Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Θελω να αγορασω μια μικρη συσκευη για ιντερνετ κυριως, δε με ενδιαφερει να το χρησημοποιω σαν κινητο τηλεφωνο. Εχω μια καρτα 3G και την χρησημοποιω με το 901 που εχω. Σκεφτομαι να βαλω την καρτα sim μεσα στη συσκευη που θα παρω για να την χρησημοποιω μονο για ιντερνετ και εφαρμογες ,τετοια πραγματα. Εψαξα και βρηκα το iphone 3g 8gb με 450 λιρες απο αγγλια, με περασμενο το 2.2 και ξεκληδωμενο.Καινουργια συσκευη οχι μεταχειρισμενη Με μια προχειρη ερευνα αγορας που εκανα δε εχω καταληξει ακομα.Με ενα φιλο που μιλησα ο οποιος εχει το iphone 3g μου ειπε οτι ειναι η καλυτερη συσκευη στο ειδος τις και ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις. Αν ξερει καποιος καποια πραγματα ας μου πει την γνωμη του. Στο γιουτουμπ υπαρχει συγκριση του iphone με το blackberry, και απο τα δυο προτιμω το iphone, χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο, απλα επειδη το iphone ειναι apple που καπως την ξερω την μαρκα. Η μονη συσκευη apple που εχω βεβαια ειναι ενα ipod suffle που μου το δωσανε σωρο με μια συσκευη που αγορασα καποτε.
ghostgr_a_n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αν θες κατι φορητο μονο για internet και εφαρμογες παρε το iPhone(ειδηκα αμα το βρηκες ξεκλειδομενο δεν θα μπλεξεις με ξεκλειδοματα)
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ με τον φίλο σου οτι όλα τα άλλα απλά είναι σαν το iphone. Κατα καιρούς ακούστηκαν διάφορα iphone-killers κινητά που αποδείχτηκαν αρκετά αργά και δύσχρηστα, δύο τομείς στους οποίους το Iphone απλά είναι άψογο. Και όλα αυτά εξαιτίας λειτουργικού πιστεύω Αν είναι για Internet πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Σε λίγους μήνες (1-2-3) δεν ξέρουμε, θα βγει το palm pre, το οποίο ίσως είναι το πρώτο κινητό που θα είναι ανώτερο του iphone. (Πάλι λέω ίσως).
ge0rge007 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Και τα 2 κινητά που αναφέρεις είναι εξαιρετικά! Η blackberry είναι μία πολύ μεγάλη εταιρία πάντως απο τις πιο διαδεδομένες στον κόσμο των επειχηρήσεων.Στην Αμερική είναι γενικά πολύ διαδεδομένη.Στην Ελλάδα την ξέρουν ελάχιστοι...Εγώ είμαι κάτοχος ενός Blackberry 8700g το οποίο πήρα για να δοκιμάσω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Γενικά με όλα τα blackberry μπορείς να έχεις τα mail σου σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σου με μία ειδική υπηρεσία της blackberry(προφανώς πρέπει να έχεις πρόσβαση στο internet). Το storm έχει μερικά παραπάνω χαρακτηριστικά όπως μπορείς να δείς και εδώ : http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-UNLOCKED-BLACKBERRY-STORM-9500-MOBILE-PHONE_W0QQitemZ120366856698QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item120366856698&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1300%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308 Εγώ προσωπικά θα διάλεγα το storm αλλά...δεν μπορώ να σου το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί δεν το έχω δει απο κοντά και δεν είναι τόσο δοκιμασμένο όσο το iphone 3g και επειδή δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα δεν νομίζω ότι θα έχει ελληνικά... EDIT:Το 100 μου πόστ:-D:-D
Αδμιν Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 καποιο αλλο.- Sony Ericsson με Android Linux
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το storm κι εγώ όταν το είχα δει πριν καιρό μου άρεσε πάρα πολύ, όντως είναι αλήθεια οτι η blackberry πρεοσφέρει κορυφαία ποιότητα, αλλά όχι wifi; Συνεχίζει να μου κάνει φοβερή εντύπωση. Το android για μένα είναι σαφώς κατώτερο του mac os του iphone Και του webOS (πάλι unix) του palm pre.
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 κατι ακουω για ipod touch και οτι κοβει πωλησεις απο το iphone. μηπως ειναι ακριβως οπως το iphone αλλα δεν ειναι τηλεφωνο? Διοτι εγω δε θα χρησημοποιησω καθολου το iphone σαν τηλεφωνο. παω να ψαξω τι εστι i-pod touch
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω πως είναι ακριβώς αυτό που είπες. Μόνο για multitouch screen δεν ξέρω. Όλα τα άλλα ίδια
ge0rge007 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το storm κι εγώ όταν το είχα δει πριν καιρό μου άρεσε πάρα πολύ, όντως είναι αλήθεια οτι η blackberry πρεοσφέρει κορυφαία ποιότητα, αλλά όχι wifi; Συνεχίζει να μου κάνει φοβερή εντύπωση. Σωστός!Βλακεία δικιά μου γιατί θυμόμουν λάθος ότι τελικα το πρόσθεσε... Νομίζω ότι θα χάσει πάρα πολλές πωλήσεις απο αυτό...
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 το ipod touch που το εψαξα , δεν παιρνει sim card. Εχει μονο wifi internet. κατα τα αλλα ιδιο με iphone. Δε μου κανει ομως, εγω θελω συσκευη να βαλω μεσα την sim card 3g που εχω για ασυρματο ιντερνετ παντου, και οχι μονο κοντα σε wifi. edit: @αδμιν το λινκ που δειχνεις με παει σε μια σελιδα για ενα κινητο που δεν εχει βγει ακομα, αλλα σκεφτονται να το βγαλουν στο μελλον. Να μην αγορασω λες τωρα το iphone αλλα να περιμενω να βγει κατι απο την sony ericsson?
flik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αν περιμένεις για κάτι, να είναι για το palm pre. Έχει καλύτερο internet απο το iphone (στα σημεία) και γενικά φαίνεται να είναι καλύτερο και σαν smartphone (και multitasking). Ως χρήστης iphone, μόνο για αυτό το σκέφτομαι. Όλα τα άλλα μου φαίνονται αστείες απομιμήσεις. Και η se έχει ψωμιά να φάει ακόμα και για να την συγκρίνω με apple, blackberry και palm pre.
hercules1924 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 i-phone 3g ....................καρφωτοοοοοοοοοοοο
alex2539 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για ριξε και μια ματια στο htc touch hd.....ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη κυριως λογο της μεγαλης οθονης του!!!!
flik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ακριβότερο όμως του iphone, παρότι φοβερή συσκευή, δεν θα έδινα τόσα λεφτά για να πάρω κάτι που έχει windows mobile.
parisb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ΝΟΚΙΑ 5800 XPRESS MUSIC, 350 ευρώ. http://www.nokia.com.gr/A41273395
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.