Anduril Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Αρκει να σου πω οτι με την ιδια ψυκτρα, τα ιδια βολτ, σε αλλο κουτι με χειριστη ροη αερα (καλωδια παντου, οχι μπροστα ανεμιστηρες), ανεβαζει 73 βαθμους...Καταάβαινεις αρα ποσο ρολο παιζει να εχεις καλη ροη αερα στο κουτι σου και να το εχεις τακτοποιημενο. Γιαυτο ανησυχω εγω,εχω ενεργους ανεμιστηρες και μπρος και πισω στο κουτι,καλο κουτι και με τακτοποημενα καλωδια γενικως,εχω τετοιες θερμοκρασιες.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η καρτα γραφικων μου,GTX260 που ειναι λιγο γουρουνι και πιανει μεγαλο ογκο,και απο κατω απο τον επεξεργαστη ακριβως,ισως ζεστενει τον αερα τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τελικά το έψαξα αρκετά το θέμα. Ένας Q6600 με 1.4V και γύρω στα 3,6GHZ σε Idle δουλεύει γύρω στους 40C κατά μέσω όρο όλων των Cores. Κάποιο ζευγάρι πυρήνα μπορεί να δουλεύει γύρω στους 35C και το άλλο γύρω στους 42-43C. Όλα αυτά με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 18-20C και με μία καλή υδρόψυξη. Δεν θα αγοράσω κάτι άλλο μιας και δεν θα δω διαφορά άνω των 10C+++. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Τελικά το έψαξα αρκετά το θέμα. Ένας Q6600 με 1.4V και γύρω στα 3,6GHZ σε Idle δουλεύει γύρω στους 40C κατά μέσω όρο όλων των Cores. Κάποιο ζευγάρι πυρήνα μπορεί να δουλεύει γύρω στους 35C και το άλλο γύρω στους 42-43C. Όλα αυτά με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 18-20C και με μία καλή υδρόψυξη. Δεν θα αγοράσω κάτι άλλο μιας και δεν θα δω διαφορά άνω των 10C+++. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.