Προς το περιεχόμενο

πανεπιστήμια στο εξωτερικό

g3orgi0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορώ να δεχτώ π.χ. το 16 που πήρα στα κείμενα στις πανελλαδικές, το αν δεν έχουν διαβάσει οι διορθωτές τις ανάλογες πηγές που ερμηνεύουν τα Κείμενα( απίστευτα πολλές σελίδες) δεν είναι δικό μου φταίξιμο.:P Π.Χ. Λατινικά που είναι ξεκάθαρες οι απαντήσεις μία χαρά διορθώνανε, αφού έχουν ξεκάθαρες λύσεις, δε χρειάζεται να ξέρουν οι διορθωτές:X:X

γιαυτο η ιστορια ειναι υποκειμενικη και τα μαθηματικα οχι

για τα Αρχαία

Ποιος ηρθε?

μηπως θελει να στροφαρεις και στα αγγλικα?

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιαυτο η ιστορια ειναι υποκειμενικη και τα μαθηματικα οχι

Ποιος ηρθε?

μηπως θελει να στροφαρεις και στα αγγλικα?

Έχεις κάτσει να κάνεις ποτέ άγνωστο κείμενο στα αρχαία; Αν ναι , θα καταλάβαινες ότι χρειάζεται κριτική ικανότητα;)

Καλό είναι να έχουμε άποψη για κάτι που γνωρίζουμε :P

Όσο για τη λογιστική δε μπορώ να πω κάτι, η αλήθεια είναι ότι τη βαριέμαι απίστευτα ...

Ναι, μεγάλο (skill). Ούτε τη βάση δεν πέρασα στις πανελλήνιες.

Δε μου λέει κάτι αυτό, μπορεί απλά να μην έχεις τις σωστές βάσεις ή να μην είχες το σωστό καθηγητή.

Τα πάω με τα μπούνια. Ολο 10άρια πέρνω. Ασχετο που βρίζω όταν τα διαβάζω. Πάντως ο λογιστής, δεν είναι και πολύ δημιουργικό επάγγελμα. Χρησιμότατο δε, αλλά τους λυπάμαι. Ολη μέρα προσθαφαιρέσεις, νισάφι πια.

Ότι δε συμπαθείς το αντικείμενο εννοώ. Κάτι τέτοιο ανάλογο έχω και εγώ με τη λογιστική, τη βαριέμαι απίστευτα αλλά γράφω καλά.

Δημοσ.
Έχεις κάτσει να κάνεις ποτέ άγνωστο κείμενο στα αρχαία; Αν ναι , θα καταλάβαινες ότι χρειάζεται κριτική ικανότητα;)

Καλό είναι να έχουμε άποψη για κάτι που γνωρίζουμε :P

διαφερει δηλαδη απο το ατομο που κανει μεταφραση αγγλικων? παντα η μεταφραση πηγαινει αναλογα με το context....ποτε δεν ειναι 1 προς 1

επισης ξεχνας οτι δεν υπαρχουν αγνωστα κειμενα στα αρχαια γιατι ολα εχουν μεταφραστει και αφου ειναι νεκρη γλωσσα δεν προκειται να υπαρξουν ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαιρετε . υπαρχει καποιος που να σπουδαζει στην ιταλια και γνωριζει καποια πραγματα παραπανω για τις σπουδες στο εξωτερικο ? ενδιαφερομαι για ιατρικη - κτηνιατρικη στην ιταλια . ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...