EliasKir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ναι, γιατι ειχα δωσει και παραπανω ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εμένα δούλεψε με τη μια με το ίδιο ρεύμα. (1,9) Γενικά timings, GHz ,command rate τα έχω πειράξει σε σχέση με το ρεύμα που προτείνει η Corsair. Απλά έχω κολλήσει στα 1467MHz λόγω fsb επεξεργαστή (ή μητρικής γιατί ακόμα δεν έχω κατανοήσει αν φταίει ο Ε6750 ή το mobo που δε λέει να πάει παραπάνω το oc.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 σφίγγει το chipset πιο πολύ συνήθως θέλουν και τάση παραπάνω τώρα εσένα έπαιξαν γιατί έχεις τις μνήμες χαμηλά αλλά δεν αξίζει σε every day use Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 σε μενα στα ιδια settings κ NB volts ηταν θεμα ram με τιs gskill ετρεχα σε 2T με τις cellshock κ τις ocz pianei 1T χωρις προβληματα αλλα σιγα τα αυγα!κ ποσα αλλα timmings k subtimmings υπαρχουν...αν τα αναλυσεις ολα(ποσο δινουν κλπ)στο τελος θα βαρεθεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.