Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Λάθος κάνεις. Έχει φτάσει στο ΤΕΛΟΣ ήδη! έχουμε καιρό μέχρι το 2012... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 έχουμε καιρό μέχρι το 2012... Πολύ χαρδαβέλα βλέπεις και δεν κάνει καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 εαν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι. εαν η γιαγια μου ειχε τρυπα στο μετοπο θα ηταν κουμπαρας. εαν η γιαγιά μου είχε καρούλια θάταν τρενάκι. εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν άμαξα. Και εαν η γιαγια μου ειχε δυο ροδες θα ηταν ποδηλατον η δικυκλον. Εαν ειχε 4 θα ηταν αυτοκινητο η τζιπ. Εαν ειχε 6 ροδες θα ηντανε φορτηγο. Και εαν ειχε περισσοτερες ροδες θα ηταν φορτρηγο,μετα επικαθιμενης, συρομενης ρεμουλκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Και κλασσικα....αν τα λειτουργικα ηταν κομματα.. Τα windows --->ΝΔ Το Osx ----> ΠΑΣΟΚ Και το καημενο το linuxaki....guess what! (αν και με τις τελευταιες δημοσκοπησεις.. τα πρωτα 2 θα αλλαξουν,το τριτο στην ακρη παλι!Μια ζωη!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Και κλασσικα....αν τα λειτουργικα ηταν κομματα.. Τα windows --->ΝΔ Το Osx ----> ΠΑΣΟΚ Και το καημενο το linuxaki....guess what! (αν και με τις τελευταιες δημοσκοπησεις.. τα πρωτα 2 θα αλλαξουν,το τριτο στην ακρη παλι!Μια ζωη!) ρε συ tritonas δεν το σταματαμε εδω καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 μετα επικαθιμενης,συρομενης ρεμουλκας... και επικαθήμενη και συρόμενη δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ό,τι να 'ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν γίνεται να κάνουμε το Linux super goofy ; Super Gufubuntu αιτιολόγησε τις 367 φορές γιατί αλλιώς trollάρεις... Super Linux Penguin Έχω στοιχεία και το λέω,τι νόμιζες λόγια του αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Γαμάτος elven!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πολύ χαρδαβέλα βλέπεις και δεν κάνει καλό! πάλι βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να είσαι σίγουρος μόνο από το Χαρδαβέλα δλδ μπορεί να ξέρει κάποιος για αυτό το πράγμα? Έχω στοιχεία και το λέω,τι νόμιζες λόγια του αέρα; ok sorry my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πάλι βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να είσαι σίγουρος μόνο από το Χαρδαβέλα δλδ μπορεί να ξέρει κάποιος για αυτό το πράγμα? Ναι γιατι οταν ενα θεμα καταλιγει να ψαχνει τον ΕΤ(το τελειο λειτουργικο δηλαδη) σε αλλους ανυπαρκους γαλαξιες και περα απο την φαντασια τοτε μονο ενας χαρδαβελας μπορει να το λυσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ενα ειναι το λειτουργικο! WindOSXbuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ενα ειναι το λειτουργικο! WindOSXbuntu! Νομιζω πως τωρα μιλας σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 με μετρο τωρα πλησιαζουμε στις 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ο κομπλεξαρισμος στο μεγαλειο του! Τρέχω Linux είμαι και γαμώ!Όλες οι γυναίκες με θέλουν μου έχουν κάνει πρόταση στην ΝΑSA στο Cert στο FBI και επίσης μου πρότεινε και ο Obamia να γινω σύμβουλος του αλλα έχω ακόμα 14 σελιδες κώδικα να γράψω και δεν προλαβαίνω... Στα διαλείμματα έρχομαι εδω γραφω 5 6 μπσρουφες σε αδεη ανθρωποειδή που δεν λενε για τον Α Β Γ λογω να καταλάβουν το μεγεθος της γαματοτητας μου και το ποσο πολυ ξερω βεβαια ειναι και αλλοι που χρησιμοποιούν Linux εδω μεσα αλλα ποτε κανενας δεν θα με φτασει και επειδη ειναι κομπλεξικοί δεν θα παραδεχθούν οτι ειμαι ανώτερο ων πως ηταν ο Κιανου Ριβς στο Matrix ή στο The day earth stood still...ενα τετοιο πραγμα!! Τα Os γενικα ειναι ενας οικος ανοχης Τα MacOS ειναι η πουτ*** που σε ολους αρεσει να την πηδανε αλλα γκρινιαζουν για την τιμη Τα windows ειναι ο νταβάς μπαινει παντου ελέγχει τα παντα ναι μεν προσφερει υπηρεσιες αλλα ξερεις οτι αργα ή γρηγορα θα φαει καμοια σφαιρα και θα σε αφησει ξεκρεμαστο. Τα Linux ειναι η τσατσά επειδη έστησε ενα μπουρδ*** οποιος την πηδήξει νομίζει οτι κατέκτησε το συμπαν Καμοια σχεση δεν εχω με τους συγκεκριμένους οίκους για να μην παρεξηγιόμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.