SpyrosR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Σπέρες, σπέρες. Προορίζεται για Photoshop, Illustrator, Cubase, κι ίσως FL Studio εφόσον "ξεκλειδώσει το χέρι μου" μ' αυτό. Σχετικά ζόρικα προγράμματα, αλλά δεν είναι και κάνα 3DSMax ή AutoCAD για να ψάχνω ΤΟ laptop. Επίσης να μπορεί να παίξει κάνα 720p να δούμε καμιά ταινιούλα στην TV (άρα και σύνδεση HDMI). Μέχρι τώρα έκανα τα πάντα απ'το desktop, αλλά λίγο που έκατσα σε laptop φίλου ανακάλυψα ότι βολεύει απίστευτα περισσότερο. Συν το ότι γλυτώνω απ'το dual boot. Η ευκολία μετακίνησης δεν είναι σημαντικός παράγοντας... δε φτιάχνει κανείς vector γραφικά στο ICity. (καλό θα ήταν όμως να μη κάνουμε και μπράτσα) Σημαντικός παράγοντας είναι το κόστος. Βία μέχρι 700 ευρώ. Είπαμε να εξυπηρετηθούμε, όχι να πουλήσουμε το σπίτι γιατί απλά βολευόμαστε καλύτερα με φορητό. Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι η εμφάνιση. Θέλω no-bullshit stuff, χωρίς λαμπιόνια και γιρλάντες. Μη ντρέπομαι να τον βγάλω έξω σε κάνα τραίνο. Ναι, υπάρχει κόλλημα με μάρκες. Προτιμώ Dell, HP, Fujitsu-Siemens. Μακριά από Acer ή Sony. Τις υπόλοιπες τις συζητώ. Προσωπικά κατευθύνομαι περισσότερο προς το Dell Studio 1535. Υπάρχει άποψη/εμπειρία περί του συγκεκριμένου μοντέλου; Υπάρχει άλλη πρόταση αντίστοιχη (ή και υποδεέστερη, εφόσον επαρκεί) σε αυτά τα χρήματα ή και πιο κάτω;
panos2000gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλός ο συγκεκριμένος αλλά να έχεις υπόψη σου ότι είναι λίγο "χοντρούλικος".
michalis2610 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Θα σε βολέψει όμως μια χαρά. Με γρήγορη αναζήτηση και εγώ στο ίδιο μοντέλο κατέληξα. Στα 670 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή. Μόνο η γυαλιστερή οθόνη με χαλάει. Μας έφαγε η HDMI πάντως, αλλιώς θα πήγαινες καρφωτός για Thinkpad. Αχ ήττα...
Draculina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πάντως σκέψου και τη λύση thinkpad+HD player, στα ίδια λεφτά θα έρθεις πάνω κάτω...Για να μην σε δεσμεύει η HDMI... Οπως βολεύεσαι!! Αλλιως το studio που είπαν τα παιδια....
SpyrosR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 (πρόβλημα internet από Παρασκευή μέχρι τώρα, δε το παράτησα το thread) Φίλε Μιχάλη είσαι σίγουρος για τη γυαλιστερή οθόνη; Μέχρι πρόσφατα έλεγα "σιγά μωρέ"... την Παρασκευή όμως είδα laptops με γυαλιστερές οθόνες στο Mutlirama... κι είναι απλά ΆΘΛΙΕΣ. Δε θα μπορούσα να δουλέψω σε τέτοια. Για να βλέπω φωτογραφιούλες απ'τις διακοπές, ΟΚ, αλλά όχι για web design. Εκεί θέλω να βλέπω αυτό που φτιάχνω, όχι με επιπλέον γυαλάδα. Και με κούρασαν κιόλας, για 5 λεπτά που έκατσα μπροστά.
haHa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Πάντως σκέψου και τη λύση thinkpad+HD player, στα ίδια λεφτά θα έρθεις πάνω κάτω...Για να μην σε δεσμεύει η HDMI... Οπως βολεύεσαι!! +1 για αυτην την λυση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.