Cloud_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, είμαι υπόχρεος. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρεθούν όλα. Το Shinobi, δεν το ειπε κανεις ??? Το αναφέρω στο αρχικό post. Επίσης ξέχασα να αναφέρω και το : Seven Samurai (το κλασικό) που είχα δει πριν μερικούς μήνες, για την εποχή του ήταν πραγματικό έπος. Καθώς και μια άλλη σαχλή μαύρη κωμωδία που απ'ότι κατάλαβα πρέπει να σατιρίζει τους σαμουράι, The White Dragon λέγεται αν θυμάμαι καλά.
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, είμαι υπόχρεος. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρεθούν όλα. Το αναφέρω στο αρχικό post. Εχεις δικιο. Δικιά μου γκαβομαρα!
the_end Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 γενικά ο ιαπωνικός κινηματογράφος είναι λίγο χάσιμο, ειδικά από πλευράς ποικιλίας. απ'τα σχετικά λίγα που έχω δει απ'το νέο jap σινεμά, πολύ ενδιαφέρουσες μου φαίνονται οι ταινίες του Shunji Iwai, του Toshiaki Toyoda και της Naomi Kawase. Αν ενδιαφέρεσαι για πιο παλιά πράγματα - από 70's και πίσω - έχω πολύ περισσότερες προτάσεις. edit: πρόσθεσε και τον Kiyoshi Kurosawa.
Cloud_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 γενικά ο ιαπωνικός κινηματογράφος είναι λίγο χάσιμο, ειδικά από πλευράς ποικιλίας.απ'τα σχετικά λίγα που έχω δει απ'το νέο jap σινεμά, πολύ ενδιαφέρουσες μου φαίνονται οι ταινίες του Shunji Iwai, του Toshiaki Toyoda και της Naomi Kawase. πρόσθεσε και τον Kiyoshi Kurosawa. Αν ενδιαφέρεσαι για πιο παλιά πράγματα - από 70's και πίσω - έχω πολύ περισσότερες προτάσεις. thanks, θα τα τσεκάρω κι αυτά. Γενικά ενδιαφέρομαι περισσότερο για κάτι διαφορετικό από τα κλισέ των πολεμικών τεχνών. Όχι πως οι τελευταίες δεν μου αρέσουν.
kabamaru21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 πανε δες κανα japan thriller... το σκατο στην καλτσα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Hajime no ippoDeath Note Ninja Scroll Αυτά από εμένα! είπε όχι σειρές...
empement Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 είπε όχι σειρές... Ninja Scroll υπάρχει και σε σειρές (Ninja Scroll: The Series) και σε κανονικό 1 episode anime movie. Πολύ καλό παρεμπιπτόντως. -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 07 : 31 : 01----- Επίσης καλή ταινία αν και λίγο μπασταρδεμένη (Κορεάτικη-Γιαπωνέζικη who knows) είναι το Fighter in the Wind. Ειδικά αν σου αρέσουν ταινίες με πολεμικές τέχνες θα σου αρέσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ναι το ξέρω ότι υπάρχει και σε ταινία αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να βλέπει και την σειρά...
Θου-Βου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Η Κυριακατικη Ελευθεροτυπια{25/1} εχει 3 ταινιεs με σαμουραι! 1.Χαρακιρι 2.Οταν επεσε το τελευταιο σπαθι 3.Ζατοιτσι
Cloud_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Η Κυριακατικη Ελευθεροτυπια{25/1} εχει 3 ταινιεs με σαμουραι!1.Χαρακιρι 2.Οταν επεσε το τελευταιο σπαθι 3.Ζατοιτσι Την πήρα σήμερα, thanks for the info. Έτυχε να βρω και τα : Akira Kurosawa's Dreams & ένα θρίλερ το Ghost Train [Otoshimono]. Δεν τα είδα ακόμα, αλλά διάβασα σχετικά καλές κριτικές.
markelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Να πάρει, ξέχασα να πάρω την εφημερίδα σήμερα Τhanks για το σκανάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.