De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 πλάκα με κάνεις?..εγώ εχω ακούσει οτι παίρνει απο κάποιον συγκεκριμένο κρέατα(πολύ καλο κτλ)τώρα βέβαια εχω σταματήσει να πέρνω Πρασά και χτυπάω και κανενα Ρηγα(αν και εκεί κάτι παίζει..νομίζω το πουλήσανε κτλ) βεβαίως Μποτσαρη υπάρχει και ο Γιώτης (Πάνω-Πάνω) καλά Μπότσαρη είναι μάλλον τα πιο ξακουστά γυράδικα..(με εξαίρεση τον Σολωμονίδη) ρε παιδιά Ο Σάκης(πιτσαρία στη Στρατού) μέχρι τι ώρα είναι ανοικτός?ξέρει κανένας το τηλέφωνό του? 'Οχι δε ΣΕ κάνω πλάκα.Γεγονός όμως οτι οι περισσότεροι θεσσαλονικείς στη γύρω περιοχή είναι θύματα προβατοποίησης και πάνε στο πράσα επειδή έχει το γύρο ΤΕΡΑΣΤΙΟ,επειδή όλοι παίρνουν από κει,επειδή είναι ο καλύτερος,αλλά το οτι ο γύρος είναι 101% λίπος δε παίζει ρόλο.90 δισεκατομμύρια μύγες τρώνε σκατά άρα έχουν δίκιο.(Νοοτροπία πελατών πρασσά) ΠΡΑΣΣΑΣ ΡΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. Έχω φάει γύρους,κεμπάμπ,ντονέρ και γενικά κρέατα στα χειρότερα μέρη.Εννοείται έχω πάθει και τροφικές δηλητηριάσεις.Ο πρασσάς είναι από τους χειρότερους.Επιεικώς.
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αυτό που λές για τα υγειονομικά κτλ μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε κάπως κτλ; (Έστω απο ξάδερφο του μπατζανάκη του θείου που είχε ένα φίλο που είχε ένα γνωστό που δούλευε εκεί) ή είναι urban legend που διαιωνίζεται; Γευστικά γαμεί.. Και όταν τρώς γύρο δεν νομίζω οτι τον τρώς για ισορροπημένη διατροφή ή οτι οι άλλοι επειδή έχουν 80%λίπος είναι καλύτεροι... Η φόρα σε πήρε μου φαίνεται.. Και γώ το ίδιο πιστεύω για τον πρασσά.. αλλα απλά το πιστεύω. Και επειδή μένω κοντά, απο άποψη καθαριότητας τουλάχιστον, δεν έχω να πώ κάτι. Τώρα αν ο γύρος είναι ρακούν, αυτό δεν θα το ξέρεις ποτέ και με σιγουριά για κανέναν.. Γευστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα της ευρύτερης περιοχής όπως γυράδικο/μάκης/γιώτης είναι χρόνια μπροστά.. Το γυράδικο σχεδόν πάντα είναι άψητο.. ο γιώτης έχει το 1/3 της ποσότητας και με αδιάφορη γεύση και ο μάκης είναι τίγκα στο αλάτι. Ο σάκης κατα τα άλλα είναι ανοιχτός 24 ώρες και δεν κάνει delivery. (είχε κάνει παλιότερα για 5-6 μήνες αλλα το έκοψε, πουλάει ούτως η άλλως υπερβολικά πολύ για να παλέψει ΚΑΙ delivery με τόσο μικρό μαγαζί). Λ.στρατού με αετοράχης γωνία για ποδαράκι.. Πείνασα πρωί πρωί
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αυτά τα έχω ακούσει από παιδιά που δούλευαν εκεί.Όσο για τη γεύση δεν το κουράζω.Αν σε κάποιον αρέσει εμένα μου περισσεύει.Προτιμούσα το Μάκη γιατί οι πιτόγυροι του δεν έσταζαν λάδι .Επίσης για μένα καλό γύρο έχει και O Porky στη Μπότσαρη.Τέσπα εγώ εδώ και 2 χρόνια δεν τρώω γύρο οπότε...
elvisjedi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ο μακης πιστευω πως πλεον ειναι τελειως χαλια τις δυο τελευταιες φορες που εφαγα δεν μου εκαττσε πολυ καλα, το γυραδικο πολυ καλυτερο αλλα ακομα καλυτερα τα γοριλακια οσο για τον πρασα απο οσο ξερω εχει ο ιδιος κρεωπολειο και γιαυτο ισως να ακουγονται διαφορα (προσωπικα εχω να φαω χρονια απο εκει)
NamelessOne Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πρασσάς δεν παλεύεται παιδιά. Μένω δίπλα και εγώ και τον τιμούσα επί χρόνια, όλοι λέγανε "Πρασσάς ο καλύτερος και ο καλύτερος" αλλά ξέρασα μία, ξέρασα δύο, ε είπα δεν πάει στο διάλο και η ποσότητα που βάζει και "ο καλύτερος". Όντως είναι τεράστια αλλά από γεύση δεν τρελαίνομαι και επίσης από γύρο δεν θυμάμαι να έχω ξεράσει από άλλο μαγαζί. Την δεύτερη φορά μάλιστα είμασταν 3 άτομα και ξεράσαμε όλοι οπότε δεν παίζει να ήταν σύμπτωση, έτσι κάπου άρχισα να υποψιάζομαι κάτι για την καθαριότητα του. Κάτι και οι φήμες που ακούγονται γενικά ότι είναι από τους πιο βρωμιάρηδες, ε δεν ξαναπάτησα. Ο Μάκης επίσης δεν με ξετρελαίνει, τις τελευταίες φορές που πήρα από εκεί ήταν αδιάφορο το λιγότερο. Το Devido στην Μαρτίου με Όλγας έχει πολλή δουλειά αλλά με ξενερώνει ότι ανοίγουν την πίτα, πετάνε μέσα τον γύρο και δεν την κλείνουν καν και μετά άντε να το φας, θέλεις πιάτο και πιρούνι. Γενικά έχω την εντύπωση ότι λείπει αυτή την στιγμή το σούπερ γυράδικο όπου όλοι να είναι ευχαριστημένοι και να λένε καλά λόγια, έχει πέσει πολύ η ποιότητα. Εγώ αυτή τη στιγμή προτιμώ το 157 street Συνδίκα με Όλγας, δεν είναι τίποτα το τρομερό αλλά την δουλειά του την κάνει. Απαράδεκτος και ακριβός + πανβρώμικος είναι αυτός απέναντι από τον εικοσιδυό στην Κούσκουρα. Μακριά! Ενώ το ξέρω, κανά Σάββατο βράδυ μετά από ποτά και βλακείες, ε λες δίπλα είμαι, γεμάτο κόσμο είναι, πόσο χάλια να είναι και κάνω το λάθος. Ε μια, δυο, τρεις, τέλος, δεν είναι γύρος αυτό το πράγμα, κρύος, άνοστος, λίγος. Αποκορύφωμα την τελευταία φορά που ο τύπος που τον έφτιαχνε βάζει δακτυλάκι, σκαλίζει μύτη και μετά κύριος μου βάζει τον γύρο. Έφυγε όπως τον πήρα στα σκουπίδια και είπα δεν ξαναπατώ. Γενικά πάντως παίζει πολλή βρώμα στα σουβλατζίδικα, το ξέρουμε βέβαια και το περιμένεις ως έναν βαθμό αλλά μου φαίνεται πως τους ιδιοκτήτες δεν τους πολυνοιάζει, λες και έχουν να κάνουν με ζώα που δεν θα το καταλάβουν. Ας έβρισκα έναν γυράδικο που να ήξερα πως είναι καθαρός και τυπικός ο ιδιοκτήτης και δεν θα με ένοιαζε και τόσο η γεύση.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γενικά πάντως παίζει πολλή βρώμα στα σουβλατζίδικα, το ξέρουμε βέβαια και το περιμένεις ως έναν βαθμό αλλά μου φαίνεται πως τους ιδιοκτήτες δεν τους πολυνοιάζει, λες και έχουν να κάνουν με ζώα που δεν θα το καταλάβουν. Κι όμως ο πρασσάς έχει άλλη άποψη για τη νοημοσύνη των πελατών του.Και μάλλον έχει δίκιο. Ας έβρισκα έναν γυράδικο που να ήξερα πως είναι καθαρός και τυπικός ο ιδιοκτήτης και δεν θα με ένοιαζε και τόσο η γεύση. Υπάρχουν αλλα μερικά δεν είναι αμιγώς γυράδικα.Θυμάτε κανείς έναν που ήταν πάνω στην Αγ. Δημητρίου και είχε μεγάλο μαγαζί και φαινόταν πεντακάθαρος ο γύρος ήταν νοστιμότατος 10 λεπτά πιο ακριβός από το σύνηθες.Δεν πήγαινε κανείς πάντα άδειος.Τελικά έκλεισε και άνοιξε κάτι άλλο.Το γωνιακό λέω δίπλα στο περίπτερο είχε τον καλύτερο γύρο κοτόπουλο και αλάδωτη πίτα.Πάντως ο γύρος είναι ΟΤΙ χειρότερο μπορείς να φας από σκουπίδοφαγητά ,νικάει κ το λουκάνικο κ το μπιφτέκι.
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 De@th L0rd λες αυτό στο Διοικητήριο περίπου 20 μέτρα από το ΥΜΑΘ; Έκλεισε;
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 De@th L0rd λες αυτό στο Διοικητήριο περίπου 20 μέτρα από το ΥΜΑΘ; Έκλεισε; Όχι νομίζω είναι πιο πέρα καμία σχέση με διοικητηρίου.Πρέπει να είναι όμως κι αυτό 1 "τετράγωνο" από το ΥΜΑΘ
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μάλλον το ίδιο λέμε. (Διοικητήριο έγραψα, όχι Διοικητηρίου την οδό). Παστέρ με Αγ. Δημητρίου για την ακρίβεια. Αυτό εννοώ.
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Άνοιξε το PALACE στην καλαμαριά και δίνει γύρους μεγαλύτερους και απτού Πρασσά. Και με πολύ καλύτερη γεύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.