Προς το περιεχόμενο

Trojan στο Mac OS X και Insomnia

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο, άνοιξε ένα θέμα στο forum σχετικά με ένα trojan στο Mac OS X. Οι mods το έκλεισαν, και διέγρεψαν συγκεκριμένα posts, τα οποία έκριναν, ότι περιείχαν αναφορές σε cracks, serials κ.α.

Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου με την πολιτική, που ακολούθηκε στο συγκεκριμένο θέμα. Ίσως θα έπρεπε να το ανοίξω στο insomnia about το συγκεκριμένο topic, αλλά νομίζω εδώ είναι πιο δόκιμο.

Το είχα διαβάσει αναλυτικά αυτά το θέμα και προς Θεού δεν είδα πουθενά flame war!!! Αν έκλεινε το mac vs pc θέμα, θα το έβρισκα πιο λογικό....

Καλώς διαγράφηκαν τα posts, που κρίθηκαν ως αναφορές για cracks κ.λπ.

Έκλεισε ένα θέμα, με μεγάλο ενδιαφέρον για μας τους χρήστες mac, ενώ θα μπορούσαν να είχαν διαγραφεί απλά τα posts και να υπάρξει σχετική προειδοποίηση.

Θεωρώ λάθος το κλείσιμο του post. Εκφράζω μια απόλυτα προσωπική άποψη και δε θεωρώ ότι προσβάλλω κανέναν, ούτε το θέλω.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλος... Όλοι έχουμε τις διαφωνίες μας. Δεν προσβλήθηκε κάποιος (απο το συγκεκριμένο πόστ) και κανείς δεν έδωσε link για cracks,serialss κτλ...

Έγινε θέμα σε μεγάλα sites το συγκεκριμένο πρόβλημα με το iWork αλλα εδώ κλειδώθηκε.

• Super Moderators

RTFM: http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?a=24

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...