτεράδικο εδώ της περιοχής...Πιο γρήγορα θα μου σετάριζε έναν υπολογιστή...

Και για να με πιστέψετε...Ορίστε και ένα τόπικ για το οποίο μιλάω για το κουτί που και καλά δε το βρίσκουν...Εδώ

Δημοσ.

Μου εχει συμβει κ εμενα σε αλλο καταστημα ομως..Παντως απο τα multirama δεν μπορω να πω πως εχω παραπονο μιας και απο τα 10 πραγματα που ειχα αγορασει μου τα αντικατεστησαν ολα!!απο ηχεια,τροφοδοτικα μεχρι παιχνιδια και χειριστηρια...

Δημοσ.
Μου εχει συμβει κ εμενα σε αλλο καταστημα ομως..Παντως απο τα multirama δεν μπορω να πω πως εχω παραπονο μιας και απο τα 10 πραγματα που ειχα αγορασει μου τα αντικατεστησαν ολα!!απο ηχεια,τροφοδοτικα μεχρι παιχνιδια και χειριστηρια...

Υπολογιστή κομμάτι κομμάτι πήρες όμως;;;; :-D:-D

Δημοσ.

μαλιστα....και την προκαταβολη τι την εδοσες? εγω απο e-shop παραγγειλα parts για ενα pc φιλου και την αλλη μερα ηταν σπιτι μου....και ολα δουλευαν αψογα (παραξενο ε???).... τωρα ειμαι στα προθυρα να παραγγειλω και εγω pc θα ξερω να μην παραγγειλω τιποτα...κατι τετειο εγινε και με ενα φιλο μου με ενα ipod touch 16gb... το παραγγελνει τον περνουν τηλεφωνο του λενε το εφεραν και οτι θα του το πανε σπιτι και μια ωρα πριν την υποτιθεμενη παραδοση τον περνουν και του λενε ξερετε δεν υπαρχει τελικα....και απλα ακυροσε την παραγγελια μετα απο ενα γερο κραξιμο που τους εχωσε (ειμουν μπροστα:P)

Δημοσ.

Φίλε εμένα αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι η υπομονή σου. Ελπίζω να είναι υπομονή. Όπως και να έχει, εγώ θα απαιτούσα τα χρήματά μου πίσω. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμον άνθρωπος που θα του πεις το τι έχεις υπομείνει μέχρι τώρα και για αυτό θέλεις τα λεφτά σου πίσω και να αρνηθεί.

Και είναι σίγουρος ότι τα πράγματα που ήθελες να αγοράσεις μπορείς να τα βρεις από αλλού και φτηνότερα.

Δημοσ.

αυτο ελειπε να μην στα αντικαθηστουσαν..υποχρεωση τους ειναι σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος ή βλαβης που δεν φταις εσυ αλλα το προιον...δηλαδη αν ειναι να χαιρομαστε που τους δωσαμε τα λεφτα μας για να παρουμε κατι που τελικα δεν βγηκε καλο κ μας το αλλαξαν τι να πω...φιλικα παντα αλλα με το multi δεν τα παω καλα .....

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 12 : 01 : 55-----

Φίλε εμένα αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι η υπομονή σου. Ελπίζω να είναι υπομονή. Όπως και να έχει, εγώ θα απαιτούσα τα χρήματά μου πίσω. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμον άνθρωπος που θα του πεις το τι έχεις υπομείνει μέχρι τώρα και για αυτό θέλεις τα λεφτά σου πίσω και να αρνηθεί.

Και είναι σίγουρος ότι τα πράγματα που ήθελες να αγοράσεις μπορείς να τα βρεις από αλλού και φτηνότερα.

οσο για το φτηνοτερα σιγουρα,τα multirama δεν φημιζονται κ για τις καλες τιμες τους ....

Υ.Γ υπαρχουν κ εξαιρεσεις σε μερικα προιοντα του αλλα γενικα ειναι ακριβο...

Δημοσ.

Aπο εγωισμο και μονο 8α περνα πισω την προκαταβολη (αφου εκανα το λα8ος και την εδωσα) 8α ακυρωνα την παραγγελια...Και 8α εκανα το pc απο αλλου...Ειμαι σιγουρος οτι 8α μπορεις να βρεις τα parts σε αλλο μαγαζι και οπως προειπαν σε χαμηλωτερη αν οχι την ιδια τιμη με τα multirama...Ειναι δυνατον να μην στο στελνουν?Πανε παρε τα λεφτα και χαιρετα το εν λογο καταστημα...Στο τελος 8α σε περασουν και για χαζο...

Δημοσ.
οσο για το φτηνοτερα σιγουρα,τα multirama δεν φημιζονται κ για τις καλες τιμες τους ....

Χμ...

Τουλάχιστον το Multirama στη Στουρνάρη δεν έχει και τόσο άσχημες τιμές.

Από το συγκεκριμένο Multirama τσίμπησα έναν C2D E8500 στα 139€ πρίν λίγο καιρό,

μαζί με μια ASUS P5Q στα 101€.

Δημοσ.
Χμ...

Τουλάχιστον το Multirama στη Στουρνάρη δεν έχει και τόσο άσχημες τιμές.

Από το συγκεκριμένο Multirama τσίμπησα έναν C2D E8500 στα 139€ πρίν λίγο καιρό,

μαζί με μια ASUS P5Q στα 101€.

δεν ξερω για αθηνα αλλα καλαματα κ σπαρτη οι τιμες τσουζουν.....ιδιετερα σπαρτη που ειναι κ παρακμιακο υποκαταστημα...

Δημοσ.

οντως αν σκεφτεις οτι στην σπαρτη πριν μερικους μηνες ανοιξε e-shop κ το multirama ηταν σχεδον μονοπωλιο..εκτος απο κατι μικρα ασυμφωρα μαγαζια...αρα....απο που θα παρουμε ..?

Δημοσ.

Συμφορουμίτη giorgos147 στη θέση σου θα είχα πάει πρόσωπο με πρόσωπο (έτσι είμαι, δε μου αρέσουν τα τηλέφωνα!) μέσα στο 10ήμερο και θα τους έκραζα άγρια. Ούτε Porsche να παράγγελνες. Άκου προκαταβολή κι ένα μήνα παράδοση!

Δε θεωρώ πως "φταις" που την πάτησες, ίσα που θεωρώ κάπως εύλογο το να πας κάπου με καλή διάθεση και να πεις εντάξει βρε παιδιά, προκαταβολή, ΟΚ προκαταβολή.

Καλά παραθέτεις το πάθημά σου ώστε να πονηρέψεις κι όποιον άλλο αφελή. Μακριά από προκαταβολές και καλή "εξήγα" για τον χρόνο παράδοσης.

Οι "μεγάλοι" μάλλον έχουν καλομάθει στην έτοιμη πελατεία και δεν τους βλέπω να ανταποκρίνονται στο όνομά τους. Ενισχύστε τα μικρότερα εμπορικά (ηλεκτρονικά ή φυσικά) καταστήματα όταν σας προσφέρουν λογικές τιμές κι έχετε ακούσει/διαβάσει κι ένα καλό λόγο. Το έχω κάνει τον τελευταίο καιρό και είμαι καταευχαριστημένος (εννοείται απαιτείται ένα καλό ψάξιμο, αλλά σε αποζημιώνει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...