Προς το περιεχόμενο

Με το άνοιγμα του δίσκου ανοίγει ο Η/Υ

Xplode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΟ PC ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΙΔΙΟΔ Ο ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ 2ΦΟΡΑ ,ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ STICK ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ.ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ???ΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ FAX,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΙ .ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ PC ΓΙΑ ΙNTERNET ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ.ΕΧΩ ADSL Κ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΜΕ ΑΛΛΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ.

Δημοσ.

Τί σημαίνει αυτό φίλε μου?Πάντως ο υπολογιστής δεν παρέδωσε ....λειτουργεί κανονικά αν εννοείσ αυτό...

Δημοσ.

προφανως εχεις καποιο προβλημα με το ρευμα. Εχει φορτωσει η μητρικη σου ή καποια καρτα επεκτασης με ρευμα, κ οταν περναει λιγο αρκει να κανει το τσαφ για να ανοιξει!

Καποτε ειχα κανει μια πατεντα με ενα modem που ειχε τοσο πολυ ρευμα πανω του, που οποτε ανοιγα το φως του δωματιου, ανοιγε κ ο υπολογιστης!

Συμβουλη: Βγαλε την μπαταρια της μητρικης κ πατα καμια 20ρια φορες το power button (με αποσυνδεδεμενο το τροφοδοτικο, ετσι?) μπας κ αποφορτισει η μητρικη το στατικο ηλεκτρισμο που χει.. ειδαλλως θα το χει καμια καρτα επεκτασης

Δημοσ.

Αν βγαλω τη μπαταρια δεν θα χαθουν τα παντα στο bios και οι ρυθμίσεις της μητρικήσ ?Τι παρενεργιες θα έχω μετά?

Δημοσ.

Η μητρική μου - P5WDH Deluxe - έχει μια επιλογή στο BIOS με την οποία ξεκινάει ο υπολογιστής αν βάλεις ή αν βγάλεις κάτι από USB θύρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...