nidiser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να βάλω στο PC ένα πρόγραμμα που να κάνει image τον σκληρό δίκο όπως είναι (με όλα τα προγράμματα/ registry keys/ files κλπ), να δημιουργεί ένα "σημείο", και αν τυχόν ποτέ τύχει κάποιο πρόβλημα να αποφύγω το format. To system restore των xp, ακόμα και των vista δεν με καλύπτει δυστυχώς. Το αντίστοιχο (και δωρεάν) που έχω στο laptop είναι το lenovo care: rescue & recovery. Σε εμπορικά προγράμματα κάτι αντίστοιχο κάνει το Symantec Backup Exec System Recovery . Καμία συμβουλή από πρωσοπική εμπειρία; Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2668797
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ένα μικρό σχόλιο με αφορμή το προηγούμενο post: Τα URLs που επιστρέφει το σύστημα Αναζήτησης του forum έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής.
nidiser Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Επειδή πριν φράψω το ποστ προσπάθησα κ εγώ να το ψάξω (και δεδομένου οτι το link απεβίωσε) μπορείς να μου πεις τι keywords έγραψες (θέμα τόπικ)? thanks
nidiser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Είμαι αρκετή ώρα και ψάχνω με λέξεις κλειδιά: 'system restore' και δεν μπορώ να βρώ κανένα χρήσιμο post που να αναφέρονται κάποια καλά προγράμματα αυτού του είδους. Εάν ξέρετε κάποιο που το εμπιστεύεστε ενημερώστε με. Thanks P.S.: Όλα τα post που βρίσκω έχουν να κάνουν με προβλήματα του είδουs: format, viruses, περιορισμένος χώρος στον HDD Κλπ
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Acronis true image, Norton Ghost.Δοκιμασε τα και επελεξε αυτο που σε βολευει.
nidiser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το norton ghost το είχα υπ'όψιν. Thanks για το acronis.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε στην Εκτενή Αναζήτηση, βάλε ως όρο αναζήτησης το restore, περιόρισε την αναζήτηση στους Τίτλους Μόνο και στις ενότητες Software και Windows (κάτω δεξιά, με CTRL+click).
nidiser Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 thanks parsifal, μου έλυσες τα χέρια.
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει και το Roxio BackOnTrack 3 Suite το οποίο δείχνει αρκετά ελπιδοφόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.