Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση σκληρου δισκου

Windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.! εχ ενα προβλημα! πηρα εναν νεο σκληρο δισκο 640 γβ και τν εδωσα σε εναν ειδικο να μ τν δυνδεσει! τν εφτιακσε κ πειρα το πσ! το προβλημα ειναι οτι δεν τν εμφανιζει πουθενα! παιδια ειμαι παρα πολυ ασχετοσ! βοηθεια σασ παρακαλω καιγιμαι!!σοσ!!!:-D

Δημοσ.

Λογικα δεν τον βλεπεις στον explorer γιατι δεν εχει partitions.

Μπορεις να κανεις ετσι:

control panel -> Administrative Tools

Computer Management

Disk Management

και δεξι στο δισκο πανω

η καλητερα με το Partition magic

ριξε μια ματια και εδω για ποιο αναλυτικα:

http://www.alohatechsupport.net/webdesignmaui/computer-tips-optimization/create_a_partition_with_window.html

http://support.microsoft.com/kb/309000

Δημοσ.

οχι φιλε μ δεν γινετε τπτ! προσπα8ισα να κανω κ βοοτ μεσο τ δισκοθ αφτοθ αλλα δεν μ τν εμφανιζει οθτε κ αμα παταω φ8 κατα την εκινηση!μου βγαζει τν παλιο

Δημοσ.

Φιλε μου ο δισκος ειναι φορμαρισμενος τελικα ?

Σε αυτον τον δισκο εχεις τα windows η μονο data ?

Aν ειναι φορμαρισμενος , εχεις το λειτουργικο εκει και παρολα αυτα δεν σου μπουταρει ..δοκιμασε να αποσυνδεσεις ολους τους αλλους δισκους που εχεις στο pc και ξαναπροσπαθησε.Αλλαξε και θεση sata .Αν και παλι δεν..κανε ενα update bios.

Δημοσ.

Καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι.

Δεύτερον, γράφε ολόκληρες τις λέξεις και σωστά για να βγάζουμε νόημα και να μην στραβωθούμε σε αυτό το thread.

Τώρα, αν το bios δεν βλέπει το σκληρό μάλλον δεν έχει συνδεθεί σωστά. Τσέκαρε τα καλώδια αν ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με το ρεύμα και στη μητρική. Ή κάτι περίεργο έχει κάνει ο ειδικός που στο έφτιαξε είτε είναι κάτι χοντρό. Στο pc πόσους έχεις σκληρούς έχεις και από ποιον bootάρει?

Για δώσε λεπτομέρειες.

Δημοσ.

φιλε μου ασε καλυτερα! το παω σε εναν ειδικο μπασ και δω φωσ! παντωσ σας ευχαριστω ολουσ παρα πολυ για την ωρα που χασατε!:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...