Jim@kiS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Για σας παιδια ειμαι φοιτητης μενω σε μια ποληκατοικια και εχω τα Ζ5500 και απο οτι νομιζω ετσι οπως παω σε λιγο 8α αλλαξω σπιτι Μηπως ξερεται καμια πατεντα για ηχομονοση???οπως πχ αυγο8ηκες,φελιζολ και τετοια για να μειωσω λιγο τον ηχο...
Tigran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ροκφόν λέγετε το υλικό. Το "απλώνεις" σε όλους τους τοίχους και ότι γίνει. Ειδάλλως προσέχεις να μη βάζεις δυνατά τις ώρες κοινής ησυχίας και τέλος. Τέλεια ηχομόνωση δεν θα πετύχεις με την καμία πάντως. Θέλει πολλααααα λεφτά για σοβαρή ηχομόνωση.
Jim@kiS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μηπως μπορεις να μου πεις που 8α το βρω αυτο το υλικο??
Tonysix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ροκφορ ? εχει σε ολα τα σουπερ μαρκετ.. εκτος απο τοιχους απλωνεται και σε φρυγανιες!
Tigran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΩΧ! Εφαγα φλασια και χρησιμοποιησα λαθος λεξη...ΕΛΕΟΣ! Μαμω το τυρι μου μεσα. Πως μου ηρθε; Κατσε να βρω την κανονικη λεξη. Σορρυ για το λαθος φιλε jimaki. Edit: Ελα τη θυμηθηκα! Οτι να'ναι! Ρικοφόν είναι το σωστό. Σόρρυ και πάλι. Ψάξε σε μαγαζιά με υλικά μονώσεων. Σίγουρα θα βρείς.
p_under Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 μην ανχωνεσαι..απλα βαζετα δυνατα μονο τις ωρες που δεν ειναι η κοινη ησυχια..εγω 10:45 τα χαμηλωνω.....δεν μπορουν να σου πουν τιποτα...
Jim@kiS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Υπαρχουν μαγαζια μονο με ειδι μονοσεως???Αν 8ελουν να σε διοξουν μαζευουν υπογραφες και αντε γεια....
Deorum Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φίλτατε έχεις πρόβλημα. Ο ήχος περνάει απο παντού, και δεν μπορείς να βάλεις σε όλους τους τοίχους, σε όλες τις επιφάνειες (και ταβάνι/πάτωμα) τέτοιο πράγμα... εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε στοιχειωδώς πώς θα φαίνεται το σπίτι/δωμάτιο. Λύσεις είναι οι ώρες κοινής ησυχίας, να μην έχεις τα ηχεία κολητά σε τοίχο(να μην μεταφέρονται κρουστικά τα ηχητικά κύματα αλλά έμεσα), και να διαλέξεις δωμάτιο να τα βάλεις (άν έχεις 2-3 δωμάτια στο σπίτι) που δεν είναι κολητά (δεν σας χωρίζει μόνο ένας τοίχος δλδ) με το σπίτι του γείτονα.
oneofthem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με ηχομόνωση δεν θα πετύχεις κάτι αν δεν κάνεις σωστή δουλειά μήπως τα έχεις σε ξύλινο γραφείο και λειτουργεί ως επιπλέον ηχείο? εάν ναι δοκίμασε να βάλεις κάτι από κάτω να μειωθεί έστω και λίγο το πράμα
1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΩΧ! Εφαγα φλασια και χρησιμοποιησα λαθος λεξη...ΕΛΕΟΣ! Μαμω το τυρι μου μεσα. Πως μου ηρθε; Κατσε να βρω την κανονικη λεξη. Σορρυ για το λαθος φιλε jimaki. Edit: Ελα τη θυμηθηκα! Οτι να'ναι! Ρικοφόν είναι το σωστό. Σόρρυ και πάλι. Ψάξε σε μαγαζιά με υλικά μονώσεων. Σίγουρα θα βρείς. Το ρικοφόν σκέτο πολύ πιθανόν να μη κάνει απολύτως τίποτα. Άντε στη καλύτερη να μειώσει ελάχιστα τις υψηλές. Είναι και πανάκριβο.
G_Zisis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Λύσεις είναι οι ώρες κοινής ησυχίας, να μην έχεις τα ηχεία κολητά σε τοίχο(να μην μεταφέρονται κρουστικά τα ηχητικά κύματα αλλά έμεσα)... Όταν λες να μην είναι κολητά με τον τοίχο εννοείς να μην είναι "κρεμασμένα" στον τοίχο;Αν δηλαδή είναι ένα ηχείο τοποθετημένο στον τοίχο,τότε στο άλλο δωμάτιο του τοίχου θα ακούγεται πιο δυνατά ο ήχος;
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν θα ακουγεται πιο δυνατα αλλα θα περναει πιο ευκολα στο αλλο δωματιο...μεσο του τοιχου..
G_Zisis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ναι αυτό εννοούσα βασικά.Αν θα ακούγεται πιο καθαρά/εύκολα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 παντως εαν δεν το παρακανεις κ δεν τα βαζεις στις ωρες κοινης ησυχιας δεν νομιζω να εχεις προβλημα,ακομα κ υπογραφες να μαζευτουν ..μπορεις να το τραβηξεις πολυ γιατι δεν εχουν δικαιολογια...αν τωρα το παρακανεις it's yours fault......
1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 οχι δεν θα ακουγεται πιο δυνατα αλλα θα περναει πιο ευκολα στο αλλο δωματιο...μεσο του τοιχου..Ακριβώς. Μια καλή λύση είναι να τοποθετήσει το γούφερ πάνω σε κωνικές βάσεις (αυτές που είναι σαν ακίδες) που και πάλι δε θα γίνουν θαύματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.