opts Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εχω μία database που έχει περίπου 7-9 μύρια records Σκεφτόμουνα να φτιάξω ένα wordpress blog που να έχει ένα record ανα θέμα Δεν ξέρω αν η mysql αντέξει αν υπάρχει άλλος τρόπος static ή όχι (χωρίς να μπλέξουμε κάτι βαρύ σε db) για το συγκεκριμένο σκοπό
merianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η MySQL είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να αλληλεπιδράσει με δισεκατομμύρια εγγραφές, οπότε δεν νομίζω να μην μπορεί να διαχειριστεί τα 7 – 9 εκατομμύρια εγγραφές, μόνο που υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις : Η βάση θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένη (πρώτη, δεύτερη, Τρίτη, κ.ο.κ. κανονική μορφή). Στους πίνακες θα πρέπει να κατασκευάσεις ευρετήρια (indexes) με τους κανόνες που επιθυμεί η MySQL. Αν νομίζεις ότι μπορείς να ανταπεξέρθεις σε αυτές τις προϋποθέσεις τότε προχώρα και μη τη φοβάσαι τη MySQL. Έτσι και αλλιώς όταν θα ζητάς δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν θα ανασύρεις όλες τις εγγραφές μαζί.
opts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Σκεφτόμουνα τα db handling να το έκανε το wordpress. Ενα θέμα ανα record Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί ειδική αντιμετώπιση για τον όγκο των δεδομένων.
opts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 OK έχεις δίκιο κάνω επαναδιατύπωση Με το κλασσικό installation του wordpress είμαι ΟΚ χρειάζεται κάποιο tuning η mysql ?
CyberCr33p Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ξεκίνησέ το και θα δεις στη πορεία τι χρειάζεσαι. Εάν έχεις dedicated server ρύθμισε την MySQL να χρησιμοποιεί αρκετή RAM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.