Προς το περιεχόμενο

Advent 4211 vs Acer Aspire ONE A150X

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

MSI= 2 years, Advent= 1 year (αλλα νομιζω ειναι υποχρεωμενοι να το δεχτουν πισω αν παθει κατι πανω στο δευτερο χρονο).

Δημοσ.
MSI= 2 years, Advent= 1 year (αλλα νομιζω ειναι υποχρεωμενοι να το δεχτουν πισω αν παθει κατι πανω στο δευτερο χρονο).

Who cares στο φινάλε :-D Ούτως ή αλλως δεν θα κλαίμε τα 290 ευρώ που δώσαμε γιατί απλά δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα πάντως είναι ιδανικά για πειραματισμούς-μοντιφιές, οπότε είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς και να μην τα "πειράξεις"=χάνεις εγγύηση. :devil:

Δημοσ.
Who cares στο φινάλε :-D Ούτως ή αλλως δεν θα κλαίμε τα 290 ευρώ που δώσαμε γιατί απλά δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα πάντως είναι ιδανικά για πειραματισμούς-μοντιφιές, οπότε είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς και να μην τα "πειράξεις"=χάνεις εγγύηση. :devil:

Σε αυτή την περίπτωση υπερτερεί το ADVENT εναντι του MSI διότι το advent δεν έχει αυτοκόλητο κάλυψης της βίδας όπως το msi!!!!!

To ανοίγεις και αν γίνει κάτι το επιστρέφεις στην αρχική του κατάσταση και ούτε γάτα ούτε ζημιά!;)

Δημοσ.
Σε αυτή την περίπτωση υπερτερεί το ADVENT εναντι του MSI διότι το advent δεν έχει αυτοκόλητο κάλυψης της βίδας όπως το msi!!!!!

To ανοίγεις και αν γίνει κάτι το επιστρέφεις στην αρχική του κατάσταση και ούτε γάτα ούτε ζημιά!;)

+1

Είπα να μην το γράψω και στεναχωρήσω τα αδελφια μας MSI WIND users ;)

Δημοσ.

Kαλή ερώτηση...

Το μόνο κακό με το Advent είναι πως δεν ξέρουμε τι γίνεται σε θέματα RMA.Είναι καλοί οι techguys ή της πλάκας?

Δημοσ.

Βασικα οι Κωτσοβολοι, κι αν δεν ειναι, φαινονται ασχετοι :lol:

Αν αυτο θα σημαινει rma, στυλ 'e-shop'

= αρνιομαστε (τα) παντα, δε το ξερω :whistle:

Δημοσ.
Εγω ειδα διπλα διπλα και τα δυο και πηρα το Aceraki.H οθονη του M(u)si einai g.t.p.

Γουστα ειναι αυτα! Για τον ιδιο λογο (και 2-3 αλλους ακομη!) δεν πηρα το Acer :-D

Δημοσ.
Εγω ειδα διπλα διπλα και τα δυο και πηρα το Aceraki.H οθονη του M(u)si einai g.t.p.

Γούστα είναι αυτά!

Είναι ο κύριος λόγος που πήρα το advent!

Είναι υπερφορητό που σημαίνει κυρίως χρήση σε εξωτερικούς χώρους και το acer με την γυαλιστερή οθόνη θα βλέπεις περισότερο τι έχεις πίσω σου παρά τις σελίδες του διαδικτύου!!!

Ασε την έχω πατήσει με το λαπτοπ toshiba a300 που έχω με τη γυαλιστερή οθόνη καθρεφτίζονται τα πάντα!!!!:-)

Δημοσ.

Περαστικά σου :-D :-D :-D

Είναι δυνατόν βρε παιδιά να υπάρχει στα 289 το συγκεκριμένο netbook και να επιλέγετε το Acer one?

To advent ειναι αντικειμενικά καλύτερο παντού...συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης.

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 12 : 36 : 29-----

τελικα παιδια με 289 ευρω απο ελεκτρογουορλντ αξιζει να αγοραστει το advent?? πανο εισαι ευχαριστημενος?

Όπως ξαναείπα...αν το βρείς πάρτο και τρέχα...είναι τσάμπα το μηχάνημα. Κατεβάζεις και το τελευταίο bios της MSI που το μετατρέπει σε 2.0ghz, προσθέτεις 1gb επιπλέον με 10 ευρώ και είσαι αρχηγός.

Τώρα του έχω dual boot με mac και vista ultimate και τα τρεχει μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...