aledjo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 θυμαμαι και την εταιρια oneway που καθε φορα που περναγα απ'εξω, εβλεπα τους εργαζομενους να πινουν καφε βλεποντας dvd
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί παρακαλώ να απαντήσει κάποιος και να πει που στο καλό πάνε όλα αυτά τα λεφτά; Πως είναι δυνατόν η μια χώρα μετά την άλλη να καταρέει οικονομικά και επιχειρήσεις να κλείνουνε; Μήπως είναι απλά μια καλή δικαιολογία για να την κάνουνε πολλοί για βραζιλία και να επανέλθουνε μετά τις διακοπές τους με νέο όνομα; Μας φάγανε τα επιτόκια φίλε Έφτασε η οικονομία για άλλη μια φορά στο επίπεδο να μην μπορούν να αποπληρωθούν δάνεια. No loans = no money. Έτσι άρχισε να καταρρέει ο πύργος από κάτω προς τα πάνω.
Deorum Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όπου πάει μου φαίνεται σιγα σιγά για reset όλοκληρη η οικονομία. Όλοι απο το 0, ξεκινάμε έχοντας μόναδικές περιουσίες ακίνητα. Όλα τα άλλα Χ.Α., κτλ κτλ, να δούμε μέχρι πότε θα έχουν αντίκρισμα.,,
mits@kos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όντως, είναι μεγάλη υπόθεση να μην φτάσουμε σε μονοπωλιακά δεδομένα σε επίπεδο φυσικών καταστημάτων (όχι online). Στη Λάρισα, Πλαίσιο, E-Shop και Media Markt έχουν γονατίσει τους μικρούς (ολιγοπώλιο). Ειδικά το Πλαίσιο, τι διάολο, όποτε και να περάσεις είναι τίγκα στον κόσμο... Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 4-5 μικρότερα μαγαζιά που ήξερα και τώρα έχουν συρρικνωθεί, γιατί δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τιμολογιακά τις μεγάλες αυτές εταιρείες. Καλά, κάτι Microland, One Way και E-motion, πάντα για τα πανηγύρια ήταν. Είτε από προϊόντα, είτε από διαθεσιμότητα και τιμές. Όσο για τα Multirama, προσωπικά απορώ πως έχουν επιβιώσει με την τραγικότητα που τα διακρίνει σε όλα τα επίπεδα.
21century Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εδω αρχισαν να κηρύσσουν πτώχευση και εταιρείες και μάλλον θα δούμε κι άλλα αφού το 2009 ειναι ακόμα στην εκκίνησή του, προφανώς ο περιορισμένος τζίρος και οι αρπαχτές αλλά περισσότερο η έλλειψη φαντασίας και στρατηγικής θα έχουν πολλά θύματα. Νομίζω ότι μπορει να δούμε και συγχωνεύσεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εδω αρχισαν να κηρύσσουν πτώχευση και εταιρείες Γιατί, δεν είναι σύνηθες να κηρύσσουν πτώχευση εταιρείες; και μάλλον θα δούμε κι άλλα αφού το 2009 ειναι ακόμα στην εκκίνησή του Τρομερή διαπίστωση!!! Το 2009 είναι στην εκκίνησή του; Είσαι σίγουρος; Είσαι απολύτως σίγουρος; προφανώς ο περιορισμένος τζίρος και οι αρπαχτές Λες; Δηλαδή λες ότι η πτώχευση μιας εταιρείας δεν είναι αποτέλεσμα αυξημένου τζίρου;;; αλλά περισσότερο η έλλειψη φαντασίας και στρατηγικής θα έχουν πολλά θύματα. Δηλαδή φταίει και η έλλειψη φαντασίας; Δηλαδή εάν οι έμποροι είχαν φαντασία θα γλύτωναν την πτώχευση; Και στρατηγικής ε; Δηλαδή εάν είχαν μακροπρόθεσμη στρατηγική; Θα ήταν καλύτερα; Κοίτα τι πράγματα μαθαίνουμε από άλλο ένα ουσιαστικό και μεστό μήνυμά σου... Θα'πρεπε να διδάσκεις σε πανεπιστήμια, χαραμίζεσαι εδώ... Νομίζω ότι μπορει να δούμε και συγχωνεύσεις... Σοβαρά;;; Πρωτοφανές αυτό στα παγκόσμια χρονικά ε; Έλεος με τις κοινοτυπίες σου και τα αόριστα κενά μηνύματά σου. Τίποτα σοβαρό και ουσιαστικό έχεις να γράψεις;
mihalakis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μήπως είναι πολιτικός ο 21st century? Εμένα με συγκινεί
poscaman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 paredwse δεν σε αναγνωριζω! Δυσκολη μερα στη δουλεια;
HellasVagabond Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οταν βρισκει χρονο να ποσταρει το κανει με ενα bang
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έχω βαρεθεί να βλέπω ήττες του bot... paredwse cut him some slack
louben Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ασχετο αλλα απο την microland ειχα αγορασει το πρωτο μου pc(?????)-zx spectrum 48k στον πειραια mid 80s.(καπου πισω απο την τροχαια πειραια).
HellasVagabond Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Υπηρχε η Microland στα μεσα του 80 ?????
opts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν περίμενα τέτοια είδηση αλλά δεν ήταν και ξαφνικό μετά την κατρακύλα της altec.
dkoum Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 το θεμα ειναι οτι ανθρωποι θα χασουν την δουλεια τους ολα τα αλλα ειναι περιττα πιστευω
loumbas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Προλαβετε!!! http://www.microland.gr/default.asp?pid=241&la=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα