duckino Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα παιδια κι απο μενα! Αφου το θεμα ειναι ακομα "ζωντανο" ειπα να ρωτησω κι εγω κατι! Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από michalis2610 @sstef Σήμερα τσίμπησα 2 R61 από το Carrefour στη Πάτρα στα 398 ευρώ έκαστο...super value for money!!! Δεν ειναι super value for money....είναι τσάμπα!!!! Καλορίζικα...εξαιρετική αγορά!!!! Επειδη δεν σταθηκα τυχερος σαν τον συμφορουμιτη michalis2610 και δεν προλαβα το lenovo σε κανενα carrfour της Θεσσαλονικης , μπορειτε να μου πειτε αν η παρακατω προσφορα ειναι καλη;Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι σαν του carrefour, παρολαυτα αξιζει; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=23EC638741F38148B4EA06C6A70308AB&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116 Επιπλεον εφοσον θελω δε θελω , θα χρειαστει να δωσω γυρω στα 600 ευρω για το συγκεκριμενο μοντελο , μηπως θα ειχατε να αντιπροτεινετε κατι αντιστοιχα καλο με HDMI μεχρι 600; Και τελος , μηπως τελικα να περιμενω καμια βδομαδα ακομα τις εκπτωσεις μπας και βγει καμια αλλη καλυτερη προσφορα ή θεωρειτε οτι οι εκπτωσεις αφορουν περισσοτερο ειδη ρουχισμου και διαφορα αξεσουαρ; Ευχαριστω!
ss13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 michalis2610 , δες εδώ έναν καλό οδηγό !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=194487
duckino Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κανεις ρε παιδια; Πως σας φαινονται τα 600 ευρω για τον υπολογιστη με 3 χρονια εγγυηση , την τσαντα του (Lenovo) και τον 320GB εξωτερικο 2,5 σκληρο; Εχεται κατι αλλο να προτεινετε σ'αυτα τα λεφτα που να 'χει και HDMI κατα προτιμηση; Θα περιμενατε τις εκπτωσεις; Thanks!
michalis2610 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 duckino η συγκεκριμένη προσφορά του you είναι αρκετά καλή ειδικά αν σε ενδιαφέρουν τα παρελκόμενα. Ο δίσκος κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ και αν υπολογίζεις και ένα 20ρικο για την τσάντα τότε έχεις 90ευρώ κέρδος στα 600 που δίνεις για το φορητό. Το αγοράζεις δηλαδή στα 510ευρώ. Καλή τιμή είναι. Από εκεί και πέραν είναι θέμα των αναγκών που έχεις και της χρήσης που σκοπεύεις να κάνεις. Αν θέλεις κάτι για βασικά πράγματα και θα σε βόλευε και το HDMI τότε νομίζω καλή περίπτωση είναι και το LENOVO N500 NS772GM. Πάντως το R61 είναι πολύ καλύτερη περίπτωση τόσο από άποψη επιδόσεων όσο και από ποιότητα-3ετή εγγύηση. Επειδή η διαφορά στην τιμή είναι μικρή νομίζω δεν αξίζει να το απορρίψεις λόγο HDMI. Εξάλλου για να πάρεις κάτι πιο ολοκληρωμένο πρέπει να ανέβεις αρκετά πάνω από τα 600 ευρώ. ss13 ευχαριστώ για τον οδηγό αλλά έχω εφαρμόσει τη μέθοδο καιρό τώρα...από τότε που ο επεξεργαστής του κτήνους Turbo-X μου ήταν ένας λυσαλέος Pentium 4M που δεν καταλάβαινε τίποτα από undevolting ή βάσεις... Ρώτησα προχθές περισσότερο για να έχω μια ενδεικτική τιμή για τις χαμηλωμένες τάσεις του T8100 που πιστεύω τόσοι έχουμε το συγκεκριμένο μοντέλο όλο και κάποιος θα έχει κάνει undervolting.
ss13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 michalis2610 , επείσης το LENOVO N500 έχει ένα χρόνο εγγύηση μόνο , ενώ το r61 έχει τρια χρόνια !!
duckino Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Φιλε michalis2610! Σε υπερευχαριστω για την κατατοπιστηκοτατη απαντηση σου!Για να πω την αληθεια ημουν παρα πολυ κοντα στην αποκτηση του R61 αλλα για "κακη" μου τυχη , μεσολαβησε το τριημερο προσφορων του Carrefour και μου τα χαλασε ολα.Και πως να μη μου τα χαλασει δηλαδη οταν για μια μολις ωριτσα δεν προλαβα το HP DV5-1199EV στην τιμη των (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ!!!!!!) 524.30Ευρω και το HP DV5-1130EV για 559 ευρω!Που να ξαναπετυχεις τετοια προσφορα! Εδω κολαει περισσοτερο και η τελευταια ερωτηση μου: Θα περιμενατε τις εκπτωσεις που ολο και κατι μπορει να γινει ή θεωρειται οτι αφορουν αποκλειστικα τα ειδη ρουχισμου;Απο την αλλη να περιμενω τις εκπτωσεις και να χασω την προσφορα του http://www.you.gr; Διλημμα!
michalis2610 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Εγώ θα πρότινα να περιμένεις. Το R61 ούτως ή άλλως παίζει αρκετό καιρό σε τιμές μεταξύ 550-600 ευρώ οπότε ακόμα και αν η συγκεκριμένη προσφορά από το you λήξει (που δεν το πολυπιστεύω) πάλι θα το βρεις σε παραπλήσια τιμή είτε εκεί είτε καπου αλλού. Επειδή η φετινή χρονιά για τους γνωστούς λόγους έχει δώσει πολλές καλές προσφορές πιστεύω όλο και κάτι καλό θα βγει και τον Ιούλιο. Μάλιστα ειδικά το you crazy, έχει βγάλει πάρα πολύ καλές προσφορές από το φθινόπωρο και μετά σε όλα τα είδη συγπεριλαμβανομένου των φορητών. Τώρα στις εκπτώσεις πάντα κάτι υπαρχει κυρίως στις μεγάλες αλυσίδες για κράχτη. Αν θυμάμαι καλά πχ. πέρυσι ήταν η προσφορά του Toshiba U300 (δεν παίρνω και όρκο) που ήταν άψογη. Γενικά εάν παρακολουθείς λίγο τι παίζει αυτή τη περίοδο λόγω συγκυριών θα βρεις αυτό που ζητάς σχετικά εύκολα.
HuskerDu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 H μεγιστη αναλυση ειναι 1280χ800? Δεν μπορει να παει στα 1680 x 1050?
michalis2610 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Οχι, δεν αλλάζει για αυτό άλλωστε και ονομάζεται μέγιστη.
ss13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε κανένας να περάσει τα windows 7 στο R61 ; Όταν έβαλα τα xp μου βγήκε η πίστη με τους οδηγούς της κάρτας ήχου , δεν καθόντουσαν με τίποτα επάνω στο μηχανάκι !!
vagpap Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε κανένας να περάσει τα windows 7 στο R61 ; Όταν έβαλα τα xp μου βγήκε η πίστη με τους οδηγούς της κάρτας ήχου , δεν καθόντουσαν με τίποτα επάνω στο μηχανάκι !! Κανονικότατα, τόσο τα 7100 RC όσο και τα x64 πλέον. Οδηγοί υπάρχουν στο support της Lenovo, αν και για λίγα θα χρειαστείς μιας και τα βρίσκουν σχεδόν όλα.
HuskerDu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε κανένας να περάσει τα windows 7 στο R61 ; Όταν έβαλα τα xp μου βγήκε η πίστη με τους οδηγούς της κάρτας ήχου , δεν καθόντουσαν με τίποτα επάνω στο μηχανάκι !! Παίζουν τέλεια, Win7 x64! Υπάρχουν όλοι οι drivers στο site της Lenovo. Ακόμη καλύτερα, κατέβασε το system upadate utility της Lenovo για Win7 και θα τα βρει όλα αυτόματα!
getty Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είδα τις προάλλες ένα δείγμα R61, η οθόνη δεν ήταν καθαρή, οι χαρακτήρες δεν έχουν ευκρίνεια και γενικά η οθόνη του ήταν χειρότερη από ένα acer που είχα με ματ οθόνη του 2003. Μπορείτε σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε αν ισχύει κάτι τέτοιο με την οθόνη του r61 ή απλά λέτε το δείγμα να είχε πρόβλημα; Έλεγα μήπως το αγόραζα αλλά με το που είδα την οθόνη του δείγματος φρέναρα... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2009 από getty
ss13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ επειδή είδα το R61 από κοντά έχει αρκετά καλή οθόνη όσο για την σύγκριση acer με ibm / lenono δεν υπάρχει θέμα αρκεί να δεις αυτό εδώ !! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347177
getty Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 @ss13 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης acer/lenovo, απλά έθεσα το θέμα για να καταλάβω αν απλά πρόκειται για προβληματικό μοντέλο σε επίδειξη ή αν έτσι είναι η οθόνη του. Γιατί αν είναι έτσι τότε δεν κάνει για τα μάτια μου. Είπα για acer επειδή δεν είχα να συγκρίνω με κάτι άλλο σε παλιότερο λαπτοπ που το ξέρω καλά. (αν επιτρέπεται το είδος σε κάποιο κατάστημα το lenovo; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα