Προς το περιεχόμενο

Αγγλία - Φοιτητής και τηλέφωνο / DSL


zaratustra100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες,

Την επόμενη εβδομάδα φεύγω για μεταπτυχιακό στην Αγλία (Εδιμβούργο) για 1,5 χρόνο.

 

Θα πιάσω σπίτι μόνος μου για να μείνω και σύντομα θα πρέπει να κάνω τα κουμάντα μου για σταθερό τηλέφωνο, ίντερνετ αλλά και κάποιο κινητό.

 

Ρωτάω λοιπόν τους φοιτητές που είναι ήδη πάνω να μου προτείνουν εταιρίες/πακέτα/κόλπα για τα 3 αυτά πραγματάκια (σταθερο, DSL, κινητό).

 

Για το DSL με ενδιαφέρει να μην έχει καμμιά γελοία ογκοχρέωση (πχ 1GB δωρεάν και μετά πλήρωνε σαν βλάκας) ενώ για το τηλέφωνο να έχει και κάποιο πρόγραμμα για οικονομικές συνομιλίες με Ελλάδα.

Δημοσ.
Για τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσεις κάποια VoIP υπηρεσία, να μιλάς τζαμπέ.

 

HW πας?

 

Όχι Napier πάω. VoIP θα χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα και σταθερό αν δεν ανεβαίνει πολλύ η τιμή (κάτι σε πακέτο 2 σε 1 σταθερό+DSL είχα στο μυαλό μου)

Δημοσ.
Καλησπέρες,

Την επόμενη εβδομάδα φεύγω για μεταπτυχιακό στην Αγλία (Εδιμβούργο) για 1,5 χρόνο.

 

Το Εδινβόυργο δεν είναι στην Αγ(γ)λία...είναι στην Σκοτία.

Άλλο το Ηνωμένο Βασίλειο (που περιλαμβάνει αυτές τις 2 χώρες) και άλλο η Αγγλία, μην αποκαλέσεις κάποιον σκοτζέζο άγγλο...δεν θα το εκτιμήσει.

 

Όσο για το Dsl έχεις πολλές και διάφορες επιλογές και θα τις δεις εκεί οταν θα πας. Αν το σπίτι έχει ήδη τηλέφωνο , κατά 80% θα είναι της BT οπότε για να μην τρέχεις να το αλλάζεις κάνεις αίτηση στην BT και καθαρίζεις.

Για κινητή έχεις και εκεί πολλές εναλλακτικές (BT, Orange, Vodafone, O2...) εσύ ξέρεις τι χρήση θα του κάνεις, και άρα είσαι ο καταλληλότερος για να αποφασίσεις ποιο πακέτο σε συμφέρει...

Δημοσ.
Το Εδινβόυργο δεν είναι στην Αγ(γ)λία...είναι στην Σκοτία.

Άλλο το Ηνωμένο Βασίλειο (που περιλαμβάνει αυτές τις 2 χώρες) και άλλο η Αγγλία, μην αποκαλέσεις κάποιον σκοτζέζο άγγλο...δεν θα το εκτιμήσει.

 

Μιας και δεν πιστέυω να διαβάζουν πολλοί Σκωτσέζοι το forum είπα να τα απλοποιήσω και να πώ Αγ(γ)λία. Αν σε ρωτήσει κανείς σε παρακαλώ μη του μεταφράσεις τι έχω γράψει :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...