raven52 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εχω την τελευταια εκδοση firefox & I.E. Το τελευταιο διαστημα παρατηρησα κρασαρισμα και των δύο εφαρμογων όποτε πηγαινα να ακουσω μουσικη απο το τουλμπαρ (ποκο τουλμπαρ) ή ανοιγα καποια ιστοσελιδα που ειχε πολλα γραφικα ή θεματα με πολλά βίντο. 'Εντονα το παρατηρησα όταν κατεβασα την τελευταια εκδοση του WMP 11.Τα windows που εχω δεν ειναι γνησια και οταν πηγα να ανοιξω τον player εμφανιστηκε το κρασαρισμα.Μετα κρασαρε και ο explorer και μετα καποιες ιστοσελιδες στον firefox.'Εκανα uninstall τον firefox τον ξαναεγκατεστησα τα προβληματα συνεχιστηκαν.Το ιδιο εκανα και στον WMP 11 & I.E Τι να κανω παιδια; :-( -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 02 : 55 : 36----- Εχω την τελευταια εκδοση firefox & I.E. Το τελευταιο διαστημα παρατηρησα κρασαρισμα και των δύο εφαρμογων όποτε πηγαινα να ακουσω μουσικη απο το τουλμπαρ (ποκο τουλμπαρ) ή ανοιγα καποια ιστοσελιδα που ειχε πολλα γραφικα ή θεματα με πολλά βίντο.'Εντονα το παρατηρησα όταν κατεβασα την τελευταια εκδοση του WMP 11.Τα windows που εχω δεν ειναι γνησια και οταν πηγα να ανοιξω τον player εμφανιστηκε το κρασαρισμα.Μετα κρασαρε και ο explorer και μετα καποιες ιστοσελιδες στον firefox.'Εκανα uninstall τον firefox τον ξαναεγκατεστησα τα προβληματα συνεχιστηκαν.Το ιδιο εκανα και στον WMP 11 & I.E Τι να κανω παιδια; :-( Ρε παιδια κανεις δεν ξερει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.