Προς το περιεχόμενο

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν σπίτια...

greensub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aφού σε χαλάει τότε τόσο πολύ το λινουξ γιατί θες να έχεις σαβούρα στο μηχάνημά σου και δεν πας στα "ποιοτικά" και "ανώτερα" viru-trojano-windows σου?

Anyway,αφου ρωτας...ΦΥΣΙΚΑ και στο main pc μου εχω τα κακα-βρωμικα-γεματα ιους-απλυτα-αξυριστα-windows γιατι ειναι συμβατα με ολο το συμπαν!software και hardware.To ιδιο το που...λι μου να βαλω σε μια usb ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!Ειδικα τα windows 7 θα δειξουν και την φωτογραφια του στο device stage!(βεβαια δεν ξερω αν μου ζητησουν extra προγραμμα τι θα βαλω λολ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Anyway,αφου ρωτας...ΦΥΣΙΚΑ και στο main pc μου εχω τα κακα-βρωμικα-γεματα ιους-απλυτα-αξυριστα-windows γιατι ειναι συμβατα με ολο το συμπαν!software και hardware.To ιδιο το που...λι μου να βαλω σε μια usb ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!(βεβαια δεν ξερω αν μου ζητησουν extra προγραμμα τι θα βαλω λολ).

χχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα, μην το βαλεις μπορει να κολλησεις τιποτα

αχαχχααχαχχαχαχααχχαχα

Τα vista δε νομιζω να εχουν εγκατεστημενους drivers για το πουλι σου ισως στα 7 αν εισαι τυχερος

χχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα, μην το βαλεις μπορει να κολλησεις τιποτα

αχαχχααχαχχαχαχααχχαχα

Τα vista δε νομιζω να εχουν εγκατεστημενους drivers για το πουλι σου ισως στα 7 αν εισαι τυχερος

Εκανα edit!!! LOL!!!

και με το που το βαζεις σου λενε τα windows:NEW COCK FOUND.WINDOWS IS SEARCHING FOR APPROPRIATE DRIVERS on WINDOWS UPDATE!AXAXAXAXAXAX

Eνω στο linux θα πρεπει να περιμενω την καθε μια developer που να το εχει δει και να γραψει drivers στην επομενη εκδοση του πυρηνα.

Please try !Αφου εβγαλες το συμερασμα οτι χρησιμοποιω το linux μια βδομαδα και το εβγαλα ετσι γενικα και αοριστα κατι θα ξερεις παραπανω.

Παντως αν το linux ηταν γυναικα πρεπει να ηταν πολυ σαβουρα....γιατι σχεδον κανεις(σε συγκριση με τα windows-bellucci)δεν θελει να το-την βαλει σπιτι του! LOL

(Kαι μην αναφερει κανεις την υπογραφη μου γιατι ειμαι γνωστος σαβουρογ@μης αχααχαχαχ)

Το εχω περιπου δυο χρονια σε στο laptop της υπογραφης μου.Το εχω στησει ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ,εχω κανει compile δικο μου kernel(που πηρε και κανα 20ωρο σε τετοιο μηχανημα λολ),εκανα ενα σωρο ρυθμισεις σε αμετρητα conf files,εβαλα ελληνικα σε tty και μπορω να κανω τις βασικες καθημερινες μου εργασιες(βιντεο,μουσικη,internet browsing,chat) και χωρις X ανετα τωρα πια.Και μετα απο εκτενεστατη χρηση εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Eσύ φάσκεις και αντιφάσκεις... εκτός αν σου αρέσει να τρολλάρεις χωρίς λόγο.

Μα αυτό είναι το πρόβλημα μου... ότι κάνεις τέτοια αστεία.

Αναφερόμουν περισσότερο στη εταιρεία και όχι στους ανθρώπους.

Και τι να βαλω σε αυτο το laptop?XP? η vista?

τωρα εμας για ποσο retarded μας εχεις, δεν ξερουμε να διαβαζουμε τι γραφεις?

:P

Και τι να βαλω σε αυτο το laptop?XP? η vista?

Μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Εξάλλου σε όλα θα χρειαστείς να περνάς drivers ξεχωριστά για το κάθε περιφερειακό, θα κάθεσαι με τις ώρες και θα κάνεις scandisk, add/remove programs-registry,defragment,καθαρισμό από ιούς, worms, trojans, rootkits και θα κάθεσαι να κλείνεις μία μία τις ανοιχτές τρύπες τις οποίες προσπαθείς να τις κλείσεις έμμεσα με αυτό που ανέφερες παραπάνω, μέχρι να έρθει το condom για πατσάρισμα! ;)

τωρα εμας για ποσο retarded μας εχεις, δεν ξερουμε να διαβαζουμε τι γραφεις?

:P

Το επισημαίνω για ακόμη μία φορά μήπως το πιάσεις..

Μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Εξάλλου σε όλα θα χρειαστείς να περνάς drivers ξεχωριστά για το κάθε περιφερειακό, θα κάθεσαι με τις ώρες και θα κάνεις scandisk, add/remove programs-registry,defragment,καθαρισμό από ιούς, worms, trojans, rootkits και θα κάθεσαι να κλείνεις μία μία τις ανοιχτές τρύπες τις οποίες προσπαθείς να τις κλείσεις έμμεσα με αυτό που ανέφερες παραπάνω, μέχρι να έρθει το condom για πατσάρισμα! ;)

Ενω εσυ εβαλες linux,εγκατεστησες 10 προγραματα(δεν εβρισκες και αλλα) και το παιζεις linuxas τωρα?Τελικα δεν μας ειπες την εμπειρια σου....!

Γιατι καθε βδομαδα πρεπει να γινεται αυτο?? Ο καθενα να χρησημοποιει το OS που νομιζει οτι ειναι καλυτερο και να σταματησει να περιφανευεται για αυτο. Το καθε OS εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του. Δεν χρειαζομαστε ατομα να μας λενε για τα προβληματα συμβατοτητας των linux (πιστεψτε μας το γνωριζουμε). Τα LINUX εχουν τοσα πολλα πλεονεκτηματα που το προβλημα της συμβατοτητας αφηνει τους περισσοτερους αδιαφορους (μιας και μεσα σε 1 το πολυ 2 ωρες μπορεις να το λυσεις).

Ενω εσυ εβαλες linux,εγκατεστησες 10 προγραματα(δεν εβρισκες και αλλα) και το παιζεις linuxas τωρα?Τελικα δεν μας ειπες την εμπειρια σου....!

Το ότι χρησιμοποιώ δυσκολότερη διανομή από τη δική σου, αυτό από μόνο του λέει πολλά!;)

Ο Tritonas έχει επιλέξει τι θέλει με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητές του, νομίζω είναι ξεκάθαρος και κατανοητός. Μέχρι εδώ καλά. Προσωπική παράκληση: μην τον προκαλείτε χωρίς λόγο γιατί θα μπει για μια ακόμη φορά σε trolling mode, αρχίζοντας να λέει ακυρότητες και ανακρίβειες για να σας τα σπάσει, με αποτέλεσμα να φορτώσω και να μπλέξω σε μια ακόμη συζήτηση του ίδιου ανόητου, χιλιοκουρασμένου θέματος, αποκαταστρέφοντάς το thread και οδηγώντας το στο να κλειδωθεί. :-(

Ο Tritonas έχει επιλέξει τι θέλει με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητές του, νομίζω είναι ξεκάθαρος και κατανοητός. Μέχρι εδώ καλά. Προσωπική παράκληση: μην τον προκαλείτε χωρίς λόγο γιατί θα μπει για μια ακόμη φορά σε trolling mode, αρχίζοντας να λέει ακυρότητες και ανακρίβειες για να σας τα σπάσει, με αποτέλεσμα να φορτώσω και να μπλέξω σε μια ακόμη συζήτηση του ίδιου ανόητου, χιλιοκουρασμένου θέματος, αποκαταστρέφοντάς το θέμα και οδηγώντας το στο να κλειδωθεί :-(

Έχεις απόλυτο δίκιο! :-)

Το ότι χρησιμοποιώ δυσκολότερη διανομή από τη δική σου, αυτό από μόνο του λέει πολλά!;)

Και εγω χρησιμοποιω πιο παλια διανομη!αχαχαχΓια βαλε μια διανομη που δεν λυνει τα depedencies απο default(slackware) και μετα τα ξαναλεμε! ΛΟΛ

Καμμια διανομη δεν ειναι δυσκολη.Στην αρχη ειναι λιγο σκουρα αλλα μετα συνηθιζεις και την αισθανεσαι σαν στο σπιτι σου.

Ηθελα και γω να ασχοληθω με arch αλλα η βλακεια δεν υποστηριζει amd -k6.Ειναι 686 μονο.

Χαλαρα παιδια.Κουβεντα να γινεται.(μου πηρε ενα 2 ωρο πριν λιγο να κανω compile τον mplayer για να ενεργοποιησω ενα module για την s3 virge καρτα του laptop!Ατιμη 450 mhz cpu!!!.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...