Προς το περιεχόμενο

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν σπίτια...

greensub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως αν το linux ηταν γυναικα πρεπει να ηταν πολυ σαβουρα....γιατι σχεδον κανεις(σε συγκριση με τα windows-bellucci)δεν θελει να το-την βαλει σπιτι του! LOL

(Kαι μην αναφερει κανεις την υπογραφη μου γιατι ειμαι γνωστος σαβουρογ@μης αχααχαχαχ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν πλοία

"Τα Windows είναι ψαρόβαρκα που μπάζει νερά"

"Το OSX είναι γόνδολα,όμορφη αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων"

"Το GNU/Linux είναι πυρηνικό υποβρύχιο"

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν αεροπλάνα

"Τα Windows είναι σαίτα"

"Το OSX είναι αερόστατo "

"Το GNU/Linux είναι F-16"

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν αυτοκίνητα

"Τα Windows είναι Lada"

"Το OSX είναι Zastava"

"Το GNU/Linux είναι Ferrari"

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν ψάρια

"Τα Windows είναι χάνος"

"Το OSX είναι σπάρος"

"Το GNU/Linux είναι διασταύρωση ξιφία με δελφίνι και καρχαρία"

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν μέταλα

"Τα Windows είναι τσίγκος"

"Το OSX είναι χαλκός"

"Το GNU/Linux είναι χρυσός"

Αν τα Λειτουργικά Συστήματα ήταν topics

"Τα Windows θα έλεγαν για ιούς"

"Το OSX θα θα έλεγε για το πόσο όμορφο design έχει'

"Το GNU/Linux θα μιλούσε για τη γαματότητα του απέναντι σε όλα τ' άλλα"

χαχαχαχα!!!γαματο ποστ....

μαγκες επειδη σπιτια εχουν γινει....δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα....υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανεις στην ζωη.....:-)

προσπαθω να βοηθησω τον george007 να παρει το στοιχημα!!!χαχα!!

Μπράβο ωραία τα post!!Να προσθέσω όμως ότι τα windows είναι μια συνήθεια το OS/mac μια ευκολία και το linux θέλει μια προσπάθεια για να δεις αποτέλεσμα!

Μπράβο ωραία τα post!!Να προσθέσω όμως ότι τα windows είναι μια συνήθεια το OS/mac μια ευκολία και το linux θέλει μια προσπάθεια για να δεις αποτέλεσμα!

Πολυ σωστη κουβεντα!Ετσι ακριβως..!

Παντως αν το linux ηταν γυναικα πρεπει να ηταν πολυ σαβουρα....γιατι σχεδον κανεις(σε συγκριση με τα windows-bellucci)δεν θελει να το-την βαλει σπιτι του! LOL

(Kαι μην αναφερει κανεις την υπογραφη μου γιατι ειμαι γνωστος σαβουρογ@μης αχααχαχαχ)

Έβαλες ποτέ λινουξ στη ζωή σου για να ξέρεις τι είναι; Και αν έβαλες τα είχες για 1 εβδομάδα και έβγαλες συμπέρασμα;

Είχε φοβερές δυνατότητες αυτό το τόπικ... δεν τις αξιοποιήσατε. Και εγώ τις προσδοκίες του Alter είχα, αλλά δεν...

Έδειξε καλά σημάδια σε μια φάση, αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε το θέμα...Το ματιάξαμε.

@george

Φίλε:P βλέπω να το χάνεις το στοιχηματάκι

Έβαλες ποτέ λινουξ στη ζωή σου για να ξέρεις τι είναι; Και αν έβαλες τα είχες για 1 εβδομάδα και έβγαλες συμπέρασμα;

Το εχω περιπου δυο χρονια σε στο laptop της υπογραφης μου.Το εχω στησει ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ,εχω κανει compile δικο μου kernel(που πηρε και κανα 20ωρο σε τετοιο μηχανημα λολ),εκανα ενα σωρο ρυθμισεις σε αμετρητα conf files,εβαλα ελληνικα σε tty και μπορω να κανω τις βασικες καθημερινες μου εργασιες(βιντεο,μουσικη,internet browsing,chat) και χωρις X ανετα τωρα πια.Και μετα απο εκτενεστατη χρηση εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Εσυ τι εχεις κανει?Ασε να φανταστω...καταφερες να εγκαταστησεις ubuntu(AXAXAXAXAXAX),να ανοιξεις τον firefox,να ακουσεις mp3 και να δεις βιντεο με τον mplayer αφου εκανες 2 ωρες να βρεις πως μπαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι?

Για πες μας.

Και αν δεν με πιστευεις ...γραφω απο το laptop αυτο τωρα το οποιο με linux ειναι χρησιμοτατο παρα το οτι ειναι παναρχαιο.Οριστε και screenshot

200901241026281024x768seo7.th.png

• Super Moderators

Εσυ τι εχεις κανει?Ασε να φανταστω...καταφερες να εγκαταστησεις ubuntu(AXAXAXAXAXAX),να ανοιξεις τον firefox,να ακουσεις mp3 και να δεις βιντεο με τον mplayer αφου εκανες 2 ωρες να βρεις πως μπαινουν οι ελληνικοι υποτιτλοι?

Για πες μας.

γιατί δεν κοιτάει κανείς την υπογραφή του άλλου? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...