giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά... Έχω μια μεγάλη ιστορία με την εξυπηρέτηση του multirama... Περίπου 27/12/08:Παραγγέλνω έναν υπολογιστή από multirama.Κομμάτι κομμάτι. Περίπου 7/1/09:Παίρνω τηλέφωνο όλο το πρωϊ...Όλο βουίζει...Τι να κάνω λέω...Θα πάρω αύριο επειδή μάλλον μετά τις γιορτές θα έπεσαν όλοι με τα μούτρα. 8/1/09:Παίρνω τηλέφωνο...Πάλι βουίζει αλλά μετά απο πολλές προσπάθειες το σηκώνουν. Μιλάω με τον υπεύθυνο ο οποίος μου λέει οτι τα έχουν παραγγείλει και τα περιμένουν. 12/1/09:Λέω ας πάρω ένα τηλεφωνάκι...Παίρνω και μου λένε οτι τα πράγματα βρίσκονται στο δρόμο...Οκ λέω...Τι να κάνουμε; Περιμένω ξανά 2-3 μέρες και μου λένε οτι έχουν όλα τα πράγματα αλλά δεν έχουν το κουτάκι...Λέω ας περιμένω το κουτάκι,δεν αλλάζω,επειδή είναι τοπ.Για να μη τα πολύ λογώ,έρχεται η Δευτέρα(προχθές).Μου λένε δεν έχουμε ακόμα το κουτί...Λέω οκ ας περιμένω...Και με παίρνουν τη Τρίτη και μου λένε,ενώ μου είχαν πει οτι έχουν ήδη τα άλλα πράγματα ότι δεν έχουν κάρτα γραφικών+τροφοδοτικό και οτι αν πω να μου βάλουν κάποια άλλα,τα οποία κάνουν 40 ευρώ παραπάνω,το κουτί θα το έχουν μέχρι την επόμενη μέρα,και εγώ θα έχω τον υπολογιστή μέχρι τη Πέμπτη.Αμ δε!Παίρνω τηλέφωνο τη Πέμπτη...Μου λένε αύριο επειδή πρέπει να το στήσουμε και να το δοκιμάσουμε πρώτα...Οκ,περιμένω μέχρι σήμερα.Παίρνω τηλέφωνο επειδή περίμενα όλο το πρωί,και μου λένε οτι θα μου τα φέρουν μετά τις 5 και μισή το απόγευμα...Αμ δε!Περίμενα και περίμενα...Μέχρι που πήγε 8 και πήρα τηλέφωνο.Μίλησα με έναν τεχνικό ο οποίος μου έλεγε διάφορα.Σε μια στιγμή του είπα οτι πότε περίπου θα τον έχω τώρα...Μου λένε αύριο 100%.Άντε εντάξει είπα...Αλλά κάτι είπαμε μετά,και μου είπε οτι ούτε αύριο θα το έχουν...Ζήτησα τον διευθυντή του καταστήματος.Μου τον έδωσαν και του είπα την ιστορία και μου είπε οτι αυτός που θα μου το έφερνε,λείπει και δε θα μπορεί για λίγο καιρό...Και τι θα κάνω;Θα πάω αύριο να τον πάρω εγώ απο εκεί... Γιατί λέω οτι έχουν χάλια εξυπηρέτηση; 1)Με κορόϊδεψαν όσο δεν έφτανε(μου έλεγαν οτι τη μία έλειπε το κουτί,και την άλλη στιγμή οτι έλειπαν άλλα προϊόντα...Μη πω για τη παράδοση) 2)Περιμένω περίπου ένα μήνα 3)Έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο τα πρωινά και όλο βούιζε... 4)Εδώ που τα λέμε,τόσα λεφτά πήραν,δε μπορούσε να τον πάρει ένας τεχνικός με το αυτοκίνητό του να μου τον παραδώσει; Τι να πω ρε παιδιά...Και μετά καυχιόνται σε διαφημίσεις οτι είναι απο τις μεγαλύτερες/καλύτερες ηλεκτρονικές αλυσίδες της Ελλάδας ολόκληρης! Αγανακτισμένος ποια απο όλα αυτά,είμαι ως εδώ για να τους πω να την ακυρώσουν τη παραγγελία και να τα πάρω απο αλλού...Έλεος δηλαδή! Και εκτός αυτών,πλήρωσα και παραπάνω χρήματα επειδή δεν είχαν κάποια προϊόντα που ήθελα... Αυτά Απλά το λέω για να μη τη πατήσει κανείς,όπως την πάτησα εγώ... Για πιο μαγαζί αναφέρομαι δε λέω(εννοώ σε ποια περιοχή...)Μαγαζιά δε λέμε...Αλυσίδες δε θίγουμαι!
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αν και δε το έπιασα αυτό...Αλλά τέλος πάντων...Απλά,ξέρεις τι;Μου την έδωσε πολύ μα πάρα πολύ η κοροϊδία που έφαγα!
tolis_01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 αυτός που θα μου το έφερνε,λείπει και δε θα μπορεί για λίγο καιρό... Έλεος. Σουβλατζίδικο είναι;;; Αρρώστησε το παιδί με το μηχανάκι για τις παραγγελίες και δεν στέλνουν σπίτι;
simplemind79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως δεν θα περιμένα τόσες μέρες!!
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως δεν θα περιμένα τόσες μέρες!! Το άντεξα...Αλλά λίγο ακόμα,έστω μέχρι την Τρίτη αν δε το έχω,ζητάω πίσω τη προκαταβολή .
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το άντεξα...Αλλά λίγο ακόμα,έστω μέχρι την Τρίτη αν δε το έχω,ζητάω πίσω τη προκαταβολή . Γιατί έδωσες προκαταβολή?
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Γιατί έδωσες προκαταβολή? Έλα ρε μεγάλε...Γίνονται δουλειές σήμερα χωρίς να δώσεις;
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παρεμπιπτόντως, κάτι πρέπει να γίνει με το Πλαίσιο..., έχει ξεφύγει η κατάσταση μου φαίνεται...
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παρεμπιπτόντως, κάτι πρέπει να γίνει με το Πλαίσιο..., έχει ξεφύγει η κατάσταση μου φαίνεται... Τι;Πάει και το πλαίσιο;;;;
tolis_01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έλα ρε μεγάλε...Γίνονται δουλειές σήμερα χωρίς να δώσεις; Εχμ.... ναι; Παρεμπιπτόντως, κάτι πρέπει να γίνει με το Πλαίσιο... Αναμένεται σύντομα
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έλα ρε μεγάλε...Γίνονται δουλειές σήμερα χωρίς να δώσεις; Βασικά ναι. Εδώ και πολύ καιρό.
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ναι.Εδώ και πολύ καιρό. Τέλος πάντων Τι να κάνουμε;;
Jofa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 επρεπε να απαιτησεις να το φερουν εστω και με ταξι!!!!!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!! μπορεις να το ακυρωσεις αμεσα και χωρις να πουν κουβεντα ----- η να ζητησεις καλυτερη τιμη λογω τετοιας ταλαιπωριας και κοροιδιας!!!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Βασικά ένας είναι ο κανόνας.Μην δίνεις ποτέ τα λεφτά μπροστά.ΠΟΤΕ σε κανένα.Ούτε στον αδερφό σου.Ενώ άμα δεν τα είχες δώσει θα τους τράβαγες χαλαρά ένα μπινελίκι και θα τους έριχνες και ένα άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.