Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Χθες και σήμερα στα καλά καθούμενα εκεί που κάτι κάνω εκτός σύνδεσης στο pc μου ξαφνικά πετάγεται το εικονίδιο της κλήσης και αρχίζει να καλείται ο ISP μου .Τι μα.α έχω κάνει? Επειδή αφήνω πολλές φορές ανοιχτό το pc χωρίς να είμαι μπροστά φανταστείτε να κάνει από μόνο του σύνδεση στο δίκτυο. Χαρά ο ΟΤΕ !!! Με την ευκαιρία ξέρει κανείς κάτι για τη δυνατότητα κλήσης από αύριο με την forthnet υπεραστικών κλπ τηλεφωνημάτων ? Χθες στην Comdex που ρώτησα οι κοπελιές ευγενικές μεν αλλά από πληροφόρηση άστα να πάνε
MY80- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Mhpws trexeis sto background kana programma pou borei na zhtaei syndesh? (px SETI@HOME) ?
TonyMontana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 to pathenw ki egw auto kamia fora...me to pou kanw boot kapio programma thelei na sundethei..elega mipws itan to duktio me tis aderfis mou to pc alla kapies fores einai kleisto..oson afora trojan, worms, spyware etc eimai polu prosektikos...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2002 Το μονο προγραμμα που τρεχει με την εκκινηση και θελει συνδεση ειναι το msn αλλα αυτουπηρχε παντα...
Hikoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Dokimaste apo ton IE6 tools-->internet options-->connections kai patiste to "never dial a connection" isos ftaiei afto.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2002 Kαι οι πιο παρανοϊκοί (όπως εγώ) ας προμηθευτούν κάποιο απλό software firewall (το ZoneAlarm, το Norton Internet Security 2002 ή κάτι αντίστοιχο) για να μπορούν να επιτρέψουν ή να αποκλείσουν την πρόσβαση σε κάθε πρόγραμμα. <p>Στοιχειώδες μέτρο ασφαλείας αγαπητέ μου Γουάτσον... <p>ΥΓ: Πλάκα-πλάκα, από τότε που έχω βάλει το Norton Internet Security, έχω δει καμιά 10αριά τύπους να προσπαθούν να εισέλθουν. Απίστευτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.