ecep Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Παίζουν τέλεια, Win7 x64! Υπάρχουν όλοι οι drivers στο site της Lenovo. Ακόμη καλύτερα, κατέβασε το system upadate utility της Lenovo για Win7 και θα τα βρει όλα αυτόματα! Η αναβάθμιση σε win7 x64 πόσο κόστισε? Πότε αγόρασες το R61 σου?
lagoudakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 παιδια τα φωτα σας!!!!εβαλα 7αρια στο r61 ενος φιλου και εχω καποια προβληματακια με drivers,συγκεκριμενα δεν μου δουλευουν τα πληκτρα F2 F3 F4 F5 κλπ οπως επισης και τα κουμπακια(τα στρογγυλα πανω δεξια διπλα στο μπλε του thinkvantage) του ηχου,στα vista πριν εβγαζαν και εικονιδια στην οθονη με τις λειτουργιες,επισης στο device manager μου εβγαλε κιτρινο θαυμαστικο σε μια επιλογη other devices και απο κατω σε 2 συσκευες με ονομασια PCI bus 21,device 0,fuction 4.....τι στο καλο ειναι αυτα!!!εριξα μια ματια στο site τις λενοβο στους drivers αλλα χαθηκα και δεν εβγαλα ακρη ποιους πρεπει να εγκαταστησω!!!!
vagpap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πέρνα πρώτα τον System Interface Driver, και μετά τον Hotkey driver και λογικά θα φτιάξει. Αν και μετά εμφανίζει θαυμαστικά, βρες τι συσκευή είναι με βάση το DeviceID της (Device Manager -> Device Properties -> Details -> Hardware ID's).
lagoudakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω φιλε μου ολα οκ με τα κουμπια,τα θαυμαστικα δυστυχως παραμενουν πηγα εκει που μου ειπες και λεει...PCI\VEN 1180&DEV τι στο καλο ειναι αυτα;;;;;;
ss13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ψάξε εδώ !! http://www.pcidatabase.com/ http://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=name
lagoudakis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν βγαζω ακρη τι στο διαβολο εινα δεν μπορω να καταλαβω!!!παντως οτι εχω δει στο μηχανημα δουλευει μεχρι στιγμης
ss13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γράφει και κάτι ακόμα εκεί , δες ολόκληρο τι γράφει και μετά ψάξε στο google !!
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 δεν βγαζω ακρη τι στο διαβολο εινα δεν μπορω να καταλαβω!!!παντως οτι εχω δει στο μηχανημα δουλευει μεχρι στιγμης Αν το πλήρες hardwareID είναι το >PCI\VEN_1180&DEV_0476&SUBSYS_20C617AA&REV_BA τότε η συσκευή είναι "Ricoh R/RL/5C476(II) or Compatible CardBus Controller" και τους οδηγούς μπορείς να τους πάρεις από εδώ. Αν είναι κάτι άλλο, κάνε το copy-paste εδώ αν δε βγάλεις άκρη.
lagoudakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αν το πλήρες hardwareID είναι το >PCI\VEN_1180&DEV_0476&SUBSYS_20C617AA&REV_BA τότε η συσκευή είναι "Ricoh R/RL/5C476(II) or Compatible CardBus Controller" και τους οδηγούς μπορείς να τους πάρεις από εδώ. Αν είναι κάτι άλλο, κάνε το copy-paste εδώ αν δε βγάλεις άκρη. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που δινεις,αλλα δυστυχως το rabidshare μου βγαζει error:cry:επειδη δεν εχω το μηχανημα τωρα μαζι μου θα το δω και θα ποσταρω ακριβως τους κωδικους φιλε μου στην πρωτη ευκαιρια
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που δινεις,αλλα δυστυχως το rabidshare μου βγαζει error:cry:επειδη δεν εχω το μηχανημα τωρα μαζι μου θα το δω και θα ποσταρω ακριβως τους κωδικους φιλε μου στην πρωτη ευκαιρια Μιας και το βρήκα και στη Lenovo, εδώ είσαι.
ecep Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Windows 7 32bit (αν και υποστηρίζει 64) και απλά πετάει!!!
markou_13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν κάνεις format στον c και βάλεις win7 (αφήνοντας απείραχτο το partition με το recovery) μετά μπορείς να κάνεις recovery από το partition και να σου επαναφέρει τα εργοστασιακά?
ecep Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εδώ είμαστε Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και υπομονή. Μετά από 3 χρόνια συμβίωσης, ήρθε η ώρα της καμμένης μητρικής - πόρισμα από σέρβις φορητών. Τα συμπτώματα ήταν να γράφει: fan error με την επιλογή εκκίνησης (μετά από 10-12 δευτερόλεπτα), και να σβήνει αμέσως μετά. (***συνάδελφος μου δίνει προς 300 ευρώ τον hp 8710w / 2ο χέρι τριών ετών, να τον πάρω???)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα