haHa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 (***συνάδελφος μου δίνει προς 300 ευρώ τον hp 8710w / 2ο χέρι τριών ετών, να τον πάρω???) Ειναι εξαιρετικη τιμη για τοσο ποιοτικο εργαλειο. Σκεψου οτι κοστιζε 2000€+ οταν βγηκε. Το θεμα ειναι αν θελεις εσυ ενα βαρυ 17" με workstation gpu. (που σημαινει μικρη αυτονομια κλπ)
mvaggel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εδώ είμαστε Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και υπομονή. Μετά από 3 χρόνια συμβίωσης, ήρθε η ώρα της καμμένης μητρικής - πόρισμα από σέρβις φορητών. Τα συμπτώματα ήταν να γράφει: fan error με την επιλογή εκκίνησης (μετά από 10-12 δευτερόλεπτα), και να σβήνει αμέσως μετά. (***συνάδελφος μου δίνει προς 300 ευρώ τον hp 8710w / 2ο χέρι τριών ετών, να τον πάρω???) Πριν τον πετάξεις, μάθε ότι αλλάζεις το ανεμηστηράκι και είσαι ΟΚ... Done this twice! (Μάλλον είναι η αχίλλειος φτέρνα τους )
ecep Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πριν τον πετάξεις, μάθε ότι αλλάζεις το ανεμηστηράκι και είσαι ΟΚ... Done this twice! (Μάλλον είναι η αχίλλειος φτέρνα τους ) Με ενημέρωσαν πώς άλλαξαν ανεμιστηράκι και πώς πάλι δε δουλεύει - μπορεί και να με δουλεύουν. Αν έχεις την καλωσύνη δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες (από που μπορώ να προμηθευτώ ανεμιστηράκι κλπ) Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα