eleytherios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 γείας σας έχω κάνει format και μου λίπη ένα οδηγός γιάννα μην τρέμει η εικόνα αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ευχάριστο
kakovatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πέρνα τους drivers της κάρτας γραφικών και αν δεν παίξει πέρνα και τους drivers της οθόνης.
www_simos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν χρειάζεσαι βοήθεια για την κάρτα γραφικών αλλά στην γραμματική χρειάζεσαι σίγουρα. Έλεος βρε παιδιά, αυτά βγάζουν μάτια... (το λίπος και η γιάννα)
disqualified Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 μηπως εννοεις οτι ειναι κουραστικο το λευκο? CRT εχεις? Αν ναι την εχεις βαλει να παιζει στα 75Ηz και οχι στα 60?
www_simos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ενώ το ευχαριστώ δεν σε ενοχλεί? Αν παρατηρήσεις είναι τονισμένο στο "α" οπότε ορθογραφικά είναι σωστός, αλλά συντακτικά είναι αλλού. Αν και όλλοι καταλαβαίνουμε ότι ήθελε να γράψει "ευχαριστώ" Τι να πω, ήμαρτον
www_simos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 ενώ το ευχαριστώ δεν σε ενοχλεί? Αν παρατηρήσεις είναι τονισμένο στο "α" οπότε ορθογραφικά είναι σωστός, αλλά συντακτικά είναι αλλού. Αν και όλλοι καταλαβαίνουμε ότι ήθελε να γράψει "ευχαριστώ" Τι να πω, ήμαρτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.