kesogdem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετω ολους. Πώς κάνω τον firefox να μη δείχνει το ιστορικό στη μπάρα αναζ'ητησης ;
Nord_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετω ολους.Πώς κάνω τον firefox να μη δείχνει το ιστορικό στη μπάρα αναζ'ητησης ; Tools>>>Options>>>(Καρτελα)Privacy>>> ξετικάρεις το "remember what I enter in forms and the search bar"..
kesogdem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Tools>>>Options>>>(Καρτελα)Privacy>>> ξετικάρεις το "remeber what I enter in forms and the search bar".. Το ειχα δοκιμασει αυτο αλλα δεν δούλεψε
LuxJaja Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θυμάται νομίζω ότι έχεις βάλει πρόσφατα χωρίς να τον κλείσεις. μόλις τον κλείσεις θα τα έχει ξεχάσει όλα.
kesogdem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 θυμάται νομίζω ότι έχεις βάλει πρόσφατα χωρίς να τον κλείσεις. μόλις τον κλείσεις θα τα έχει ξεχάσει όλα. Τόν ανοιγόκλεισα αλλα τζίφος!!!!
Nord_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 εμενα μου δουλευει μια χαρα... υπαρχει και μια αλλη δυνατοτητα να διαγραψεις το ιστορικο στην μπαρα αναζητησης.. αλλα ειναι μονο για οταν κλεινεις τον firefox.. Tools>>>Options>>>(Καρτελα)Privacy>>>(στην ενοτητα private data) στα settings τικαρεις το "saved form and search history" και επειτα τικαρεις και το "always clear my private data when I close firefox"...αλλα σου το λεω και παλι τα δεδομενα αυτα διαγραφονται οταν κλεινεις τον firefox..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.