vitalogy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 1. κατεβαζω καποια τραγουδια απο το itunes στο iphone. Αν μετα για καποιο λογο τα σβησω απο το itunes στον επομενο συγχρονισμο θα σβηστουν και απο το τηλεφωνο. το ιδιο ισχυει και για video αλλα και οτιδηποτε αλλο μπορεις να περασεις μεσω itunes. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να τα κρατησω στο τηλεφωνο οταν καποια στιγμη τα σβησω απο το itunes? 2. οταν συνδεω το iphone με τον mac ταυτοχρονα ξεκιναει να φορτιζει η μπαταρια. υπαρχει τροπος να το κανω να φορτιζει μονο οταν θελω εγω. το ρωταω γιατι εχω αγορασει την universal dock και θελω να το εχω συνεχεια επανω οταν ειμαι σπιτι. και φανταζομαι οτι δεν ειναι και οτι το καλυτερο να ειναι συνεχεια η μπαταρια υπο φορτιση.
georgeadams Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 1. Δυστυχώς όχι. Η όλη φιλοσοφία της Apple και του συστήματος iPhone-iTunes είναι, το iPhone να αποτελεί υποσύνολο του iTunes και όχι το αντίστροφο. 2. Κι εδώ δυστυχώς όχι. Δεν πρέπει να είναι τεχνικά ανέφικτο, απλώς δεν έχω δει κάποια εταιρία να βγάλει το κατάλληλο καλώδιο. Για παράδειγμα, έχω δει καλώδια που κάνουν μόνο φόρτιση και όχι Sync, όπως και καλώδια που έχουν διακόπτη για να αποφασίζουμε εμείς αν θα κάνει φόρτιση και Sync ή μόνο φόρτιση. Το αντίθετο δεν το έχω δει ακόμα.
flyinmycoffee Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειμαι σιγουρος για το παρακατω. Αν οργανωσεις τη μουσικη σου σε playlists και στο itunes ετσι ωστε να επιλεξεις να μην κανει synch playlists που ξερεις οτι δε θες να τροποποιησεις ωστε τα κομματια τους να μπορεις να τα στειλεις απ τον υπολογιστη σου χωρις να μεταφερει τις αλλαγες στο library του iphone. Και λεω δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το χω δοκιμασει αλλα λογικο μου φαινεται.. Για το αλλο θεμα σου δεν εχω καμια ιδεα. Δεν νομιζω οτι γινεται..
charoui Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 να αναφέρω για το 2o ότι δεν ενοχλεί να φορτίζει συνεχεια. Η φόρτιση σταματάει όταν γεμίσει, ακριβώς όπως στα laptops. Καλο είναι όμως να το αποφορτίζουμε μια κάθε τόσο
vitalogy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 να αναφέρω για το 2o ότι δεν ενοχλεί να φορτίζει συνεχεια. Η φόρτιση σταματάει όταν γεμίσει, ακριβώς όπως στα laptops. Καλο είναι όμως να το αποφορτίζουμε μια κάθε τόσο ειναι σιγουρο αυτο? γιατι απο οτι βλεπω ακομα και οταν η μπαταρια ειναι στο full στο σηματακι επανω που φαινετε η σταθμη της μπαταριας συνεχιζει να φαινετε και το σηματακι με την πριζα.
Cygnus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Όταν φορτίζει έχει κεραυνό και όταν ολοκληρώσει την φόρτιση εμφανίζεται η πρίζα.
vitalogy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Όταν φορτίζει έχει κεραυνό και όταν ολοκληρώσει την φόρτιση εμφανίζεται η πρίζα. α μαλιστα, ευχαριστω -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 06 : 37 : 04----- Δεν ειμαι σιγουρος για το παρακατω. Αν οργανωσεις τη μουσικη σου σε playlists και στο itunes ετσι ωστε να επιλεξεις να μην κανει synch playlists που ξερεις οτι δε θες να τροποποιησεις ωστε τα κομματια τους να μπορεις να τα στειλεις απ τον υπολογιστη σου χωρις να μεταφερει τις αλλαγες στο library του iphone. Και λεω δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το χω δοκιμασει αλλα λογικο μου φαινεται.. Για το αλλο θεμα σου δεν εχω καμια ιδεα. Δεν νομιζω οτι γινεται.. φιλε μου αυτο κανω αλλα δυστηχως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.