Προς το περιεχόμενο

Με τις 4850χ2 τι γίνεται;

christodoulosk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό στο εξωτερικό υπάρχουν προς πώληση οι 4850χ2 με πολύ καλές επιδόσεις αλλά στη χώρα μας δεν ακούστηκε τίποτα.

Πρόσφατα ρώτησα στο πλαίσιο για το αν τις έχουν και αλλιώς πότε τις περιμένουν αλλά ο πωλητής δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν.

Έχει ακούσει κανείς από εσάς τίποτα;

Δημοσ.

στο e-shop πουλιοταν πριν λιγες μερες η SAPPHIRE 4850X2, την ειχα δει.Ουτε εγω εχω ακουσει τπτ για αυτην την καρτα αλλα ειναι σιγουρο οτι πουλιετε σε καποιο ελληνικο shop (pixmania,e-shop...)

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 08 : 19 : 07-----

να κ ενα review http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=1397

Δημοσ.

Μου φένεται πάντως λίγο περίεργο που εδώ (στην Ελλάδα μας) έχει περάσει στα ψιλά... την έχει αγοράσει κάνεις για να μας πει εντυπώσεις από πρώτο χέρι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό, η 4850x2 δεν έφτασε ποτέ στα επίπεδα διαθεσιμότητας των υπολοίπων 48ΧΧ καρτών.

σχεδόν paper release που λέει ο λόγος :P

Δημοσ.

Ακριβώς. Για να καταλάβεις, το full support της κάρτας από τους catalyst, ξεκινάει από τους....9.1...XD

Σε αυτό συντέλεσαν οι καταπληκτικές πωλήσεις των RV770 στα πάνω binning lvls, πράγμα που έκανε ασύμφορη την μαζική παραγωγή αυτής της κάρτας.

Πάντως, σε αυτή την τιμή έχουν εξαιρετικές επιδόσεις (τρώνε τις ακριβότερες 280 για πρωινό).

Radeon HD 4850 X2 - 1 GΒ GDDR3

Radeon HD 4850 X2 - 2 GΒ GDDR3

Δημοσ.

Καλά και εγώ προτιμώ την 4850 από την 285, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αναφερόμουν στα χαρακτηριστικά της...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...