tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έχεις απόλυτο δίκιο! Ε μα οταν μπαινει ο καθενας και ανοιγω πρωι πρωι το ματι μου σε linux και ξαφνικα μαθαινω οτι το εχω βαλει για μια βδομαδα και το εβγαλα τι να πω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Το ότι χρησιμοποιώ δυσκολότερη διανομή από τη δική σου, αυτό από μόνο του λέει πολλά! hell yeah! pure awesomeness! ας πούμε και το hardware μας τώρα για να ολοκληρωθεί η μέτρηση του e-penis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 hell yeah! pure awesomeness! ας πούμε και το hardware μας τώρα για να ολοκληρωθεί η μέτρηση του e-penis Tο θεωρώ μαλακ** να κάθομαι να φτιάχνω λίστα για το τι ξέρω, για να το παίξω linux geek. Σε αυτούς που το τραβάει η ψυχή τους, απαντάω με το ίδιο νόμισμα. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Tο θεωρώ μαλακ** να κάθομαι να φτιάχνω λίστα για το τι ξέρω, για να το παίξω linux geek. Σε αυτούς που το τραβάει η ψυχή τους, απαντάω με το ίδιο νόμισμα. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ! Να προκαλεις ξερεις ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Εχω 3 pc στο σπιτι μου.Το ενα εχει Ubuntu το αλλο Vista και το αλλο Xp.Καθε ενα απο αυτα τα pc εχει και την αναλογη χρεισημοτητα μεσα στο σπιτι.Το ενα το εχω για game και photoshop το αλλο για κατεβαστηρι και πιο ασφαλη πλοηγηση στο net και το αλλο για media center.Εαν λοιπον σημερα θελει καποιος να εχει τα παντα στο pc του σιγουρα δεν του φτανει ενα λειτουργικο μονο του.Καθενα εχει τα αρνητικα και τα θετικα του.Ετσι για να μην πλακονεστε και εφοσον θελετε να εχετε τα παντα στο pc σας στην εντελεια βαλτε ενα διπλο η τριπλο boot και μην φαγωνεστε σαν τα κοκορια.Λειτουργικο που απο μονο του να καλυπτει 100% τα παντα(ασφαλεια,σταθεροτητα,game κτλ κτλ...)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αν τα linux ήταν κοπέλα, θα μιλούσε αρχαία ελληνικά. Αν τα ubuntu ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν ο ρομπίνιο. Αν τα linux ήταν εστιατόριο, ο πελάτης θα έπρεπε να μαγειρέψει μόνος του το φαγητό. Οι πελάτες του θα ήταν ενθουσιασμένοι επειδή το φαγητό ετοιμάζεται πιο γρήγορα και θα υποστήριζαν ότι όσοι τρώνε σε κανονικά εστιατόρια δεν ξέρουν από φαγητό. george κάνω ότι μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αν τα λειτουργικά συστήματα ήταν cartoon: Τα Windows είναι ο Goofy Το OSX είναι ο Μελένιος To GNU\Linux είναι ο Superman (367 φορές πιο δυνατός όμως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν γίνεται να κάνουμε το Linux super goofy ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πιστεύω το forum του linux πληρώνει το φόρτο εργασίας του moderator του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 To GNU\Linux είναι ο Superman (367 φορές πιο δυνατός όμως) αιτιολόγησε τις 367 φορές γιατί αλλιώς trollάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παποίος είναι περισσότερο λινουξάς, ο τρίτονας 'η ο γπαν; Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παποίος είναι περισσότερο λινουξάς, ο τρίτονας 'η ο γπαν; Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Το οτι καιμε αδικα τα εγκεφαλικα μας κυτταρα για θεματα του τυπου Linux vs Windows δεν θα το μαθουμε ποτε...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αν τα λειτουργικα ηταν εργαλεια. Τα Windows θα ηταν ελβετικος σουγιας και τα Linux ταναλια. Αν ηταν ηθοποιος Τα Win θα ηταν η Μonica και τα Linux η Gwyneth Paltrow Αν ηταν συνδεση στο internet Τα Win θα ηταν adsl και τα Linux pstn στα 36.6K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παποίος είναι περισσότερο λινουξάς, ο τρίτονας 'η ο γπαν; Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Λογικα ο gpan αφου χρησιμοποιει πιο δυσκολη διανομη απο μενα! (αν και εχω την εντυπωσει οτι την εχει μονο για net browsing και για να βλεπει καμμια ταινια... Χαμενος κωδικας....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παποίος είναι περισσότερο λινουξάς, ο τρίτονας 'η ο γπαν; Θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Λάθος κάνεις. Έχει φτάσει στο ΤΕΛΟΣ ήδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.