Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω. Παντως εαν φορτιζουμε πληρως την μπαταρια και μετα την αφηνουνουμε να αδειασει εντελως μεχρι να την ξαναφορτισουμε, εναν πληρη κυκλο δηλάδη, ποσους κυκλους αντεχει η μπαταρια?

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με έχετε αρρωστήσει κύριοι ...

σας παρακαλώ επειδή με το ζόρι κρατιέμαι για carrefur βοηθήστε με οι κάτοιχοι να διαλύσω ..αμφιβολίες..

1) 1 είναι τελικά το dimmaki των 2gb ΣΙΓΟΥΡΑ? (δηλαδή έχω άδειο άλλο ένα?)

2) η οθόνη διάβασα στο thread είναι ματ. (καλό, από κάτι καραglossy που στραβώνουν...) any idea about bad pixels on r61 ? σε κανέναν σας?

3) οι δακτυλιές που λέτε έξω στο καπάκι γίνονται ? αλήθεια τι κουμούτσα είναι αυτή? (ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ) είναι άξιες λόγου (οι δακτυλιές) ή χαϊδευόμαστε?

4) για χρήση -κατεβάζει όλη μέρα- παίζει είτε μουσική ή video όλη μέρα το εγκρίνει η ολομέλεια κύριοι σύνεδροι ?

5) high definition audio chipset φαντάζομαι διαθέτει, right ?

6) από τα ηχεία του (που όπως τα είδα βολεύουν εκατέρωθεν του keyboard) βγαίνει τίποτα ή κάτι από amstrad 464/664/6128 , οπότε καρφώνουμε mini-jack και φεύγουμε line-out? άλλο αudio-out (για να το συνδέσω σε dac) δηλαδή είτε coaxial ή optical out (που δεν το είδα λίγο που το χάζεψα) έχει ?

7) πόση ώρα πραγματική αυτονομία χτυπάει με μέση χρήση ? 2 ώρες ?

8) αυτό το κόκκινο 'π@π@ρι" μέσα στη μέση στο keyboard που βλέπω στα thinkpad παίζει το ρόλο μπούσουλα ή κάτι άλλο ?

9) σε xp με τους drivers που δίνει η ibm όπως διαβάζω πιο πάνω, αναγνωρίζονται όλα τα parts του laptop ? camera, wifi etc.. ΟΛΑ?

10) τι άλλο να πω.. το ξετινάξαμε 5 σελίδες, μακάρι να απαντήσετε τα 9 παραπάνω μπας και νοικοκυρευτώ κι εγώ μετά τα μήλα και με ένα ibm τώρα και πίσω...

Δεν έχετε αναφέρει πως έχει και fingertip recognition απ' ότι είδα...

λοιπόν γιατροί μου πείτε μου, για σκυλίσια χρήση, partιes, σπίτι και bar θα είμαι καλυμμένος ? είναι η ΓΝΩΣΤΗ παλιά ποιότητα thinkpad (ala toyota corolla με τα πλαστικά που λες τώρα θα χαλάσουν αλλά ΤΙΠΟΤΑ για χρόνια), την συγκρίνετε με τα παλιά ibm thinkpad αλλά και με τα καινούρια macbook και toshiba satellite ? (ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ).

ave και μεγειά σας όσοι το τσιμπήσατε ήδη, άντε και με κανά καλό κοψίδι απόψε οι υπόλοιποι!

neXTgen.

ps1> ακούγεται δυνατά ο ανεμιστήρ ? κατι τέτοιο διαβάζω σε άλλο φορουμ και μου φαίνεται παράξενο γιατί ξέρω τα thinkpad για αθόρυβα μηχανήματα.

ps2> η κάρτα της nVidia σε τί ανάλυση φτάνει ? εσείς σε ποιά δουλεύετε ?

Επεξ/σία από neXTgen
Δημοσ.

1) 1 είναι τελικά το dimmaki των 2gb ΣΙΓΟΥΡΑ? (δηλαδή έχω άδειο άλλο ένα?)

2) η οθόνη διάβασα στο thread είναι ματ. (καλό, από κάτι καραglossy που στραβώνουν...) any idea about bad pixels on r61 ? σε κανέναν σας?

3) οι δακτυλιές που λέτε έξω στο καπάκι γίνονται ? αλήθεια τι κουμούτσα είναι αυτή? (ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ) είναι άξιες λόγου (οι δακτυλιές) ή χαϊδευόμαστε?

4) για χρήση -κατεβάζει όλη μέρα- παίζει είτε μουσική ή video όλη μέρα το εγκρίνει η ολομέλεια κύριοι σύνεδροι ?

5) high definition audio chipset φαντάζομαι διαθέτει, right ?

6) από τα ηχεία του (που όπως τα είδα βολεύουν εκατέρωθεν του keyboard) βγαίνει τίποτα ή κάτι από amstrad 464/664/6128 , οπότε καρφώνουμε mini-jack και φεύγουμε line-out? άλλο αudio-out (για να το συνδέσω σε dac) δηλαδή είτε coaxial ή optical out (που δεν το είδα λίγο που το χάζεψα) έχει ?

7) πόση ώρα πραγματική αυτονομία χτυπάει με μέση χρήση ? 2 ώρες ?

8) αυτό το κόκκινο 'π@π@ρι" μέσα στη μέση στο keyboard που βλέπω στα thinkpad παίζει το ρόλο μπούσουλα ή κάτι άλλο ?

9) σε xp με τους drivers που δίνει η ibm όπως διαβάζω πιο πάνω, αναγνωρίζονται όλα τα parts του laptop ? camera, wifi etc.. ΟΛΑ?

10) τι άλλο να πω.. το ξετινάξαμε 5 σελίδες, μακάρι να απαντήσετε τα 9 παραπάνω μπας και νοικοκυρευτώ κι εγώ μετά τα μήλα και με ένα ibm τώρα και πίσω...

Δεν έχετε αναφέρει πως έχει και fingertip recognition απ' ότι είδα...

λοιπόν γιατροί μου πείτε μου, για σκυλίσια χρήση, partιes, σπίτι και bar θα είμαι καλυμμένος ? είναι η ΓΝΩΣΤΗ παλιά ποιότητα thinkpad (ala toyota corolla με τα πλαστικά που λες τώρα θα χαλάσουν αλλά ΤΙΠΟΤΑ για χρόνια), την συγκρίνετε με τα παλιά ibm thinkpad αλλά και με τα καινούρια macbook και toshiba satellite ? (ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ).!

Απαντάω σε ότι γνωρίζω καθότι κάτοχος του Τ61:

1. Από ότι φαίνεται από τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά η lenovo φάνηκε γενναιόδωρη και έχει 1χ2gb installed, οπότε σου περισεύει 1 θέση για επέκταση.

http://support.you.gr/catalog/76/7639AC254D36504BAD35A52BB1AAE637.pdf

2. Η οθόνη είναι όντως ματ και αρκετά ξεκούραστη. Δεν έχω ακούσει κάποιον που να είχε παράπονο με καμμένο πίξελ,αν και αυτό είναι περισσότερο θέμα τύχης. Σε 3 thinkpad που έχω αλλάξει δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

3. Δαχτυλιές σε λογικά επίπεδα. Τίποτα το τραγικό, ειδικά αν συγκριθεί με τα καινούργια γυαλιστερά λαπτοπ.

4, Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε.

5. Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ.

6. Τα ηχεία του με ικανοποίησαν. Δεν είναι harman/kardon άλλα μπορείς να δεις μια ταινιούλα και να ακούσεις τραγουδάκια άνετα.

7. Το δικό μου (έχει τον Τ8300 αντί για Τ8100), με την ίδια μπαταρία, wifi on και μέτρια φωτεινότητα βγάζει 2.30 ώρες συνεχούς & ασταμάτητου surfing.

8. Το κόκκινο π***ρι θεωρείται από πολλούς τεράστια γκατζετιά και ενσωματώνεται μόνο σε λίγες και συνήθως επαγγελματικές σειρές (compaq, dell, ibm). Σου δίνει την δυνατότητα να εργάζεσαι χωρίς να σηκώνεις καθόλου τα χέρια από το πληκτρολόγιο. Το trackpoint έχει πολύ φανατικό κοινό (ειδικά στο εξωτερικο) και προτιμάται από το touchpad (εγώ ακόμη προτιμώ το touchpad πάντως). Αν πάντως δεν σου αρέσει υπάρχει η δυνατότητα να το αφαιρέσεις ή να το κάνεις disable.

9. Ναι

Σχετικά με την σύγκριση με τα παλία thinkpad θα πρέπει να πούμε ότι η ποιότητα στην σειρά R έχει πέσει ελαφρώς (κυρίως στο καπάκι της οθόνης όπου χρησιμοποιούνται πλαστικά μέρη αντί για τιτάνιο). Αυτή που έχει παραμένει τελείως αναλείωτη σε ποιότητα σε σχέση με το παρελθόν είναι η σειρά Τ, αλλά εκεί ξεφεύγουμε σε τιμές.

Αν θες την γνώμη μου το R61 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, ιδανικό πληκτρολόγιο,3ετή εγγύηση και τιμή διαμάντι. Νομίζω ότι σε αυτά τα επίπεδα τιμών παίζει στην αγορά χωρίς αντίπαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου NeXTgen,

Εχουμε και λέμε:

1. Αυτονομία πάνω από 2 ώρες με απλή χρήση (οχι παιχνίδια κτλ. δηλαδή για την ακρίβεια δεν το δοκίμασα με παιχνίδια.).

2. Ένα dimmακι 2 Gb στα 667.

3. Οι δακτυλιές έξω από το καπάκι γίνονται αλλά μόνο μια φορά, στη συνέχεια ...μαυρίζει και μενει έτσι. (Φαντάσου δηλαδή κάτι σαν να είναι λίγο πιο ανοιχτό το μαύρο χρώμα και με το πιάσιμο να μαυρίζει σαν να φεύγει ένα χνούδι).

4. Εγώ το χρησιμοποιώ επί ... 12ώρου βάσης χωρίς πρόβλημα, προς το παρόν τουλάχιστον, η χρήση είναι απλή εκ μέρους μου και η θερμοκρασία του είναι ανεπαίσθητη καθώς και ο θόρυβος.

5. Το πληκτρολόγιο του είναι αρκετά καλό και πολύ καλύτερο από τον HP που δουλεύω στη δουλειά μου, αλλά όχι σαν του παλιού μου R50e (ίσως θέλει στρώσιμο...θα δείξει).

6. Τα μεγαφωνάκια του είναι για βασική χρήση, μόλις και μετα βίας ακούγονται σε ένα πολύβουο περιβάλλον.

7. Το κόκκινο "παπάρι" παίζει το ρόλο ποντικιού (το κόκκινο περίβλημα μπορεί να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί), διαθέτει και touchpad όπως είναι όλων των υπολοίπων Laptops. Αν γράφεις με τυφλό σύστημα όπως εγώ, τότε εξυπηρετεί αρκετά, αρκεί να το συνηθήσεις.

8. Για xp drivers δεν γνωρίζω γιατί του φόρτωσα τα ultimate (χωρις τα διάφορα βαρίδια της lenovo). Ωστόσο μπορείς να δείς τους διατειθέμενους drivers έναν προς έναν στο site της Lenovo εδώ:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67856.html

9. Καμένα ή κολλημένα pixels δεν υπάρχουν στο δικό μου, η απόδοση της είναι αρκετά καλή για Laptop, ωστόσο δεν έχει τις γωνίες θέασης της ... Eizo

Αν σκοπός σου είναι η χρήση του για παιχνίδια και ταινίες, μάλλον δεν θα σε ικανοποιήσει.

Είναι μια ματ ικανοποιητική για Laptop οθόνη.

10. Το figerτέτοιο δεν το δοκίμασα ακόμη...

11. Τα πλαστικά του φαίνονται καλά... ωστόσο είναι ...πλαστικά και όχι... τιτανίου.

12. Αν διαθέτεις πάνω από 1000 ευρώ, τότε το r61 δεν είναι για σένα.

13. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εξωτερική εμφάνιση από την απόδοση ή την αντοχή και την αξιοπιστία, πάλι το r61 δεν είναι για σένα.

14. Αν όμως διαθέτεις μόλις 544 ευρώ και θέλεις ένα Laptop να κάνεις τη δουλειά σου και να παίζεις και κανενα παιχνιδακι με την μέτρια αυτόνομη (και σαφώς καλύτερη από τις intel) κάρτα του τότε είναι ...κούκλα.

(220 Ευρώ κάνει μόνο ο επεξεργαστής του + λειτουργικό+3 χρονια εγγύηση , τα υπόλοιπα τα παίρνεις ...τζάμπα!).

Διαφορετικά ψάξε για... σφεντάμι (ACER) με λιγότερη εγγύηση και αξιοπιστία αλλά και περισσότερα χρήματα για τα ανάλογα χαρακτηριστικά.

Στο χωριό μου λένε "Ό,τι πληρώνεις παίρνεις" εδώ όμως φαίνεται να παίρνεις κάτι παραπάνω.

Ps

O ανεμιστήρας δεν θα έλεγα ότι ακούγεται περισσότερο, ίσως μια μικρή αίσθηση σε σχέση με το παλιό μου r50e να υπάρχει αλλά δεν θα έβαζα στοίχημα, πάντως σε normal χρήση δεν ζεσταίνεται καθόλου και σπανίως ενεργοποιείται ο ανεμιστήρας.

H Lenovo στο Bios Update 2.23 λέει επί λέξει:

- (Fix) Buzzing sound around the fan with battery.

(Αυτά που έρχονται τώρα είναι με την έκδοση Bios 2.24, τουλάχιστον το δικό μου έτσι είναι)

Για την ανάλυση της κάρτας δες εδώ από την nvidia:

http://www.nvidia.com/object/quadro_nvs_notebook_techspecs.html

(Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια καλή κάρτα γραφικών κάνει όσο ολόκληρο το r61, οι κάρτες γραφικών είναι μια πονεμένη ιστορία, αν θες να παίζεις με το laptop, τότε θα πρέπει να ανέβεις κατηγορία και μοιραία θα πρέπει να πας και σε πιο γρήρορο δίσκο).

Επεξ/σία από sJohn
Δημοσ.

αυτο που αναφερθηκε πιο πανω απο αλλο μελος οτι τα ΙΒΜ/Lenovo εχουν εγγυηση απο την στιγμη που βγαινουν απο το εργοστασιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΑΣΗ

οταν λεμε 3 χρονια εννουμε 3 χρονια, τι φταιει ο πελατης εαν το ειχε στοκαρει ο χονδρεμπορας 1-2-3 μηνες στις αποθηκες του;

το μονο που χρειαζεται ειναι να κρατησετε την αποδειξη αγορας του

με αυτην η εγγυηση σας ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ 3 χρονια

επισης την εγγυηση την καλυπτου και αλλα καταστηματα εκτος απο την Infoquest, με ενα τηλ στην ΙΒΜ θα βρειτε και αλλες εταιριες που τα υποστηριζουν

ΥΓ οτι γραφω ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σιγουρος, ειμουν 4 χρονια τεχνικος σε εταιρια που ηταν Premier Bussiness Partner της IBM και ειμουν ο τεχνικος που επισκευαζε ΙΒΜ ThninkPad φορητα

Δημοσ.

οταν λεμε 3 χρονια εννουμε 3 χρονια, τι φταιει ο πελατης εαν το ειχε στοκαρει ο χονδρεμπορας 1-2-3 μηνες στις αποθηκες του;

το μονο που χρειαζεται ειναι να κρατησετε την αποδειξη αγορας του

με αυτην η εγγυηση σας ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ 3 χρονια

επισης την εγγυηση την καλυπτου και αλλα καταστηματα εκτος απο την Infoquest, με ενα τηλ στην ΙΒΜ θα βρειτε και αλλες εταιριες που τα υποστηριζουν

ΥΓ οτι γραφω ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ σιγουρος, ειμουν 4 χρονια τεχνικος σε εταιρια που ηταν Premier Bussiness Partner της IBM και ειμουν ο τεχνικος που επισκευαζε ΙΒΜ ThninkPad φορητα

Μακάρι να είναι τα πράγματα όπως τα λές γιατι μας συμφέρει και εμάς, αλλά από την Lenovo μας τα λένε διαφορετικά. Σε ερώτηση που έκανα τηλεφωνικά μου είπαν ότι η επίσημη εγγύηση και το είδος αυτής αφορά το χρονικό διάστημα που περιγράφεται στο επίσημο site της εταιρείας δίνοντας το s/N του φορητού σου. Τίποτα λιγότερο...τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ: Σίγουρα πάντως αυτό που λες εχει βάση και λογικά αν το κυνηγήσεις και κάνεις φασαρία θα δικαιωθείς.

Δημοσ.

Βασικα ισχυουν κ τα 2 ρε παιδια!

Χωρις αποδειξη, ισχυει η 3ετη εγγυηση απο το s/n , οποτε ισχυει απο τοτε που το εχουν καταγραψει στο εργοστασιο .

Με αποδειξη, η 3ετης εγγυηση ισχυει κανονικα απο την ημερομηνια αγορας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην το ξεχειλώνουμε και ερχόμαστε σε άγονη αντιπαράσταση επισημαίνω τα εξής:

Για την παγκόσμια εγγύηση που δίνει η Lenovo δεν έχουμε παρά να επισκεφθούμε το site και να δώσουμε το serial number και το μοντέλο και να δούμε πότε λίγει η εγγύησή μας.

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=LOOK-WARNTY#sw

Από εκεί και πέρα με την απόδειξη αγοράς και το register του προϊόντος μας θα έχουμε την εγγύηση που ορίζει η εθνική ή κοινότική νομοθεσία.

Εκτός βέβαια αν η αντιπρόσωπεία ή το κατάστημα αγοράς ή και οι δύο μαζί προσφέρουν επιπλέον του υποχρεωτικού ή αυτού που παρέχει η εταιρεία ορίου, στη δεύτερη περίπτωση όμως η επιπλέον εγγύηση υπόκειται στους όρους αυτού που την παρέχει.

Για την Ελλάδα που ανήκει στην ΕΕ όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές παρέχονται (ή υποχρεούνται να παρέχονται) από τα καταστήματα ή τις αντιπροσωπείες διακίνησής τους με 2ετή εγγύηση.

Αυτά χωρίς να είμαι τεχνικός της ΙΒΜ αλλά ως ένας απλός πελάτης που θέλει να ξέρει τι του προσφέρουν και πώς ;).

Καλό απόγευμα σε όλους.

Επεξ/σία από sJohn
Δημοσ.

δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης, ενημερωση το λεω εγω

σε καμια απολυτος περιπτωση η εγγυηση δεν νοειται απο την ημερομηνια παραγωγης, παντα με την αποδειξη αγορας μπορεις να αποδειξεις την ημερομηνια αγορας του προιοντος (καλο ειναι να αναγραφεται και το σειριακο αριθμο του προιοντος)

οποιος σας ειπε οτι η εγγυηση ισχυει οπως λεει το site και τιποτε παραπανω παρτε και ενημερωστε τον προισταμενο του τμηματος του

το site αναφερει την ημερομηνια παραγωγης και υπολογιζει οτι μεχρι τα επομενα 3 χρονια εχει το μηχανημα ΣΙΓΟΥΡΑ εγγυηση ακομη και χωρις αποδειξη αγορας, τωρα οκ ποιος αγοραζει ηλεκτρονικη συσκευη και πεταει την αποδειξη; ειχα δει πολους τυπους που θελανε εγω να ξερω ποτε το αγορασανε και φυσικα εγω να βρω την χαμενη αποδειξη τους :)

Δημοσ.
δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης...

Συμφωνώ με τον orck... τι γίνεται αν το φορητό ήταν 3 χρόνια στο ράφι καταστήματος και ξαφνικά το αγόρασε κάποιος???

Δεν θα έχει εγγύηση καθόλου???

Δημοσ.

Οποιοδήποτε προϊόν υπόκειται στους νόμους και τους κανόνες των χωρών στις οποίες διακινείται.

Για ότιδήποτε επιπλέον δίνει η εταιρεία, η αντιπροσωπεία ή ο έμπορος θα πρέπει να ψάχνουμε τα μικρά (ή μεγάλα) γράμματα.

Εν προκειμένω δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, μιας και οι εταιρείες που το διακινούν αλλά και οι έμποροι δίνουν 3χρονη εγγύηση (τουλάχιστον εντός συνόρων).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η εγγύηση τι προσφέρει;;;

Κάπου διάβασα γενικά για laptop ότι ισχύει για ένα χρόνο δωρεάν service και τρία χρόνια ανταλλακτικά δηλαδή τα δυο επόμενα χρόνια πληρώνεις το service. Για την IΒΜ lenovo τι ισχύει;;;

Το θέλω για πολλές διαφορετικές χρήσεις και μάλλον θα δουλεύει 20ώρο μπορεί και παραπάνω οπότε θέλω να ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση.

Υ.Γ. Γνωρίζεται τίποτα για αντικατάσταση του μοντέλου;;;

Επεξ/σία από filarhos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

η IBM οταν λεει εγγυηση εννοει 3 χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ

οχι τις ελληνικες εξυπναδες

δηλαδη 3 χρονια ανταλλακτικα και την εργασια του τεχνικου, αρεκει να μην οφειλεται σε κακη χρηση (πτωση του υπολογιστη, να πεσει νερο πανω του κλπ)

για αντικατασταση δεν γνωριζω τιποτα

Και η εγγύηση τι προσφέρει;;;

Κάπου διάβασα γενικά για laptop ότι ισχύει για ένα χρόνο δωρεάν service και τρία χρόνια ανταλλακτικά δηλαδή τα δυο επόμενα χρόνια πληρώνεις το service. Για την IΒΜ lenovo τι ισχύει;;;

Το θέλω για πολλές διαφορετικές χρήσεις και μάλλον θα δουλεύει 20ώρο μπορεί και παραπάνω οπότε θέλω να ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση.

Υ.Γ. Γνωρίζεται τίποτα για αντικατάσταση του μοντέλου;;;

Δημοσ.
η IBM οταν λεει εγγυηση εννοει 3 χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ

οχι τις ελληνικες εξυπναδες

δηλαδη 3 χρονια ανταλλακτικα και την εργασια του τεχνικου, αρεκει να μην οφειλεται σε κακη χρηση (πτωση του υπολογιστη, να πεσει νερο πανω του κλπ)

για αντικατασταση δεν γνωριζω τιποτα

+++ 1 :devil:

Δημοσ.

Οκ υτό ήθελα να ξέρω γιατί η εγγύηση 3 χρόνια είναι πολύ καλή. Το θέμα είναι να υπάρχει όταν πάω να το πάρω.

Αντικατάσταση του υπάρχοντος μοντέλου ή είναι αρκετά καινούριο οπότε να μην περιμένω;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...