Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 60GB PS2 ISO Loader Released

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι θα βγάλει κάποτε,θα βγάλει.Σε είδηση του gherudos κάποιος έλεγε ότι με το firmware 2.50 (αν θυμάμαι καλά) θα βγάλει ps2 emulator.

Δημοσ.
Ότι θα βγάλει κάποτε,θα βγάλει.Σε είδηση του gherudos κάποιος έλεγε ότι με το firmware 2.50 (αν θυμάμαι καλά) θα βγάλει ps2 emulator.

α ωραια!!! εγω εχω το 2.60 λετε να εχει μεσα PS2 emu κ να μην το εχω καταλαβει??? :lol:

Δημοσ.

Εγώ λέω ό,τι θυμάμαι να έχω διαβάσει από την είδηση.Επίσης,ναι,ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει,έχεις ps2 emulator στο ps3 αλλά είναι κλειδωμένος από τη sony.Όταν η sony κατάργησε την 60gb έκδοση,είπε ότι το ps3 θα έχει software emulator.Έτσι κι έγινε μέχρι που τον κλείδωσε,προφανώς για να πουλήσει ps2.

Δημοσ.
Εγώ λέω ό,τι θυμάμαι να έχω διαβάσει από την είδηση.Επίσης,ναι,ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει,έχεις ps2 emulator στο ps3 αλλά είναι κλειδωμένος από τη sony.Όταν η sony κατάργησε την 60gb έκδοση,είπε ότι το ps3 θα έχει software emulator.Έτσι κι έγινε μέχρι που τον κλείδωσε,προφανώς για να πουλήσει ps2.

αυτο το εχω εμπεδωσει. εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω. απο την στιγμη που ι ιδια η Sony μας δινει την δυνατοτητα να φορτωσουμε ολοκληρο λειτουργικο στο PS3 (linux etc.) γιατι δεν μπορουμε αφου βαλουμε τα linux να ψαξουμε τον σκληρο του δισκο μηπως βρουμε κ τιποτα???? γιατι ειναι τοσο δυσκολο πια να βγει ενα CFW??? εστω ενα exploit ρε αδερφε (αν εξαιρεσεις το παρον). το Wii που βγηκε μαζι με το PS3 (αν θυμαμαι καλα) το εχουν κανει φυλλο κ φτερο.... κριμας...

Δημοσ.

Από αυτά που έχω διαβάσει,ακόμα και αν τρέξεις το linux δεν χρησιμοποιεί όλο το μέρος της κάρτα γραφικών ή του cell (δεν θυμάμαι καλά).

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό που λέω,μία φορά είχα ψάξει λίγο επί του θέματος έτσι για να ξέρω τι γίνεται. :P

Δημοσ.

Όταν φορτώσει τα linux κλειδώνει την κάρτα γραφικών και κάποιον αριθμό από τους επεξεργαστές cell δεν θυμάμαι νούμερο.Στο firmware 2.0 είχαν βρει exploit και ξεκλείδωσαν την κάρτα γραφικών,αλλά αμέσως η $ony έβγαλε ένα πολύ ενδιαφέρον firmware update το οποίο πρόσθετε την αναπαραγωγή divx και το media server και φυσικά όλοι μας κάναμε update :P

Το partition του XMB δεν μπορεί να διαβαστεί στα linux αλλά ούτε και στα windows.

Δημοσ.

Α,δηλαδή πάνω κάτω καλά θυμόμουνα. :-)

Αν δηλαδή πάω να διαβάσω το partition του xmb τι θα γίνει;Θα μου βγάλει σφάλμα ότι είναι κλειδωμένο; :confused: Το media server δεν υπήρχε από την αρχή;Προστέθηκε σε καινούργιο firmware;

Δημοσ.

Θα στο δείχνει είτε κρυφό ή ως RAW data και θα σου ζητήσει να κάνεις format για να το αξιοποιήσεις,δεν υπάρχει τρόπος να δούμε τα δεδομένα,αυτό μας καθυστερεί.Το media server προστέθηκε αν θυμάμαι καλά στο 2.01

Δημοσ.
αυτο το εχω εμπεδωσει. εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω. απο την στιγμη που ι ιδια η Sony μας δινει την δυνατοτητα να φορτωσουμε ολοκληρο λειτουργικο στο PS3 (linux etc.) γιατι δεν μπορουμε αφου βαλουμε τα linux να ψαξουμε τον σκληρο του δισκο μηπως βρουμε κ τιποτα???? γιατι ειναι τοσο δυσκολο πια να βγει ενα CFW??? εστω ενα exploit ρε αδερφε (αν εξαιρεσεις το παρον). το Wii που βγηκε μαζι με το PS3 (αν θυμαμαι καλα) το εχουν κανει φυλλο κ φτερο.... κριμας...

Όσον αφορα το ps3 μας καλυψε(κ προλαβε οπως παντα) ο gherudos ;)

Όσον αφορα τωρα το Wii, αμα καλοσκεφτεις πως ειναι ενα overclockαρισμένο Gamecube, hack του οποιου βρεθηκε προς το τελος της ζωης του, ειναι πολυ λογικο να σπασε με τη μια!

Δημοσ.

To Wii δεν είναι ένα overclocked gamecube,έχει τελείως διαφορετική αρχιτεκτονική,με μια ομοιότητα όμως,το κλειδί του dvd-rom ήταν το ίδιο με του gamecube και αν θυμάμαι καλά στο gamecube ήταν matsushita_game και στο Wii χρησιμοποίησαν το ίδιο κλειδί αλλά με κεφαλαία δηλαδή MATSUSHITA_GAME,ήταν κάτι που λες και έγινε σκόπιμα (μήπως δεν έγινε σκόπιμα; :P ).

Δημοσ.

μα ιδια specs δεν εχει καλε μου gherude? power pc αρχιτεκτονικη στα 450MHz?? κ απ οτι εχω δει το twilight prrincess τουλαχιστον, ιδια γραφικα εχει με του cube..

Τωρα οσον αφορα τι μνημη φοραει επανω, σιγουρα θα ναι ψιλοδιαφορετικη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...