gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Παντως αν το linux ηταν γυναικα πρεπει να ηταν πολυ σαβουρα....γιατι σχεδον κανεις(σε συγκριση με τα windows-bellucci)δεν θελει να το-την βαλει σπιτι του! LOL (Kαι μην αναφερει κανεις την υπογραφη μου γιατι ειμαι γνωστος σαβουρογ@μης αχααχαχαχ) Aφού σε χαλάει τότε τόσο πολύ το λινουξ γιατί θες να έχεις σαβούρα στο μηχάνημά σου και δεν πας στα "ποιοτικά" και "ανώτερα" viru-trojano-windows σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 viru-trojano-windows σου? lame offence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Aφού σε χαλάει τότε τόσο πολύ το λινουξ γιατί θες να έχεις σαβούρα στο μηχάνημά σου και δεν πας στα "ποιοτικά" και "ανώτερα" viru-trojano-windows σου? λιγο χιουμορ ρε παιδια δεν εχετε, ωρες ωρες μερικοι κανετε λες και η διανομη σας ειναι η μανα σας...μην κανετε τοσο μιζερη τη ζωη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 λιγο χιουμορ ρε παιδια δεν εχετε, ωρες ωρες μερικοι κανετε λες και η διανομη σας ειναι η μανα σας... Που κολλάει η διανομή; Ανέφερα εγώ τίποτα για διανομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Που κολλάει η διανομή; Ανέφερα εγώ τίποτα για διανομή; ενταξει με συγχωρεις το linux σας, καταλαβες τωρα τι εννοω??? ειδες που κολλησες????? Συγνωμη αν θεωρεις οτι σε προσβαλλω αλλα καντε και λιγο πλακα με αυτο δε θα σας καψει ο πιγκουινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 disqualified μαλλον θελεις να υποστηριξεις την basic locomotive ! το ειπαμε , προσοχη στις υπογραφές του άλλου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Κάτι πάει να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 disqualified μαλλον θελεις να υποστηριξεις την basic locomotive ! το ειπαμε , προσοχη στις υπογραφές του άλλου, αντε μην πω τωρα οτι τρεχω puppy linux σε αυτο και σας κουφανω ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 αντε μην πω τωρα οτι τρεχω puppy linux σε αυτο και σας κουφανω ολους Έτσι! Θέλουμε και άλλους στο club! Καρκίνο στη Microsoft και στους retarded που έχουν για ηγεσία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έτσι! Θέλουμε και άλλους στο club! Καρκίνο στη Microsoft και στους retarded που έχουν για ηγεσία! Δεν μας ειπες ομως την δικια σου εμπειρια με το linux...ΑΑΑΑ δεν παιζω!Εγω σε ειπα! -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 11 : 15 : 36----- αντε μην πω τωρα οτι τρεχω puppy linux σε αυτο και σας κουφανω ολους Ωραιο το puppy αλλα παρα ειναι ευκολο!Αν δεν παιδευτεις και κανα μηνα δεν λεει ρε παιδι μου...πως να το κανουμε!χιχι Να σε πω...στο μηχανημα της υπογραφης σου τι os εχεις??? ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Καρκίνο στη Microsoft και στους retarded που έχουν για ηγεσία! αλλού και αλλού δεν γελάτε αλλά κάνετε αστεία με τέτοια θέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 αλλού και αλλού δεν γελάτε αλλά κάνετε αστεία με τέτοια θέματα... Χαλάρωσε αστεία το είπα. Άλλωστε η εικόνα που επισύναψα = χίλιες λέξεις σχετικά με την καθυστέρηση που διακατέχει τη συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν μας ειπες ομως την δικια σου εμπειρια με το linux...ΑΑΑΑ δεν παιζω!Εγω σε ειπα! Δηλαδή άμα σου πω θα γίνω πιο πουτσ***ς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Να σε πω...στο μηχανημα της υπογραφης σου τι os εχεις??? ΛΟΛ περιμενω να βγουνε τα 7 γιατι τα vista παραειναι βαρια και δεν τολμαω να βαλω τα beta γιατι φοβαμαι μηπως ειναι unstable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Χαλάρωσε αστεία το είπα. Άλλωστε η εικόνα που επισύναψα = χίλιες λέξεις σχετικά με την καθυστέρηση που διακατέχει τη συγκεκριμένη εταιρεία. Δηλαδή άμα σου πω θα γίνω πιο πουτσ***ς; Please try !Αφου εβγαλες το συμερασμα οτι χρησιμοποιω το linux μια βδομαδα και το εβγαλα ετσι γενικα και αοριστα κατι θα ξερεις παραπανω. -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 11 : 33 : 03----- περιμενω να βγουνε τα 7 γιατι τα vista παραειναι βαρια και δεν τολμαω να βαλω τα beta γιατι φοβαμαι μηπως ειναι unstable Θα περιμενεις να πανε σε testing και μετα σε stable?AXAXAXXAAXX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Χαλάρωσε αστεία το είπα. Μα αυτό είναι το πρόβλημα μου... ότι κάνεις τέτοια αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.