Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εαν τα βρηκες ολα, ΟΚ

η σελιδα με τους drivers ειναι αυτη εδω

o hot key driver ειναι για να σου εμφανιζει με τον συνδιασμο Fn+F5 το BT και το wifi

Ευχαριστώ για το λίνκ.Γνωρίζω τη σελίδα και έχω εγκαταστήσει όλους τους drivers.Για το wireless ποιόν driver να εγκαταστήσω;

αυτόν : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70504

ή αυτόν : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70480

Επίσης μια άλλη ερώτηση που έχω είναι η εξής:

Για να εγκαταστήσω τα xp έβαλα από το BIOS τον SATA controller σε Combatiblity mode και όχι σε AHCI που ήταν αρχικά.Αυτό κάνει τα xp να βλέπουν τον δίσκο ως ATA και όχι ως SATA.Αν επαναφέρω την επιλογή AHCI δεν μπαίνει στα xp και μου πετάει μπλέ οθόνη (λογικό διότι δεν έχει φορτωμένους drivers SATA).Έχει κάποια διαφορά στις επιδόσεις σε combatiblity mode ή όχι?

Ο Intel Matrix Storage Manager Driver που χρειάζεται?Εχει να κάνει με τον SATA controller.Τώρα φαντάζομαι που βλέπει ως ATA τον δίσκο δεν χρειάζεται να βάλω τον driver ετσι?

Ξέρω ότι θα μπορούσα να ενσωματώσω στο cd των xp τους sata drivers ωστε να μην χρειαστεί όλη αυτή η διαδικασία αλλά δεν είχα το χρόνο οπότε προτίμησα να αλλάξω τη ρύθμιση από το BIOS.

Επεξ/σία από gto234
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτο που ρωτας ειναι λοτο

δοκιμαζεις και οτι σου κατσει :)

ουτε η ιδια η Lenovo δεν ξερει τι εχει μεσα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τα φωτα σας:cry:το αγορασα πριν λιγο απο καρφουρ 600 και δωροεπιταγη 200,ολα οκ απλα ας κανει τον κοπο να μου πει καποιος κατοχος η καμερα πως δουλευει;πρεπει να κανω εγκατασταση πριν κατι;ευχαριστω

Επεξ/σία από lagoudakis
Δημοσ.
παιδια τα φωτα σας:cry:το αγορασα πριν λιγο απο καρφουρ 600 και δωροεπιταγη 200,ολα οκ απλα ας κανει τον κοπο να μου πει καποιος κατοχος η καμερα πως δουλευει;πρεπει να κανω εγκατασταση πριν κατι;ευχαριστω

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να δουλεψει.

Αν εχεις τα προεγκατεστημενα vista απλά τσεκάρεις στον πινακα ελεγχου να δεις αν λειτουργει και μετα βαζεις οποιο προγραμμα χρησιμοποιει την καμερα (sxype,msn messenger κλπ.) και τη χρησιμοποιεις.Απλα πραματα..

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου,γενικα απο χτες που το δουλευω συνεχεια μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις,φυσικα εκανα μια λαλακια στην αρχη με την εγκατασταση των vista,δεν προσεξα και τα εβαλα σε ελληνικα:mad:να υποθεσω οτι την πατησα και δεν μπορω να περασω τα αγγλικα ε;

Δημοσ.
σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου,γενικα απο χτες που το δουλευω συνεχεια μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις,φυσικα εκανα μια λαλακια στην αρχη με την εγκατασταση των vista,δεν προσεξα και τα εβαλα σε ελληνικα:mad:να υποθεσω οτι την πατησα και δεν μπορω να περασω τα αγγλικα ε;

Δε νομιζω να εχεις δυνατότητα να το αλλάξεις.Το μηχάνημα έρχεται με τα ελληνικά vista εγκατεστημένα οπότε δεν έκανες καμμια λαλακια..

Δημοσ.

Γειά σας. Είμαι κι εγώ ένας νέος κάτοχος lenovo R51. Δύο ερωτήσεις:

1. Το πήρα Τρίτη από τα carefour και ακομη δεν έχει βγει η δωροεπιταγη. Μου λένε ότι ακόμη δεν έχουν μπει οι "πασχαλίτσες" στο σύστημα αλλά να μην ανησυχώ. Υπάρχει άλλος "ομοιοπαθής";

2. Εξαφάνισα από το desktop τον καδο ανακύκλωσης. Πως θα τον επαναφέρω (vista);

Ευχαριστώ

Γιώργος

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Γιώργος

Στην επιφάνεια εργασίας....

δεξί κουμπί του mouse ---> personalize ---> change desktop icons (πάνω αριστερά βρίσκεται) ---> τσέκαρε τον κάδο και κάνε apply.

Δημοσ.

για το 1 που λες και σε εμενα το ιδιο ακριβως

1. Το πήρα Τρίτη από τα carefour και ακομη δεν έχει βγει η δωροεπιταγη. Μου λένε ότι ακόμη δεν έχουν μπει οι "πασχαλίτσες" στο σύστημα αλλά να μην ανησυχώ. Υπάρχει άλλος "ομοιοπαθής";

Ευχαριστώ

Γιώργος

Δημοσ.
Δε νομιζω να εχεις δυνατότητα να το αλλάξεις.Το μηχάνημα έρχεται με τα ελληνικά vista εγκατεστημένα οπότε δεν έκανες καμμια λαλακια..
α ναι;γιατι νομιζα οτι ειναι σαν ενα hp που ειχα πριν που στην πρωτη εγκατασταση διαλεγες την γλωσσα και εμενες με αυτη,μια ακομα ερωτηση,μπορω σε καποιο φορματ να διαλεξω να μην μου κανει εγκατασταση διαφορα προγραμματα που εχει μεσα;πχ norton κλπ;αν ναι πως;σε ευχαριστω

Ευχαριστώ

Γιώργος

εγω το πηρα τεταρτη απο το καρφουρ στο μαρουσι,μου εβγαλαν μια επιταγη 100 ευρω τους λεω η αλλη;μου λενε πρεπει να αγορασεις κατι ακομα για να βγει,οτιδηποτε και αν ειναι,παω αγοραζω μια καρτα voda 3 ευρω και ξαναπαω στο καπακι και μου δινουν αλλη μια 100 ευρω,η οποια ισχυει για αγορες απο 11 απριλιου μεχρι 30
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζεστε τι κέρδος έχουν για να πουλάνε αυτό το μηχανάκι 399 ευρώ , αλλά μια η άλλη έρχεται γιατί πάλι τα χρήματα τα δίνεις αλλά είναι καλύτερα σαφώς !! :devil:

Το μηχανημα ειναι απλα τελειο. Για τα λεφτα του οτι καλυτερο. Επισης το καλο ειναι οτι η Lenovo δινει και drivers για WinXP.

Στο you δεν έδωσαν τους drivers για xp σε έναν φίλο μου που το πήρε, να πάει και να τους ζητήσει επιτόπου ; :devil:

Επεξ/σία από ss13
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

πουθενα δεν δινουν τους drivers,απλα τους κατεβαζεις απο το site τις lenovo,στις πιο πισω σελιδες θα τους βρεις,εχουν κανει ποστ τα παιδια

Επισκέπτης
Δημοσ.
πουθενα δεν δινουν τους drivers,απλα τους κατεβαζεις απο το site τις lenovo,στις πιο πισω σελιδες θα τους βρεις,εχουν κανει ποστ τα παιδια

σωστα δεν χρειαζεται να τους ζητησεις

παρτους απο την επισημη σελιδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...