Γιάννης Μ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 παιδιά τι σας λέει αυτή η οθόνη? http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_220CW9FB_05_GB_CONSUMER/LCD-widescreen-monitor+220CW9FB-05#/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_220CW9FB_05_GB_CONSUMER/LCD-widescreen-monitor+220CW9FB-05 γενικά οι PHILIPS έχουν ποιότητα - αξιοπιστία στις tft?
slaughter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 μια χαρά μου φαίνεται. Είναι κ brilliance που είναι οι ναυαρχίδες της phillips σε οθόνες. από τιμή δεν ξέρω τι λέει μόνο αν κ γενικά συνήθως είναι πάνω από τον ανταγωνισμό δες εδώ
mangai Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Άριστη αγορά! Εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή,και που οι οθόνες της συνήθως έχουν πολύ καλή ποιότητα απεικόνησης,αυτή είναι και TCO'06.
REALZEUS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Έχοντας Philips, μόνο καλά λόγια έχω να πω για τις οθόνες της.
antonis__19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μου γυαλισε πολυ αυτη η οθονη και θελω πολυ να την παρω, 12000:1 αντιθεση, 22 ιντσων, και φυσικα ποιοτητα philips. Κριμα ομως που τα μεγαλα ιντερνετικα μαγαζια(e-shop,πλαισιο) δεν την εχουν. Αυτη στο scroutz ειναι η ιδια με αυτη που δειχνει η ιστοσελιδα της philips?
Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 ποια θεωρειτε καλυτερη,αυτη την philips ή αυτη:LG W2252TQ-PF 22'' TFT??
@topos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι με περιορισμενες σχετικα εμπειριες απο philips(crt 15,17 tft 15,17,19)δεν μπορω να πω οτι με πεισανε ποτε. Χειροτερες απο αντιστοιχες lg,viewsonic,samsung ιδιας τιμης.
filipN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι με περιορισμενες σχετικα εμπειριες απο philips(crt 15,17 tft 15,17,19)δεν μπορω να πω οτι με πεισανε ποτε.Χειροτερες απο αντιστοιχες lg,viewsonic,samsung ιδιας τιμης. Αν δεν έχεις εμπειρία,αν δεν ασχολήσαι επαγγελματικά με την επεργασία εικόνας,μην κρίνεις με τόσο μεγάλη ευκολία σε παρακαλώ.Στο λέει κάποιος που ασχολήται με φωτογραφία και video τόσα χρόνια όσα κουβαλάς στίς πλάτες σου και σε σέβεται το ίδιο με τους συνομηλίκους του.Οι εκτιμήσεις σου γιά τις οθόνες της Philips δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
@topos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν έχεις εμπειρία,αν δεν ασχολήσαι επαγγελματικά με την επεργασία εικόνας,μην κρίνεις με τόσο μεγάλη ευκολία σε παρακαλώ.Στο λέει κάποιος που ασχολήται με φωτογραφία και video τόσα χρόνια όσα κουβαλάς στίς πλάτες σου και σε σέβεται το ίδιο με τους συνομηλίκους του.Οι εκτιμήσεις σου γιά τις οθόνες της Philips δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Νομιζω πως ημουν προσεκτικοτατος σε αυτα που εγραψα...Ανεφερα συγκεκριμενα οτι εχω σχετικα μικρη εμπειρια απο συγκεκριμενα μοντελα στο φτηνο segment group προσφεραν συνηθως λιγοτερα απο αυτες του συναγωνισμου σε lg,samsung,viewsonic. Θυμαμαι κιολας οτι τοτε επειδη μου ειχε κανει εντυπωση,ψαχτηκα αρκετα με reviews στο internet που το επιβεβαιωναν. Οποτε απλα μαλλον μιλαμε για διαφορετικα segment group.
@topos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν έχεις εμπειρία,αν δεν ασχολήσαι επαγγελματικά με την επεργασία εικόνας,μην κρίνεις με τόσο μεγάλη ευκολία σε παρακαλώ.Στο λέει κάποιος που ασχολήται με φωτογραφία και video τόσα χρόνια όσα κουβαλάς στίς πλάτες σου και σε σέβεται το ίδιο με τους συνομηλίκους του.Οι εκτιμήσεις σου γιά τις οθόνες της Philips δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Νομιζω πως ημουν προσεκτικοτατος σε αυτα που εγραψα...Ανεφερα συγκεκριμενα οτι εχω σχετικα μικρη εμπειρια απο συγκεκριμενα μοντελα στο φτηνο segment group προσφεραν συνηθως λιγοτερα απο αυτες του συναγωνισμου σε lg,samsung,viewsonic. Θυμαμαι κιολας οτι τοτε επειδη μου ειχε κανει εντυπωση,ψαχτηκα αρκετα με reviews στο internet που το επιβεβαιωναν. Οποτε απλα μαλλον μιλαμε για διαφορετικα segment group.
papaniki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Την εχει παρει κανενας τελικα??σκεφτομαι να την 'χτυπησω' εγω μπορει και αυριο.τι λετε?
papaniki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Τελικά την χτύπησα την οθονούλα.Τωρα περιμενουμε να ερθει...απο you.gr την πηρα στα 144 ευρω.Μολις την δοκιμασω θα σας πω τις εντυπωσεις μου! Παντως σε αυτα τα λεφτα τα χαρακτηριστικα της ειναι παρα πολυ καλα εως αριστα...12000:1 αντιθεση,2ms αποκριση(οχι τυπικη,τυπικη εχει 5ms),και το καλυτερο dvi εξοδο που δεν υπαρχει σε αλλη οθονη στην ιδια τιμη.Επισης εχει και 1 usb πανω...μια ψιλοευκολια για φλασακια,ipod κτλ Κατι αλλο να ρωτησω...υποστηριζει λεει HDCP που ειναι για την προστασια πνευματικων δικαιωματων.Αυτο που λεει ακριβως ειναι:"Η Προστασία ψηφιακού περιεχομένου ευρείας ζώνης (HDCP) είναι ένα σύστημα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, ενσωματωμένο στο DVI. Βοηθά στην καταπολέμηση της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής περιεχομένου. Το HDCP σας επιτρέπει να αναπαράγετε μέσα με προστατευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και συναυλίες. Ελέγχει το σήμα για να προλαμβάνει την πειρατεία και επιτρέπει την προβολή μόνο των νόμιμων αντιγράφων του περιεχομένου." Ξέρει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο?Τι μπορει να προσφερει σε εμενα που ειμαι απλος χρηστης και οσο να'ναι βλεπω ταινιες "γνησιες"??θα εχω καποιο προβλημα? Αυτα τα λίγα... :-p edit:Επικοινωνησα μαζι τους και θα την εχω στην κατοχη μου σε 20 μερες περιπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.