1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Αν το αλλάξω από 2Τ σε 1Τ υπάρχει περίπτωση να βγει καμιά χοντρή από το μηχάνημα ουρλιάζοντας να πάω να αγοράσω καινούριες μνήμες; Τι παίζει; Δώστε φώτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Οχι ρε συ, τι φοβασαι? Κι εγω πριν λιγο καιρο το εβαλα 1Τ και κερδισα λιγο σε bandwidth. Απ' οτι εχω δει οι DDR κερδιζαν πολυ απο την αλλαγη, σε εμενα με ddr3 ηταν πολυ μικρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 σε ddr2 υπαρχει πιο μεγαλη διαφορα απο οτι σε ddr3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αλλα ετσι "ζοριζεις" παραπανω τις μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Οχι ρε συ, τι φοβασαι? Κι εγω πριν λιγο καιρο το εβαλα 1Τ και κερδισα λιγο σε bandwidth. Απ' οτι εχω δει οι DDR κερδιζαν πολυ απο την αλλαγη, σε εμενα με ddr3 ηταν πολυ μικρη.Είχες δίκιο. Τις γύρισα σε 1Τ και πήρα κάτι ψιλά ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καλα δεν ειναι πολυ μικρη διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τι περιμενες δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 καλα δεν ειναι πολυ μικρη διαφορα?Υπάρχει αλλαγή όμως. Εκτός και αν ο EliasKir δεν εννοούσε και τόσο μικρή σε DDR3. Πάντως πήγε προς τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Και που δινει υπαρκτους βαθμους παραπανω σε 3dmark πολυ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Σιγά μη δε μου έδινε.. :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Better use the spoiler button next time (γκρρρ με το: Παρουσιάστηκαν τα παρακάτω προβλήματα κατά τη δημοσίευση του μηνύματος σας 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για να δειτε την διαφορα συγκρινεται το bandwidth (everest, sandra, memtest) πριν και μετα. Επισης διαφορα μπορει να δειτε και σε SuperPi 32M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 εμένα πάντως συνεχίζει η συμβίωση με τα intel chipset και 2Τ ούτε η avenger παίζει με 1Τ τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Κι εγω το ξαναγυρισα σε 2Τ. Δεν αξιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Για πιο λόγο; Εννοείς τη σχέση Απόδοση/καταπόνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.