Windows 7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 γεια σας παιδια.! εχ ενα προβλημα! πηρα εναν νεο σκληρο δισκο 640 γβ και τν εδωσα σε εναν ειδικο να μ τν δυνδεσει! τν εφτιακσε κ πειρα το πσ! το προβλημα ειναι οτι δεν τν εμφανιζει πουθενα! παιδια ειμαι παρα πολυ ασχετοσ! βοηθεια σασ παρακαλω καιγιμαι!!σοσ!!!
freskas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λογικα δεν τον βλεπεις στον explorer γιατι δεν εχει partitions. Μπορεις να κανεις ετσι: control panel -> Administrative Tools Computer Management Disk Management και δεξι στο δισκο πανω η καλητερα με το Partition magic ριξε μια ματια και εδω για ποιο αναλυτικα: http://www.alohatechsupport.net/webdesignmaui/computer-tips-optimization/create_a_partition_with_window.html http://support.microsoft.com/kb/309000
Windows 7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 οχι φιλε μ δεν γινετε τπτ! προσπα8ισα να κανω κ βοοτ μεσο τ δισκοθ αφτοθ αλλα δεν μ τν εμφανιζει οθτε κ αμα παταω φ8 κατα την εκινηση!μου βγαζει τν παλιο
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου ο δισκος ειναι φορμαρισμενος τελικα ? Σε αυτον τον δισκο εχεις τα windows η μονο data ? Aν ειναι φορμαρισμενος , εχεις το λειτουργικο εκει και παρολα αυτα δεν σου μπουταρει ..δοκιμασε να αποσυνδεσεις ολους τους αλλους δισκους που εχεις στο pc και ξαναπροσπαθησε.Αλλαξε και θεση sata .Αν και παλι δεν..κανε ενα update bios.
Windows 7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 οχι φιλε μ δεν εχω φορμαρει τν δισκο κ δεν μ τν βγαζει! βοηθειααααααααααααα
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Windows 7 καλύτερα για την τύχη του thread σου να σταματήσεις να γράφεις με "γραφή sms".
liopyr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ωριστε? δεν καταλαβα τι εννοεισ τν = τον μ = μου κ = και και πάει λέγοντας.
kakovatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καταρχάς μην πανικοβάλλεσαι. Δεύτερον, γράφε ολόκληρες τις λέξεις και σωστά για να βγάζουμε νόημα και να μην στραβωθούμε σε αυτό το thread. Τώρα, αν το bios δεν βλέπει το σκληρό μάλλον δεν έχει συνδεθεί σωστά. Τσέκαρε τα καλώδια αν ο σκληρός είναι συνδεδεμένος με το ρεύμα και στη μητρική. Ή κάτι περίεργο έχει κάνει ο ειδικός που στο έφτιαξε είτε είναι κάτι χοντρό. Στο pc πόσους έχεις σκληρούς έχεις και από ποιον bootάρει? Για δώσε λεπτομέρειες.
Windows 7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εχω 1 σκληρο σε και μπουταρει απο εκει και τον καινουργιο!
kakovatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Άρα έχεις 2 σκληρούς. Το bios τους βλέπει και τους 2? Τσέκαρες την συνδεσμολογία?
Windows 7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 φιλε μου ασε καλυτερα! το παω σε εναν ειδικο μπασ και δω φωσ! παντωσ σας ευχαριστω ολουσ παρα πολυ για την ωρα που χασατε!
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ελεος! χαχα! Ιs there a reason for the bump or what?
VasKag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ιs there a reason for the bump or what? his alter ego maybe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.