spin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Υπάρχει μήπως τρόπος όταν είσαι συνδεμένος στο δίκτυο και με τα δύο κανάλια (δηλ. ISDN-128) να αποσυνδέεται αυτόματα το ένα όταν υπάρχει μια εισερχόμενη κλήση, και η κλήση αυτή να γίνεται δεκτή;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Αχα! Αυτό που λες λέγεται call bumping και είναι δυνατότητα που προσφέρεται στο ISDN. Απλά δεν νομίζω να γίνεται με το netMod. Αν είχες ISDN TA, το συζητάγαμε...
Κomos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2002 Axa??? kai omws ginete. den 3erw an paizei rolo to extra setting(atbo h atkas0b0) i kati allo pantws to kanei. exw paratirisei na ginete ayto otan sikwneis to tilefwno kai milas 1-2 lepta(oxi na lyneis kypriako) tote i deyteri grammh 3anasikwnete
skeptic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 ego me atb0 sto extra settings ta kataferno
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Εαν γίνεται σε netMod, mea culpa. Παίρνω πίσω το προηγούμενο post (αλλά δεν το σβήνω - προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου) και κατεβάζω το κεφάλι μου ταπεινωμένος...
spin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 komos: Με ενδιαφέρουν οι ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ κλήσεις. Όταν σηκώνεις μια συσκευή για να πάρεις εσύ τηλ. τότε ναι, αποδεσμεύεται το ένα κανάλι. Το θέμα είναι όταν σε καλούν...<p>skeptic: Η εντολή atb0, αν δεν κάνω λάθος, είναι για να ενεργοποιεί το δεύτερο κανάλι σε περίπτωση που έχεις 128άρα συνδρομή. Νομίζω δεν έχει σχέση με τις εισερχόμενες κλήσεις.<p>Πάντως, γενικά μιλώντας, μου φαίνεται πολύ λογικό να έχουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο NetMod. Ποιος δε θα το ήθελε;
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Παίδες εγώ από ότι ξέρω δέχεται την εισερχόμενη κλήση το netmod.Όσο για την εντολή atb0 πράγματι δεν έχει σχέση και είναι για να σηκώνει το δεύτερο κανάλι της ISDN.
Mr_giann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 paidia gia dokimaste na balete apo to 131 tou OTE anamonh klisis etsi oste otan sas kaloyn na kobete i mia gramh den exete na xasete tipota............
PoiSoN? Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Swstos o spin,& egw auto dokimasa ma TPT, oti afora auto pou eipe o giann pali TPT,gmt........ 8a i8ela na rwtisw kati alla ekana search mono gia tis 10 teleutaies meres,to netmod den pernei fax(me to winfax, toulaxiston)Xerepe mipws to logo????.........THNAX! [email protected]
spin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Φίλε proklitike, εγώ για να το τεστάρω έκανα το εξής: Ενώ είχα συνδεθεί και με τα 2 κανάλια (ISDN-128) πήρα τηλ από το κινητό. Δυστυχώς το NetMod δεν απελευθέρωσε κάποιο κανάλι και άκουσα ήχο κατειλημμένου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Απ' ότι κατάλαβα από τα παραπάνω posts, τόσο ο Komos όσο κι ο skeptic, μάλλον με διόρθωσαν λανθασμένα: Τελικά δεν γίνεται call bumping με το netMod μόνο του... <p>Αpologies?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.