manetackis Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ... τα αρχεία αλλά μην νομίζεις ότι κατάλαβα τίποτα ιδαίτερο (sorry) Γιώργος
mvaggel Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αν μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη, αυτή βρίσκεται μέσα σε αυτά τα αρχεία (και στο dump αλλά αυτό μάλλον άστο, δεν ψάχνετε...). Ψάξε αν αναφέρεται πουθενά κανένα Error ή Failure και αν σχετίζεται με κάποιο software ή hardware. Αλλιώς προσπάθησε να τα στήσεις όλα από την αρχή (χρησιμοποίησε το recovery feature) μπας και διορθωθεί το πρόβλημα. Αλλιώς (2) πακέτο και πίσω στο μαγαζί.
ecep Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Παιδιά πήρα μια μνήμη 1 χ 2 gb για να πάει στα 4 gb. Να το κάνω μόνος μου? ή χάνω την εγγύηση?
manetackis Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οταν ξεκινάω το κομπιούτερ μου βγάζει εις διπλούν το μήνυμα: Η σωστή προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε (0xc000007b) Τι να κάνω ρε παιδιά; Ευχαριστώ Γιώργος
ss13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Οταν ξεκινάω το κομπιούτερ μου βγάζει εις διπλούν το μήνυμα:Η σωστή προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε (0xc000007b) Τι να κάνω ρε παιδιά; Ευχαριστώ Γιώργος Για δες εδώ !! http://www.techsupportforum.com/microsoft-support/windows-xp-support/161280-application-failed-0xc000007b.html
darksoho33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 παιδες διαβασα στο site της εταιριας οτι υπαρχει cd για xp το οποιο με καποια χρηματα στο στελνουν. Ειναι σαν recover? το εχει παρει καποιος?
geo63 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγω το πηρα σημερα απο την λ.αθηνων εχει κομματια σου δινουν δωροεπιταγη 100ευρω και αν αγορασεισ προτου πας στο ταμειο οτιδηποτε εστω και ενα ευρω να κοστιζει παιρνεις και τα αλλα 100
alexpeykh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγω παντως που πηρα τηλεφωνο σε Ιλιον,Κηφισιας,Νεας Ιωνιας ,Αμπελοκηπων,Αγιου Στεφανου,Αθηνων ,Ρεντη δεν υπαρχει πουθενα .
the_ar Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 παιδες διαβασα στο site της εταιριας οτι υπαρχει cd για xp το οποιο με καποια χρηματα στο στελνουν. Ειναι σαν recover? το εχει παρει καποιος? Εαν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι downgrade σε Windows XP pro δικαιούνται μόνο οι κάτοχοι laptop με Windows Vista Business ή Ultimate. Παρόλο που το είδα, πήρα τηλέφωνο στο support εδώ στην Ελλάδα και έκανα τον κινέζο. Δυστυχώς, μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά. Φιλικά, Αντρέας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:32 ---------- Μιλώντας με το Support χτες μου είπαν ότι το Recovery Partition πιθανώς να σβηστεί ή να μην είναι πλέον διαθέσιμο αν εγκαταστήσω δικά μου Windows Xp γιατί θα πειραχτεί το MBR. Με προέτρεψαν μάλιστα να δημιουργήσω ένα Recovery σετ (1 cd + 2 dvd) το οποίο ξαναφέρνει το laptop όπως ήταν όταν το αγόρασα (δημιουργεί ακόμα και το κρυφό partition). Τό έκανα, το δοκίμασα και είναι τέλειο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Φιλικά, Αντρέας
sstef Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Καλημέρα Εχω εδω και 4 μηνες το LENOVO R61 8919WB5 και ποτε δεν χρειάστηκε να γράψω dvd. Και τώρα που χρειάστηκα πήρα δισκάκια dvd-r και δεν μπορω να τα γράψω. Τα βλέπει σαν να εχουν κλείσει χωρις να εχει γραφτει κατι. Υπάρχει πιθανότητα να μην μπορει να γράψει dvd-r και να μπορει να γράψει μονο dvd+r? Που μπορω να δω τα χαρακτηριστικά οδηγου που ειναι ο MATSHITA DVD-RAM UJ-850 και τελος cd γράφει κανονικά οπως και παιζει cd/dvd κανονικα. ευχαριστώ
koprodogis Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ας ξεκινησουμε με την πιθανη και πιο απλη λυση, παρε καποιας αλλης μαρκας δισκακι και δοκιμασε
coridon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Πήρα χτές τον R61 , τα βαρύτερα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι matlab και corel draw η Ram των 2 gb είναι αρκετή η να έβαζα 4 gb ?
michalis2610 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 @sstef Σήμερα τσίμπησα 2 R61 από το Carrefour στη Πάτρα στα 398 ευρώ έκαστο...super value for money!!! Μόλις ολοκληρώνω την εγγραφή των recovery disc (dvd-r) οπότε θέμα με αυτού του τύπου τα δισκάκια δεν παίξει. Οπως έγραψε και το κοπρόσκυλο (sic) είτε δοκιμάζεις με άλλη μάρκα δισκάκια είτε κάνε εγγραφη με κάποιο άλλο πρόγραμμα να δεις τι παίζει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Παίδες επί τη ευκαιρία έχει κάνεις ενδεικτικές τιμές undervolting για τον φορητό?
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 [/color]Παίδες επί τη ευκαιρία έχει κάνεις ενδεικτικές τιμές undervolting για τον φορητό? Δεν παει με τον φορητο, αλλα με τον επεξεργαστη..(δηλαδη με τον T8100) Αλλα και παλι ο καθε T8100 εχει τα δικα του ορια. Παντως ειναι αρκετα δεκτικοι οι Τ8100, ριξε αρκετα το voltage. Για προγραμμα undervolting δες και το cpugenie . Λιγο πιο ευχρηστο και πιο καινουριο απο το rmclcok, αλλα δεν ειναι free. Αν ψαξεις παντως , θα το βρεις και "free".
panos2000gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 @sstef Σήμερα τσίμπησα 2 R61 από το Carrefour στη Πάτρα στα 398 ευρώ έκαστο...super value for money!!! Δεν ειναι super value for money....είναι τσάμπα!!!! Καλορίζικα...εξαιρετική αγορά!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα