grggrggrg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει και καποιος αλλος ή τουλαχιστον αν γνωριζει κατι σχετικα με το Spiderman:Web of shadows. το συστημα μου ειναι: -Core 2 Duo E8500 3.16Ghz -Msi p35 neo2 fr -ram: 4gb Corsair xms2 800Mhz -Sapphire DH 4870 1G (Non toxic edtition) τρεχω λοιπον το Spiderman ( που παρεπιπτωντος ειναι πολυ καλο, καμια σχεση με την πατατα το Ultimate που ειχε βγει ) και εχο τρομερα αποτομα low fps σε ολο το game..ακομα και στα menus... απο οτι καταλαβαινω καποια πατατα παιζει με τους drivers μου, ή με το bios της mobo κλπ κλπ το παιχνιδι εχει βγαλει επισημο patch για διορθωση των bugs διαφορων αλλων προβληματων που ειχαν αναφερθει περιστασιακα. υπάρχει ενα μονο crack (το οποιο καλυπτει και το διορθωτικο patch) P.S.: Ξεχασα να αναφερω πως ειμαι σταθερα στα Windows XP 32bit Help λιγο αν μπορειτε...αν εχω κανει βλακεια και το thread μου πρεπει να μεταφερθει σε αλλη κατηγορια ζητω συγνωμη απο τωρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους drivers της κάρτας σου και επίσης όταν είσαι στο main menu, πάτα ctr-alt-del για να πας στο task manager και με δεξί κλικ στο .exe του SM:WOS, να βάλεις set affinity: Realtime (νομίζω έχει τέτοιο setting και στα XP).
grggrggrg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Χμμμ...πολυ καλυτερα..το real time μειωσε τον ρυθμο των couching αλλα ακομα υπαρχουν.. και ειναι πολυ σπαστικα ειδικα οταν περιφερεσαι στην πολη με τουσ ιστους.. anyway thnx gia to help.. περιμενω τους 9.1 drivers τησ ATI μπας και δω καμια διαφορα..( αν και ακουσα για βελτιωσεις σε Quad μονο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε και το patch. (αν έχεις από θείο, δεν ξέρω αν το patch το έχει φτιάξει ακόμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.