j1m4kos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παιδια χρειαζομαι ενα προγραμμα για να σχεδιασω μια ιστοσελιδα.Το θεμα ειναι οτι δεν πολυ ξερω γλωσσες εκτος απο λιγο Visual Basic και θα προτιμουσα κατι ευκολο .Καμια ιδεα???
GiorGhino Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Απ'όσο ξερω το Microsoft Front Page απ το office κανει τετοια δουλειά αλλα υπάρχουν ένα καρο αλλα καλ΄τερα και χειροτερα που δεν θυμαμαι
j1m4kos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Eυχαριστω πολυ για την απαντηση σου εαν και εχω ακουσει για το frontpage θα περιμενω και απαντησεις αλλων.
oneofthem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εξαρτάται, σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις σελίδες από οτιδήποτε, imageready, frontpage, visual studio, notepad, yahoo site builder, flash, toolbook, dreamweaver εξαρτάται από τις γνώσεις σου, από που θέλεις να το πιάσεις το θέμα, αυτά
GiorGhino Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καλά άμα ειναι ετσι και οταν κουστομαρεις το Blogspot σου σελιδα φτιαχνεις. Μάλλον θελει να φτιαξει σελιδα απ το μηδεν
trilos021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου πάντως αν ζητάς καλό και σχετικά ευκολο πρόγραμμα νομίζω οτι είναι το microsoft expression 2...δοκίμασε το...
oneofthem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καλά άμα ειναι ετσι και οταν κουστομαρεις το Blogspot σου σελιδα φτιαχνεις. Μάλλον θελει να φτιαξει σελιδα απ το μηδεν (?) τα προγράμματα που έγραψα από το μηδέν ξεκινάς και δεν νομίζω πως συγκρίνονται με τις αλλαγές στο blogspot εκτός αν εσύ γράφεις σε vs ή toolbook με την ίδια άνεση που αλλάζεις το blog σου, ας πούμε, υπάρχει μια διαφορά, μεγάλη δλδ
GiorGhino Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όχι ηθελα απλά να το διαχωρίσω. Άλλωστε δεν έχω φτιάξει ποτές Ξεκίνησα κάποτε δοκιμάζοντας το front page αλλά τελικά τα παράτησα
kospas12345 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Παιδια χρειαζομαι ενα προγραμμα για να σχεδιασω μια ιστοσελιδα.Το θεμα ειναι οτι δεν πολυ ξερω γλωσσες εκτος απο λιγο Visual Basic και θα προτιμουσα κατι ευκολο .Καμια ιδεα??? Μπορείς ακόμα και με το word.... Εύκολο προγραμματάκι είναι το Web Page Maker
Αδμιν Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς ακόμα και με το word.... Πλιζ, μπορεις να μη βαζεις το Web Design και το Microsoft Office Suite στην ιδια προταση;;
GiorGhino Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πλιζ, μπορεις να μη βαζεις το Web Design και το Microsoft Office Suite στην ιδια προταση;; Υ.Γ. Γιατι ρε καλουτσικο το θυμαμαι το FrontPgae οσο το χα χειριστει. (Καλα δεν ειδα και αλλα)
kospas12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πλιζ, μπορεις να μη βαζεις το Web Design και το Microsoft Office Suite στην ιδια προταση;; ...και εσύ στην ίδια πρόταση τα έχεις βάλει.......
kospas12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Πλιζ, μπορεις να μη βαζεις το Web Design και το Microsoft Office Suite στην ιδια προταση;; ...και εσύ στην ίδια πρόταση τα έχεις βάλει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.