Προς το περιεχόμενο

Ηχομόνωση

Jim@kiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια ειμαι φοιτητης μενω σε μια ποληκατοικια και εχω τα Ζ5500 και απο οτι νομιζω ετσι οπως παω σε λιγο 8α αλλαξω σπιτι:P

Μηπως ξερεται καμια πατεντα για ηχομονοση???οπως πχ αυγο8ηκες,φελιζολ και τετοια για να μειωσω λιγο τον ηχο...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ροκφόν λέγετε το υλικό. Το "απλώνεις" σε όλους τους τοίχους και ότι γίνει.

Ειδάλλως προσέχεις να μη βάζεις δυνατά τις ώρες κοινής ησυχίας και τέλος.

Τέλεια ηχομόνωση δεν θα πετύχεις με την καμία πάντως. Θέλει πολλααααα λεφτά για σοβαρή ηχομόνωση.

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΩΧ! Εφαγα φλασια και χρησιμοποιησα λαθος λεξη...ΕΛΕΟΣ! Μαμω το τυρι μου μεσα. Πως μου ηρθε; Κατσε να βρω την κανονικη λεξη. Σορρυ για το λαθος φιλε jimaki.

Edit: Ελα τη θυμηθηκα! Οτι να'ναι! Ρικοφόν είναι το σωστό. Σόρρυ και πάλι.

Ψάξε σε μαγαζιά με υλικά μονώσεων. Σίγουρα θα βρείς.

Δημοσ.

μην ανχωνεσαι..απλα βαζετα δυνατα μονο τις ωρες που δεν ειναι η κοινη ησυχια..εγω 10:45 τα χαμηλωνω.....δεν μπορουν να σου πουν τιποτα...

Δημοσ.

Φίλτατε έχεις πρόβλημα.

Ο ήχος περνάει απο παντού, και δεν μπορείς να βάλεις σε όλους τους τοίχους, σε όλες τις επιφάνειες (και ταβάνι/πάτωμα) τέτοιο πράγμα... εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε στοιχειωδώς πώς θα φαίνεται το σπίτι/δωμάτιο.

Λύσεις είναι οι ώρες κοινής ησυχίας, να μην έχεις τα ηχεία κολητά σε τοίχο(να μην μεταφέρονται κρουστικά τα ηχητικά κύματα αλλά έμεσα), και να διαλέξεις δωμάτιο να τα βάλεις (άν έχεις 2-3 δωμάτια στο σπίτι) που δεν είναι κολητά (δεν σας χωρίζει μόνο ένας τοίχος δλδ) με το σπίτι του γείτονα.

Δημοσ.

με ηχομόνωση δεν θα πετύχεις κάτι αν δεν κάνεις σωστή δουλειά

μήπως τα έχεις σε ξύλινο γραφείο και λειτουργεί ως επιπλέον ηχείο?

εάν ναι δοκίμασε να βάλεις κάτι από κάτω να μειωθεί έστω και λίγο το πράμα

Δημοσ.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΩΧ! Εφαγα φλασια και χρησιμοποιησα λαθος λεξη...ΕΛΕΟΣ! Μαμω το τυρι μου μεσα. Πως μου ηρθε; Κατσε να βρω την κανονικη λεξη. Σορρυ για το λαθος φιλε jimaki.

Edit: Ελα τη θυμηθηκα! Οτι να'ναι! Ρικοφόν είναι το σωστό. Σόρρυ και πάλι.

Ψάξε σε μαγαζιά με υλικά μονώσεων. Σίγουρα θα βρείς.

Το ρικοφόν σκέτο πολύ πιθανόν να μη κάνει απολύτως τίποτα. Άντε στη καλύτερη να μειώσει ελάχιστα τις υψηλές. Είναι και πανάκριβο.
Δημοσ.
Λύσεις είναι οι ώρες κοινής ησυχίας, να μην έχεις τα ηχεία κολητά σε τοίχο(να μην μεταφέρονται κρουστικά τα ηχητικά κύματα αλλά έμεσα)...

Όταν λες να μην είναι κολητά με τον τοίχο εννοείς να μην είναι "κρεμασμένα" στον τοίχο;Αν δηλαδή είναι ένα ηχείο τοποθετημένο στον τοίχο,τότε στο άλλο δωμάτιο του τοίχου θα ακούγεται πιο δυνατά ο ήχος;

Δημοσ.

οχι δεν θα ακουγεται πιο δυνατα αλλα θα περναει πιο ευκολα στο αλλο δωματιο...μεσο του τοιχου..

Δημοσ.

παντως εαν δεν το παρακανεις κ δεν τα βαζεις στις ωρες κοινης ησυχιας δεν νομιζω να εχεις προβλημα,ακομα κ υπογραφες να μαζευτουν ..μπορεις να το τραβηξεις πολυ γιατι δεν εχουν δικαιολογια...αν τωρα το παρακανεις

it's yours fault......

Δημοσ.
οχι δεν θα ακουγεται πιο δυνατα αλλα θα περναει πιο ευκολα στο αλλο δωματιο...μεσο του τοιχου..
Ακριβώς. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσει το γούφερ πάνω σε κωνικές βάσεις (αυτές που είναι σαν ακίδες) που και πάλι δε θα γίνουν θαύματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...