nick#18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 όρε ζούσε η Microland ακόμα? ελα ντε...στο καλαμακι μου φαινετε ειχε ενα καταστημα το οποιο εχω κ;αιρο να προσεξω αν και εχω περασει αρκετες φορες απο (δωδεκανισου τερμα κατω)
Tuko Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Είχε / έχει πολλά καταστήματα, πρόσφατα είχα μιλήσει με 4 απο αυτά Αθήνα. Συνολικά ήταν πάρα πολλά, τώρα λογικά αυτό δε θα επηρεάσει τα κατα τόπους καταστήματα, δε ξέρω με την επωνυμία τι παίζει. http://www.microland.gr/default.asp?pid=4&la=1 Σε όλη την Ελλάδα σχεδόν.
nick#18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 χμμμμ...ναι οντος εχει πολλα καταστηματα αλλα επιδη ειχα να ακουσω κατι περι της αλισυδας λεω το μοναδικο πρεπει να ειναι....και διαβαζοντας για 6 εργαζομενους (δλδ ενα λαθος) ξαναλεω ενα καταστημα εχου μονο...
PCharon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 όρε ζούσε η Microland ακόμα? Τελευταία φορά που αγόρασα κάτι από εκεί ήταν μια SONY Trinitron 17'' πριν 7 χρόνια... (γι αυτό πέσαν έξω, δεν ξαναπάτησα, χα)
mentzik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 H microland δεν ήταν που έφερνε τα πανάκριβα Tulip και τα Archimedes (RISC) την εποχή που μεσουρανούσαν Amiga , Atari St και Amstrad , ενώ πλησίαζε η εποχή των PC? Πάντα εκτός τόπου και χρόνου ήταν αυτή η εταιρεία...
nick#18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τελευταία φορά που αγόρασα κάτι από εκεί ήταν μια SONY Trinitron 17'' πριν 7 χρόνια... (γι αυτό πέσαν έξω, δεν ξαναπάτησα, χα) χαχα και εγω ειχα παρει μια fx5500 πριν 6 χρονια...
keysmith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 η εν λογω εταιρία ειχε δυο (2) αποτυχημένους "κύκλους". 1. Την εποχή στα τέλει της δεκαετίας 90 (1998?) ειχε γεμίσει την Ελλαδα καταστήματα και στην ίδια πόλη σε καθε γειτονιά (πηγε να το παίξει πλαίσιο). 2. Το RE-launch με τα μικρά καταστήματα το 2005 (?) περίπου φανηκε έξυπνο. καθόλου στοκ στα μικρά με μικρό κόστος συντήρησης καταστήματα που παρήγγελνες από το τερματικό ή το ιντερνετ αυτό που ήθελες και το παραλάμβανες από το κατάστημα (αυτό πυ κάνει τώρα και το eshop). αλλά δεν ειχε καλές τιμες και αυτό πιστεύω την εφαγε.. (βλεπε eshop) αλλά και μουφα (εκ τον ιστερον προσφορες) όπως laptop - desktop με 2 χρόνια ADSL 24mb που ποτέ δεν έδωσε βλέπε altec Τελικά φαλιμεντο.. Τα φέσια ομως γιατί? τα χρήματα Francaise που έδωσαν στην επαρχία ο κοσμάκης, ολα στο βροντο? Που πήγαν τα λεφτά που εισεπρατταν? Τρλό κανόνι ε.. Ενα τοπικό κατάστημα που είδα έχει λιγο καιρό (μηνα-μηνες) που μετατράπηκε σε noname (τοπικό) κατάστημα πώλησης ΗΥ με συνεργασία με hol. ΥΓ. Αν και τα πιο πολλά αναμένονται, μου αρεσει που κάποια προϊόντα ειναι ακομα διαθέσιμα στο λειτουργών site.. Να παραγγείλω ένα (humor )
gfilippas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η πορεία κάποιων εταιριών είναι μάλλον προβλέψιμη.
divined Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως δεν έβλεπα κόσμο να πατάει σχεδόν ποτέ στο τοπικό υποκατάστημα του Mall. Φταίει πιστεύω και η βιτρίνα του. Όποτε περνούσα από Στουρνάρη με ενοχλούσε που δεν μπορούσα να δω το εσωτερικό του καταστήματος. Αυτή η κλειστότητα του, με απότρεπε από το να μπώ μέσα. Γενικά, σήμερα προτιμούνται μαγαζιά οπου μπορείς να μπεις εύκολα μέσα και να χαζέψεις χωρίς να σε ενοχλεί αμέσως ο πωλητής. Αν θεσ διευκρίνηση τον βρίσκεισ και ρωτάς!!!
pcnet_user Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έχω εργαστεί εκεί πριν μία δεκαετία μέχρι το 2002. Για να καταλάβετε τις αρπαχτές όταν πήγα εκεί το 98 είχε μόλις αγοραστεί από την Altec και άρχιζε την επέκταση. Ετοιμαζόταν και για το χρηματιστήριο. Η μετοχή ξεκίνησε με 5000δρχ. περίπου και υπήρχαν 2-3 μεγαλομέτοχοι (όσοι ξέρουν, ξέρουν). Σε δύο ημέρες είχε πάει η μετοχή 25000δρχ (όχι άσχημα ε. Πούλησαν τα πακέτα τους και την έκαναν με τα λεφτά. Σιγά σιγά άρχισε η κατιούσα...
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Λογικό ήταν. Τα μαγαζιά τους έκλειναν το ένα μετά το άλλο. Έκανα ένα άνοιγμα στην επαρχία με καταστήματα αλλά εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά.
elteo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Κρίμα, πάει και αυτή.Ας ελπίσουμε πως δε θα μείνουμε μόνο με πλαίσιο και e-shop γιατί καήκαμε. Yπάρχουν επίσης τα Multirama, Media Markt, Fnac, Saturn κτλ κτλ...δεν πρόκειται να μείνουν 2 μόνο στην ελληνική αγορά.
poscaman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 στην πατρα δεν υπαρχει ουτε media markt ουτε saturn,ουτε Fnac... πλαισιο,multirama,e-shop και συνοικιακα
kabamaru21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 στην πατρα δεν υπαρχει ουτε media markt ουτε saturn,ουτε Fnac... πλαισιο,multirama,e-shop και συνοικιακα με τέτοιες τιμες που εχουν τα multirama, δεν ειναι καιρος να βαρανε κανονι σιγα σιγα?
poscaman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 συμφωνω απολυτα.οχι στο να βαρεσουν κανονι,οσο στο οτι οι τιμες ειναι απαραδεκτες.μια φορα αναγκαστηκα να ψωνισω απο εκει και ακομα κλαιω τα λεφτα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα