Tasos Boss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν, ακούστε Είχα το "the sims2 business" στο αλλο μου το λαπτοπ εγκαταστημενο.. Τώρα έκανα copy αυτόν τον φάκελο ‘ C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Open For Business ‘ (που οπως βλέπετε είναι ο φακελος του παιχνιδιου στον σκληρο δίσκο) και τον έκανα paste σε ενα αλλο λαπτοπ. Μπορώ να κανω install το παιχνίδι στην περιπτωση που δεν εχω το cd? (και εχω το serial key) :shifty: thanks:p and help meee:fear: Βρίκα και αυτο το link http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071126074048AACi9L7 αλλα δεν καταλαβα και πολλα...:o
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μονο άμα έχεις το image και virtual drive program.
Stefanaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά παρόμοια απορία έχω και εγώ αλλά για το Warcraft 3. Στο οποίο δυστηχώς έχασα τα CD της εγκατάστασης... Θα μπορώ με τα "δισκάκια' του θείου και τα αυθεντικά κλειδάκια να παίζω κανονικά online;;
kkostas_agg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ίσως αν κατεβάσετε το demo και βάλετε το cd key να ενεργοποιηθεί και να αναβαθμιστει στο κανονικό!
Stefanaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο φίλε μου με τη δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Καταλαβαίνω τη λογική της προτροπής σου αλλά δυστηχώς τα παιχνίδια δεν είναι προγράμματα... Κάποιος άλλος ρε παιδιά έχει καμιά ιδέα;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά παρόμοια απορία έχω και εγώ αλλά για το Warcraft 3. Στο οποίο δυστηχώς έχασα τα CD της εγκατάστασης... Θα μπορώ με τα "δισκάκια' του θείου και τα αυθεντικά κλειδάκια να παίζω κανονικά online;; Μήπως να το δοκίμαζες
Stefanaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένο στο PC μου από τα αυθεντικά δισκάκια και απλά ρώτησα γιατί σκοπεύω να κάνω format λίαν συντόμως και ώς φρονίμων παιδί πριν πεινάσω μαγειρεύω...
Stefanaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένο στο PC μου από τα αυθεντικά δισκάκια και απλά ρώτησα γιατί σκοπεύω να κάνω format λίαν συντόμως και ώς φρονίμων παιδί πριν πεινάσω μαγειρεύω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.