1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μια αναβάθμιση του BIOS πιστεύετε πως είναι ικανή να δώσει καλύτερα αποτελέσματα (ή και χειρότερα) overclocking; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kybos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μια αναβάθμιση του BIOS πιστεύετε πως είναι ικανή να δώσει καλύτερα αποτελέσματα (ή και χειρότερα) overclocking; Αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο, απέφυγέ το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 αναλόγως την μητρική αναλόγως το τι έχει στην change list του το bios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 To change list πιστεύω πως είναι μια χαρά. Απλά αυτό που δε ξέρω είναι αν μέσα από τέτοιες αναβαθμίσεις βελτιώνεται γενικότερα η συμπεριφορά του mobo ή αν απλά έχουμε δυνατότητα περισσότερων επιλογών μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kybos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 αναλόγως την μητρική αναλόγως το τι έχει στην change list του το bios... Ας μας δώσει και καμιά πληροφορία παραπάνω, που να τα ξέρουμε όλα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αυτή είναι η μητρική: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kybos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αυτή είναι η μητρική: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1 Κοίτα συνήθως το bios το αλλάζεις σε περίπτωση πολύ νέας CPU ή και νέων μνημών, στα υπόλοιπα δεν παίζουν σημαντικές διαφορές... αν θέλεις δοκιμασέ το, άλλωστε η Asus έχει αρκετά συστήμα προστασίας και επαναφοράς του αρχικού bios σε περίπτωαη "στραβώματος"... απλά διάβασε καλά το manual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 πάντως για να βάλεις τον Q9650 πάνω θα "χρειαστείς" bios update για να μην σου πετάει το msg "κάνε bios update για να τον αξιοποιήσεις πλήρως" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 πάντως για να βάλεις τον Q9650 πάνω θα "χρειαστείς" bios update για να μην σου πετάει το msg "κάνε bios update για να τον αξιοποιήσεις πλήρως" Πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα μάνα μου.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.