Προς το περιεχόμενο

Delivery Θεσσαλονίκη 24/7

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνόμαστε για παραγγελίες και τέτοια αλλά τίποτα μεχρει και το κόρνερ down.

περιοχή κεντρο

ιδέες τηλέφωνα οτινανε

Δημοσ.

24/7 στο κέντρο το πρώτο που μου έρχεται στον νου είναι ο Βαρδάρης. Στο βαρδάρι φυσικά, στο μέγαρο. Τηλέφωνο δεν ξέρω. Αν πάρεις γύρο παίζεις με την τύχη σου. Σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ αρκετά καλά.

Αν ήσουν δυτικά, είχα μαγαζί πολύ power για 24/7 πακέτο. Χάνεις.

Δημοσ.
Αν ήσουν δυτικά, είχα μαγαζί πολύ power για 24/7 πακέτο. Χάνεις.

Για πες, για πες... Δεν θελω ντροπες... Γενικα οτι καλο παιζει στα δυτικά ειμαι προθυμος να το ακουσω.:-D

Δημοσ.

δυτικά πακέτο για 24/7 η μεγάλη αδυναμία μου είναι "τα βλαχάκια". Καντίνα και καλά. Ξες, κάποτε ήταν καντίνα, μετά έκλεισε λίγο γύρω γύρω, μετά ακόμα λίγο, τώρα είναι μαγαζάρα. Στο Κορδελιό, δίπλα στην ΔΕΗ. Ότι πάρεις με ψωμί είναι king size, πολύ δυνατό το ψωμί παντσέτα (κομάτι μπαγκέτα καμιά 30 πόντους με το συμπάθιο, 2-3 παντσετάρες μέσα). Με 2 γονατίζω, και είμαι δυνατός παίχτης ε. Επίσης σούπερ "κεφτεδάκι της γιαγιάς", ο γύρος απλά καλός, όχι τίποτα σπέσιαλ, αλλά καλός. Επίσης λουκάνικα τζουμαγιάς και χωριάτικα, μπριζολάκια, και λοιπές βρωμιές. Α, και οι κλασσικές χαζομάρες, κάτι κοτομπέικον, κάτι κοτοφιλέτα, κάτι πανέ, που εγώ δεν τα τρώω ποτέ (δεν τρώω σάρκες με λίπος κάτω από 50%). Αυτά.

Α σιχτίρ ρε, με έκανες και μου τρέχουν τα σάλια. Είμαι και σε δίαιτα και την βγάζω με σαλάτες...

α, τηλέφωνο ξέχασα: 2310 765 380

Δημοσ.

Χμ, πολυ δυτικά μου πέφτει δυσκολα να φερουν παραγγελια και μαλιστα βραδυ... Λουκανικάκια Τζουμαγιας και λοιπες λαδοκολλες τσακιζα αρκετα χρόνια στις Σερρες :-)

Το καλυτερο που βρηκα τωρα είναι το περι λαδόκολας ο λογος στις Συκιες αλλά δεν ειναι 24/7

Δημοσ.
δυτικά πακέτο για 24/7 η μεγάλη αδυναμία μου είναι "τα βλαχάκια". Καντίνα και καλά. Ξες, κάποτε ήταν καντίνα, μετά έκλεισε λίγο γύρω γύρω, μετά ακόμα λίγο, τώρα είναι μαγαζάρα. Στο Κορδελιό, δίπλα στην ΔΕΗ. Ότι πάρεις με ψωμί είναι king size, πολύ δυνατό το ψωμί παντσέτα (κομάτι μπαγκέτα καμιά 30 πόντους με το συμπάθιο, 2-3 παντσετάρες μέσα). Με 2 γονατίζω, και είμαι δυνατός παίχτης ε. Επίσης σούπερ "κεφτεδάκι της γιαγιάς", ο γύρος απλά καλός, όχι τίποτα σπέσιαλ, αλλά καλός. Επίσης λουκάνικα τζουμαγιάς και χωριάτικα, μπριζολάκια, και λοιπές βρωμιές. Α, και οι κλασσικές χαζομάρες, κάτι κοτομπέικον, κάτι κοτοφιλέτα, κάτι πανέ, που εγώ δεν τα τρώω ποτέ (δεν τρώω σάρκες με λίπος κάτω από 50%). Αυτά.

Α σιχτίρ ρε, με έκανες και μου τρέχουν τα σάλια. Είμαι και σε δίαιτα και την βγάζω με σαλάτες...

α, τηλέφωνο ξέχασα: 2310 765 380

Σε μισώ. :mad:

Χμ, πολυ δυτικά μου πέφτει δυσκολα να φερουν παραγγελια και μαλιστα βραδυ... Λουκανικάκια Τζουμαγιας και λοιπες λαδοκολλες τσακιζα αρκετα χρόνια στις Σερρες :-)

Το καλυτερο που βρηκα τωρα είναι το περι λαδόκολας ο λογος στις Συκιες αλλά δεν ειναι 24/7

Τηλέφωνο και διεύθυνση παρακαλώ πολύ.

Δημοσ.

εμένα μου έχουν φέρει παραγγελία και στην Σταυρούπολη, αλλά και στον Σταθμό (Γιαννιτσών). Αν είναι αρκετά μεγάλη παραγγελία δεν αρνούνται. Δεν δοκίμασα για πολύ αργά βέβαια, μέχρι 11- 12 το βράδυ...

Δοκίμασε την τύχη σου.

Δημοσ.

Ακιλις 633 432 Κυπρου 24 με Ρηγα Φεραιου γωνία. Αν θυμαμαι καλα απο την Παπανδρεου ειναι μια καθετος και το μαγαζι ειναι στην γωνια σχετικά μικρό αλλά με αυλή πισω.

Δημοσ.
Ακιλις 633 432 Κυπρου 24 με Ρηγα Φεραιου γωνία. Αν θυμαμαι καλα απο την Παπανδρεου ειναι μια καθετος και το μαγαζι ειναι στην γωνια σχετικά μικρό αλλά με αυλή πισω.

Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα πιο είναι. :-D

Δημοσ.

πάντως από πρασσά κάνε καλύτερα και μία διαθήκη πρώτα.Έχει φάει ΤΑ πρόστιμα για υγειονομικές παραβάσεις κ ακόμα είναι ανοικτός.Οι περισσότεροι προμηθευτές κρεάτων αρνούνται να συνεργαστούν μαζί του γιατί φοβούνται τη δυσφίμηση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
πάντως από πρασσά κάνε καλύτερα και μία διαθήκη πρώτα.Έχει φάει ΤΑ πρόστιμα για υγειονομικές παραβάσεις κ ακόμα είναι ανοικτός.Οι περισσότεροι προμηθευτές κρεάτων αρνούνται να συνεργαστούν μαζί του γιατί φοβούνται τη δυσφίμηση.

πλάκα με κάνεις?..εγώ εχω ακούσει οτι παίρνει απο κάποιον συγκεκριμένο κρέατα(πολύ καλο κτλ)

τώρα βέβαια εχω σταματήσει να πέρνω Πρασά και χτυπάω και κανενα Ρηγα(αν και εκεί κάτι παίζει..νομίζω το πουλήσανε κτλ)

βεβαίως Μποτσαρη υπάρχει και ο Γιώτης (Πάνω-Πάνω)

καλά Μπότσαρη είναι μάλλον τα πιο ξακουστά γυράδικα..(με εξαίρεση τον Σολωμονίδη)

ρε παιδιά Ο Σάκης(πιτσαρία στη Στρατού) μέχρι τι ώρα είναι ανοικτός?ξέρει κανένας το τηλέφωνό του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...