bougos08 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εχω προβλημα με συχνες διακοπες και επανασυδεσεις με conn-x στη περιοχη του ντραφιου,τη τελευταια εβδομαδα και να προσθεσω οτι εχω μεγαλο προβλημα με τα sites του εξωτερικου καποιες στιγμες.ας πουμε google kai hi5 δεν τα ανοιγει,ενω to facebook ναι.μου εξηγει καποιος τι σημαινει αυτο? κι οχι τπτ αλλο αλλα χθες μ κοστισανε και λεφτα σε τουρνουα ποκερ καθως εκει π επαιζα ξαφνικα κολλησε με αποτελεσμα να χασω
arkandos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξε όλα τα καλώδια αν είναι τοποθετημένα σωστά (το καλώδιο Ethernet να μην είναι κοντά σε καλώδια γιατί δημιουργεί παρεμβολές). Αν το router σου είναι ασύρματο πρόσεξε μήπως έχεις άλλη ασύρματη συσκευή (τηλέφωνο σταθερό) στο σπίτι που δημιουργεί παρεμβολές κάθε φορά που το χρησιμοποιείς με αποτέλεσμα να σε πετάει έξω. Πάρε τον ΟΤΕ τηλέφωνο να δεις μήπως γενικά υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή σου. Κοίτα μήπως το router σου έχει πρόβλημα. Όσο για τα sites του εξωτερικού δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να δημιουργείται το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.