Xplode Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΟ PC ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΙΔΙΟΔ Ο ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ 2ΦΟΡΑ ,ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ STICK ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ.ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ???ΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ FAX,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙ .ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ PC ΓΙΑ ΙNTERNET ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ.ΕΧΩ ADSL Κ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΜΕ ΑΛΛΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ.
Xplode Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τί σημαίνει αυτό φίλε μου?Πάντως ο υπολογιστής δεν παρέδωσε ....λειτουργεί κανονικά αν εννοείσ αυτό...
darklordvader77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 προφανως εχεις καποιο προβλημα με το ρευμα. Εχει φορτωσει η μητρικη σου ή καποια καρτα επεκτασης με ρευμα, κ οταν περναει λιγο αρκει να κανει το τσαφ για να ανοιξει! Καποτε ειχα κανει μια πατεντα με ενα modem που ειχε τοσο πολυ ρευμα πανω του, που οποτε ανοιγα το φως του δωματιου, ανοιγε κ ο υπολογιστης! Συμβουλη: Βγαλε την μπαταρια της μητρικης κ πατα καμια 20ρια φορες το power button (με αποσυνδεδεμενο το τροφοδοτικο, ετσι?) μπας κ αποφορτισει η μητρικη το στατικο ηλεκτρισμο που χει.. ειδαλλως θα το χει καμια καρτα επεκτασης
Xplode Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αν βγαλω τη μπαταρια δεν θα χαθουν τα παντα στο bios και οι ρυθμίσεις της μητρικήσ ?Τι παρενεργιες θα έχω μετά?
Skylined Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Η μητρική μου - P5WDH Deluxe - έχει μια επιλογή στο BIOS με την οποία ξεκινάει ο υπολογιστής αν βάλεις ή αν βγάλεις κάτι από USB θύρα.
Xplode Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο γιατι μου το εχει κανει 3 φορες ωσ τωρα και τυχαια οχι παντα.
Skylined Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πάντως σαν κάτι τέτοιο ακούγεται. Μήπως flashαρες κανένα bios πρόσφατα και άλλαξαν οι ρυθμίσεις σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.