Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για τη κασετίνα πήγαινες;

Οχι για μένα, για τα φουκαριάρικα τα περιστέρια που μου έχουν ρημάξει το μπαλκόνι

Δημοσ.

Το κορυφαίο είναι οτι η Altec έλεγε σε πολλούς που απέλυε πριν βαρέσει κανόνι, (προσπαθώντας να σωθεί) οτι αμα θέλετε δεν σας δίνω αποζημίωση που δουλεύετε 5-6 χρόνια σε μένα αλλα θα σας δώσω ένα μαγαζί Microland γεμάτο να το δουλεύετε και με ξεχρεώνετε σιγά σιγά... Του έταζε οτι τα ΑΤΕ ΒΑΝΚ θα είναι ικανά να τους στηρίξουν και οτι θα τους φέρναν σίγουρα πελατεία σύμφωνα με το Business plan που είχαν καταστρώσει... Κάποιοι το κάναν... Καποιοι χρεώθηκαν όχι πολλά καμια 100αριά χιλιάδες ο καθένας σε προϊόντα .

Και γδαρμένος και... :shifty: :cry:

Δημοσ.

Είχα γνωρίσει πέρυσι έναν που δούλευε στην Microland, και ενώ του έλεγα πως δεν δείχνει να τραβάει το νέο τους μοντέλο, αυτός επέμενε να μου λέει πως είναι κερδοφόρο και πως η Altec τους υποστηρίζει αρκετά!

Τρίχες κατσαρές μου έλεγε...

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα πάρει ενα σετάκι Philips ηχεία 2.1 (MMS430) από microland πριν απο 7-8 μήνες, είχα μείνει ευχαριστημένος τόσο από τη διαθεσιμότητα (γιατί δεν τα είχαν σχεδόν πουθενά τότε) όσο κ από την τιμή, που ήταν ανταγωνιστική. Αν είχαν καλύτερες τιμές δε θα πέθαιναν, αλλά το franchise τις ανεβάζει δυστυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο για ένα μεγάλο κραχ στο χώρο της

πληροφορικής από την αρχή του 2009..Έτσι ακούσαμε για την Microland..

Όμως για αυτούς που δεν ξέρουν, οφείλουν να μάθουν και για

τον όμιλο Altec. Πρόσφατα είδα στην εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα'

αποκαλυπτικά στοιχεία..

Δες εδώ

http://www.protothema.gr/content.php?id=16543

Επεξ/σία από Επισκέπτης
allagh
Δημοσ.

Η Altec εχει φτασει στα προθυρα να κλεισει αλλες 2 φορες.....Η Microland το ιδιο....Δεν ηταν φταιξιμο του 2009 αυτο, ηταν να γινει και εγινε τωρα, απλη συμπτωση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως τρέχω να βρω κάνα Microland να ψωνίσω ότι τραβάει η ψυχούλα μου με 48 μηνιαίες δόσεις. Ωρε λες να δεχτούν; Αν όμως δεν κλείσουν και πρέπει να τις πληρώσω θα γίνω troll και το κρίμα στον Hal9000

Δημοσ.

Ακουστε απο καποιον που δουλευε προ 2ετιας. Το νεο μοντελο εγινε για αρπαχτη. Το business plan ειχε συνταχθει με απιστευτη προχειροτητα. Πληρωνόταν μετρητα απο του franchisee περι τα 100.000€ και εστηναν μαγαζι που κοστιζε 10 με εμπορευμα αλλα 10. Λειτουργια αποθηκης που ποτε δεν ηξερες τι ειναι διαθεσιμο. Και το σημαντηκοτερο ολα τα παλια στελεχη αποχωρουσαν και ερχοντουσαν κατι παιδακια που ειχαν φανταχτερους τιτλους... Οσο για την altec telecoms εδιναν τζαμπα jetpack για να φτιαξουν πελατολογιο και να την πουλησουν. Οπως πουλησαν και ολο το πελατολογιο συνδεσεων κινητης στη cosmote κατι εκατομυριακια... προδιαγεγραμμενα ηταν ολα

Δημοσ.

Ακουστε απο καποιον που δουλευε προ 2ετιας. Το νεο μοντελο εγινε για αρπαχτη. Το business plan ειχε συνταχθει με απιστευτη προχειροτητα. Πληρωνόταν μετρητα απο του franchisee περι τα 100.000€ και εστηναν μαγαζι που κοστιζε 10 με εμπορευμα αλλα 10. Λειτουργια αποθηκης που ποτε δεν ηξερες τι ειναι διαθεσιμο. Και το σημαντηκοτερο ολα τα παλια στελεχη αποχωρουσαν και ερχοντουσαν κατι παιδακια που ειχαν φανταχτερους τιτλους... Οσο για την altec telecoms εδιναν τζαμπα jetpack για να φτιαξουν πελατολογιο και να την πουλησουν. Οπως πουλησαν και ολο το πελατολογιο συνδεσεων κινητης στη cosmote κατι εκατομυριακια... προδιαγεγραμμενα ηταν ολα

Δημοσ.

Το Microland δεν ήταν παλιά Στουρνάρη και Πατησίων γωνία? (μιλάμε για 80's)...

Καλές εποχές τότε...

Αλλά Γεράρδοι δεν υπάρχουν πολλοί στην πιάτσα...

Όσο για τον ανταγωνισμό...

Πλέον δεν ψάχνω Ελλάδα αν με συμφέρει να πάρω κάτι απέξω (δε μιλάμε για πέντε δέκα ευρώ. Για τέτοιες διαφορές ψωνίζω από το παιχνιδάδικο κοντά στο γραφείο ότι θέλω)...

Δημοσ.

Το Microland δεν ήταν παλιά Στουρνάρη και Πατησίων γωνία? (μιλάμε για 80's)...

Καλές εποχές τότε...

Αλλά Γεράρδοι δεν υπάρχουν πολλοί στην πιάτσα...

Όσο για τον ανταγωνισμό...

Πλέον δεν ψάχνω Ελλάδα αν με συμφέρει να πάρω κάτι απέξω (δε μιλάμε για πέντε δέκα ευρώ. Για τέτοιες διαφορές ψωνίζω από το παιχνιδάδικο κοντά στο γραφείο ότι θέλω)...

Δημοσ.

Κρίμα.....

'Ερχονται δύσκολες εποχές όσο και να μην θέλουμε να το πιστέψουμε.

Κρίμα γιατί ένας φίλος εδώ στην επαρχία έκανε ξεκίνημα στηριγμένος στην εν λόγο αλυσίδα....

Τι να πώ. 'Εχουμε ακόμα να δούμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...