Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η εγγύησή του είναι 3 χρόνια επίσημα από την Lenovo, στην Ελλάδα έρχεται επίσημα από την Infoquest (To δελτίο αποστολής στο Carrefour αυτό τουλάχιστον γράφει).

Το δικό μου βέβαια με βάση το site της Lenovo έχει εγγύηση μέχρι 26 Σεπτ. 2011.

Ωστόσο στο Carrefour μου είπαν ότι πέρα από την εγγύηση της εταιρείας προσφέρουν αυτοί επιπλέον 1 χρόνο και ότι αυτό ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη τους.

Σε γενικές γραμμές το θεωρώ κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή για τα χρήματά του και όχι μόνο.

Ο υπολογιστή σου θα έχει παγκόσμια εγγύηση μεχρι 26/9/2011. Η εγγύηση της Lenovo ισχύει από την ημερομηνία που το laptop φεύγει από το εργοστάσιο της. Το ίδιο συνέβαινε και με άλλες εταιρείες που είχαν την ίδια πολιτική εγγύησης όπως π.χ. η DELL. Όπως και να έχει είσαι καλυμένος για 3 χρόνια παρα κάτι μηνες όποτε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Στο φινάλε πολύ δύσκολα θα καταφέρεις να χαλάσεις ένα thinkpad (Στο παρακάτω thread έχω μερικά link με βιντεάκια, αστεία και μη, για την αντοχή των thinkpad).

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300530

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Με την ευκαιρία να πω ότι σήμερα φόρτωσα στο R61 δοκιμαστικά τα Ultimate και τα πάει μια χαρά (αν και μάλλον θα καταλήξω στα home premium που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες μου).

Μην φανταστείς ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές (για home χρήση) μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων των Vista. Στην θέση σου θα κρατούσα τα basic (έστω και χωρίς aero) τα οποία στο φινάλε είναι νόμιμα και πληρωμένα.

Επεξ/σία από panos2000gr
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το bluetooth αλλά δεν τα κατάφερα...

Any ideas please?

Πάτα το FN και το F5.

Εκεί επιλέγεις τι θέλεις να ενεργοποιήσεις και τι όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πάτα το FN και το F5.

Εκεί επιλέγεις τι θέλεις να ενεργοποιήσεις και τι όχι.

Thanks mate!!!

Την κάμερα αν δεν κατεβάσω το πρόγραμμα skype, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω?

Πραγματικά αθόρυβο εργαλείο πάντως!!!

Επεξ/σία από ecep
Δημοσ.

Μόλις πήρα και εγώ το R61 από τα Carrefour και είμαι μέχρις στιγμής πολύ ευχαριστημένος από αυτά που αντικρίζω (το περίμενα γιατί έχω ήδη στην κατοχή μου άλλο ένα 3ετίας thinkpad) ενώ την τιμή των 549 την θεωρώ εξαιρετική για αυτό το μηχάνημα

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

παιδιά θέλω τα φώτα σας, α) να μου προτείτενετε καμιά μνήμη για να πάω στα 4 g, και β) αν θέλω να τον συνδέσω με τηλεόραση το vga φαντάζομαι είναι μονόδρομος (ή υπάρχει κανένας άλλος τρόπος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, έχει απ' ό,τι βλέπω έχει και έξοδο video-out ακριβώς πίσω και δεξιά (είναι μια στρογγυλή έξοδος διαμέτρου περίπου ενός εκατοστού).

Χρειάζεσαι βέβαια το ανάλογο καλώδιο/αντάπτορα.

Σημειωτέον ότι δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω.

Παρεμπιμπτόντως, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς καμμιά άλλη μνήμη εκτός της kingston που προτείνει η φόρμα συμβατότητας του e-shop;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η φόρμα αυτή αναφέρεται μόνο στις kingston.

Επιπλέον γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δει και τα 4giga με 32bito λειτουργικό vista;

Επεξ/σία από sJohn
Δημοσ.

Επιπλέον γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δει και τα 4giga με 32bito λειτουργικό vista;

Με sp1 βλέπουν 4GB αλλά δεν τα αξιοποιούν..

Δημοσ.

Ευχαριστώ tolis, μόλις τώρα το έψαχνα στο google.

Πάντως και με τα 2 gb μια χαρά πάει και κάνοντας εγκατάσταση των ultimate χωρίς τα πολλά "βαρίδια" της LENOVO πάει ακόμη καλύτερα απλά επειδή έχει πέσει η τιμή της, έλεγα...

Δημοσ.
Ευχαριστώ tolis, μόλις τώρα το έψαχνα στο google.

Πάντως και με τα 2 gb μια χαρά πάει και κάνοντας εγκατάσταση των ultimate χωρίς τα πολλά "βαρίδια" της LENOVO πάει ακόμη καλύτερα απλά επειδή έχει πέσει η τιμή της, έλεγα...

Και εγώ το ίδιο έκανα με τα Vista Business που φοράει το δικό μου. Υπάρχει αισθητή διαφορά με το original στήσιμο, τουλάχιστον όσο αφορά τον χρόνο bootάρισματος. Απο εκεί και πέρα θα έλεγα ότι τα 4gb προσφέρουν περισσότερο ψυχολογική αναβάθμιση παρά ουσιαστική. Αν είσαι "αρρωστος" όπως εμείς κάντο :-D, αν όμως είσαι πρακτικός τύπος τότε τα 2gb πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Την κάμερα αν δεν κατεβάσω το πρόγραμμα skype, δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω?

Επίσης με ποιές προυποθέσεις ο φορητός βλέπει τα 4gb μνήμης?

Δημοσ.

Λογικά αν ψάξεις στα εγκατεστημένα προγράμματα (καλύτερα να κοιτάξεις στο φάκελο Αρχεία Εφαρμογών) θα βρεις κάτι με σχετικό όνομα Camera Manager ή κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

παιδιά αν βγάζω την μπαταρία όταν είμαι σπίτι και το δουλεύω μονο με το τροφοδοτικό λέτε να δημιουργήσω πρόβλημα ή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

Δημοσ.

Xαιρετε

και εγω επειδη ειναι το πρωτο λαπτοπ που δουλευω. Μπορει καποιος να δωσει συμβουλες για την χρηση της μπαταριας? Λειτουργει το λαπτοπ χωρις την μπαταρια μονο με τον μετασχηματιστη? Αυτη ειναι η ενδεδθγμενη χρηση αν ειμαι καπου που εχω παροχη ρευματος?

πρεπει να την φορτιζω πληρως και μολις φθανει 100% να βγαζω τον μετασχηματιστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται...

Δεν θα βρεις άκρη φίλε Στέλιο,

"κανονικά" πρέπει να βγάζεις την μπαταρία, αν πρόκειται να τον δουλεύεις σκληρά και πολλές ώρες, όμως η όλη διαδικασία είναι και "κουραστική" και κάποιες φορές θέτει την εργασία σου σε κίνδυνο.

Με την μπαταρία κουμπουμένη, έχεις ... δωρεάν UPS:-D

Οι μπαταρίες έτσι και αλλιώς έχουν κάποιο χρόνο ζωής. Δεν γνωρίζω αν τελικά αξίζει να βάλεις και να βγάλεις την μπαταρία, άσε που αισθάνεσαι ότι κάτι του λείπει ενώ ταυτόχρονα ίσως να είναι πιο ευάλωτο στις σκόνες (επαφές κτλ).

Τέλος πάντων εγώ ένα IBM/Lenovo R50e το δουλεύω αδιαλείπτως εδώ και 4+ χρόνια με την μπαταρία επανω συνεχώς και ακόμη η μπαταρία φαίνεται να λειτουργεί ικανοποιητικά όταν αναγκάζομαι να το δουλέψω χωρίς ρεύμα.

Κοντολογίς δεν γνωρίζω αν τελικα- όπως εξελίσσονται τα μηχανήματα και πέφτουν οι τιμές τους- αξίζει να γίνουμε τόσο δούλοι τους και τόσο σχολαστικοί στη συντήρησή.:confused:

Επεξ/σία από sJohn
Δημοσ.
Κοντολογίς δεν γνωρίζω αν τελικα- όπως εξελίσσονται τα μηχανήματα και πέφτουν οι τιμές τους- αξίζει να γίνουμε τόσο δούλοι τους και τόσο σχολαστικοί στη συντήρησή.:confused:

++++1

Δεν χρειάζεται τόση σχολαστικότητα με τις μπαταρίες. Αντε και τα κάνουμε όλα τέλεια...τις φορτίζουμε και τις ξεφορτίζουμε όταν και όπως πρέπει....τί θα κερδίσουμε? 6 μήνες μεγαλύτερη διάρκεια άντε και 1 χρόνο το πολύ (που δεν είναι τόσο). Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...