Προς το περιεχόμενο

Τούρκος ηθοποιός ομολογεί εγκλήματα στην Κύπρο

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Σκότωσα δέκα άτομα. Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης», δήλωσε ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός, Αττίλα Ολγκάτς, μιλώντας στο τουρκικό κανάλι «Star», για τη συμμετοχή του στην εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Όπως είπε, όταν ξεκίνησε η επίθεση, η θητεία του έληγε σε μία ημέρα, όμως η μονάδα του μεταφέρθηκε από τη Μερσίνα στην Κύπρο.

Υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν ήθελε να σκοτώσει: «Είπα στο διοικητή μας ότι εγώ είμαι καλλιτέχνης και ότι δεν μπορώ να σκοτώσω. Εδώ τελειώνει η τέχνη, εδώ αρχίζει η αληθινή ζωή, ο πόλεμος. Σου έδωσα εντολή κι εσύ θα σκοτώσεις, μου είπε.»

«Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης. Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του, με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε. Στη συνέχεια, σκότωσα άλλους εννιά. Κι αφού τους σκότωνα, πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα, αλλά την επομένη, σκότωνα και πάλι. Δε λένε να βγουν από τα όνειρά μου οι εικόνες αυτές. Για αρκετό διάστημα έκανα ψυχολογική θεραπεία. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ ακόμη να φάω κρέας, δεν μπορώ να δω αίμα, γιατί αμέσως θυμάμαι τα παιδιά που σκότωσα.»

Ο ηθοποιός είπε πως αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια αυτή: «Ο πόλεμος με επηρέασε για μεγάλο διάστημα και επαγγελματικά. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ακόμη και σήμερα θυμάμαι το διοικητή να μου λέει, νομίζεις ότι πάντα θα σκοτώνεις πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον στα αλήθεια, να δεις πώς είναι».

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πωπω τι μαθαμε. σε εναν πολεμο σκοτωνουν ατομα...

OΧΙ δεν μαθαμε ακριβως αυτο....μαθαμε οτι σε κανεναν πολεμο δεν θα επρεπε να σκοτωνονται ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ.

Δημοσ.
OΧΙ δεν μαθαμε ακριβως αυτο....μαθαμε οτι σε κανεναν πολεμο δεν θα επρεπε να σκοτωνονται ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ.

Κανενα προβλημα, τους ελευθερωνεις, και τους σκοτωνεις οταν φευγουν...

Δημοσ.

μπραβο! αυριο θα μαθουμε πως να χλαπακιαζεις 10 burgers και να λιωνεις το παντελονι σου απο το καθισιο! :mrgreen:

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 10 : 05 : 12-----

κατσε ακομα το επεξεργαζονται αυτο που ειπες, οι διανοιες του forum

Δημοσ.

να τους σκοτώνουμε κατευθείαν τότε, λίγη ηθική βρε αδερφέ

Δημοσ.

κατσε ακομα το επεξεργαζονται αυτο που ειπες, οι διανοιες του forum

Ψιτ, Αινσταιν υπαρχει thread για τις ενδιαφερουσες ειδησεις.

Εκτος αν πιστευεις οτι εχουμε κατι να συζητησουμε για το οτι κακως σκοτωνονται ανθρωποι στον πολεμο.

Ή μηπως επειδη το ειπε Τουρκος, ειναι ακομη χειροτερο?

Δημοσ.

thnks Dr. Obvious for the trolling.

πρέπει το κάθε thread να σκίζεται απο άτομα που χαίρουν της ανεκτικότητας των μοντς.

πέρα της εντροπίας των threads, έχουμε και αυτή των forum.

Δημοσ.
να τους σκοτώνουμε κατευθείαν τότε, λίγη ηθική βρε αδερφέ

Thats the point. Το κακο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν μερικοι οτι ο πολεμος ειναι ο νομος της ζουγκλας και απο τη στιγμη που στην κανονικη ζωη δεν μπορουμε να τηρησουμε τους νομους και την ηθικη, ποσο πιθανο ειναι να την τηρησουμε σε ενα πόλεμο;

Και τελος, εννοειται οτι και Ελληνες θα εχουν κανει τα καφριλικια τους σε συνθηκες πολεμου. Εδω στον εμφυλιο γινανε εκατερωθεν καφριλικια που είμασταν και αδελφια. Δεν μπορει να ειμαστε παντα εμεις οι καλοι και ηθικοι πολεμιστες και οι καλοι μεταναστες ενω όλοι οι αλλοι να ειναι οι κακοι.

Δημοσ.
thnks Dr. Obvious for the trolling.

πρέπει το κάθε thread να σκίζεται απο άτομα που χαίρουν της ανεκτικότητας των μοντς.

πέρα της εντροπίας των threads, έχουμε και αυτή των forum.

το αρθρο τρολλαρε τον OP και εκανε αυτο το topic

Δημοσ.

μόνιμο decadance. κοντά 8 χρόνια άντεξε. το ζενίθ το προσπέρασε καιρό πριν όμως. R.I.P. insomnia.

το αρθρο τρολλαρε τον OP και εκανε αυτο το topic

δεν κατάλαβα. συγνώμη, αλλά κάτι τα κυβικά της νοημοσύνης μου για τα τρολς, κάτι το αρτικόλεξο, δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

trolling ειναι να λες πραγματα που ξερεις οτι θα κανει τον αλλον να απαντησει με συναισθημα και μονο και οχι λογικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...